Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Φρίκη στο Περιστέρι: Δύο Αλβανοί βίαζαν επί 12 ώρες την κόρη μπροστά στα μάτια της μητέρας της +pics



Στην σύλληψη ενός Αλβανού βιαστή, 25 ετών  ο οποίος πριν από περίπου ένα χρόνο μαζί με ένα ακόμη Αλβανό  είχαν μπει σε διαμέρισμα στο Περιστέρι με σκοπό τη ληστεία προχώρησε η αστυνομία.

Οι δράστες ακινητοποίησαν την ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια και την κόρη της 46 ετών. Για 12 ολόκληρες ώρες οι δύο Αλβανοί...
κρατούσαν ομήρους τις δύο γυναίκες και βίαζαν διαδοχικά την  κόρη.

Ο Αλβανός συνελήφθη από άντρες της Ασφάλειας  Δυτικής Αττικής ενώ ο συνεργός του  είναι ήδη κρατούμενος στις αλβανικές φυλακές.

Οι δράστες ήταν γείτονες των θυμάτων και είχαν παρακολουθήσει τις συχνές επισκέψεις τους στην Τράπεζα όπου έκαναν συχνές αναλήψεις. Μπήκαν  στο διαμέρισμα από ανασφάλιστο παράθυρο αλλά όταν δεν βρήκαν  τα χρήματα  που ήθελαν προχώρησαν στην αποτρόπαια πράξη τους.

Στο διαμέρισμα του συλληφθέντα  ο οποίος οδηγείτε στον ανακριτή και τον εισαγγελέα βρέθηκαν  κοσμήματα από τη ληστεία στο Περιστέρι.



Το χρονικό της φρίκης στο Περιστέρι

Ο 35χρονος που συνελήφθη στις 8/3/2018, είχε μπουκάρει στο σπίτι μαζί με τον συνεργό του, επίσης Αλβανικής καταγωγής, στη 1.30 τα ξημερώματα.

Τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης για τις δύο γυναίκες καθώς οι ληστές για κάνουν την ηλικιωμένη γυναίκα να ομολογήσει που κρύβει τα χρήματα και τα κοσμήματα, βίασαν την 45χρονη κόρη της επί ώρες μπροστά στα μάτια της.

Το μαρτύριο των δύο γυναικών δε σταμάτησε ούτε όταν είπαν στους ληστές που κρύβουν τα λεφτά. Επί 12 ώρες ο εφιάλτης συνεχιζόταν. Σταμάτησε μόνο όταν ο θείος της 45χρονης πήγε στο σπίτι γιατί ανησύχησε που δεν είχε δει την ανιψιά του και τη μητέρα της.

Χτύπησε την πόρτα και του άνοιξαν οι ληστές για να τον ξυλοκοπήσουν άγρια και να εξαφανιστούν παίρνοντας μαζί τους 1.800 ευρώ και κοσμήματα.

Ο συνεργός του Αλβανού που συνελήφθη στην Αθήνα, είχε διαφύγει στην χώρα του στην οποία συνελήφθη για άλλες υποθέσεις και εκτίει ποινή φυλάκισης.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο (2) υπηκόων Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ληστείας και του βιασμού κατά συναυτουργία, πράξεις που σημειώθηκαν την 11-3-2017 σε περιοχή της Αττικής.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:
Α. (επ) MECO ή SINA (ον) DONALD του RAIMOND ή IDAYET και της NAYETA ή INAJETE ή MIRANDA , γεννηθέντα την 26-7-1993 ή 12-12-1993 στην Αλβανία


Β. (επ) KRASNIQI (ον) SOKOL ή LUAN του GJERGJI ή BRAHIM και της MIRELA ή HALIME , γεννηθέντα την 21-4-1994 ή 26-11-1990 στην Αλβανία







*Δεν υπήρξε ποτέ μια διαδήλωση, μία συγγνώμη, ένας απολογητικός λόγος τέλος πάντων από κάποιον αλβανό πρόξενο, υποπρόξενο, πρεσβευτή, ένα οποιοδήποτε υψηλό ή κατώτερο κρατικό στέλεχος για τα χιλιάδες εγκλήματα και δολοφονίες κατά Ελλήνων (και άλλων) πολιτών που διαπράττουν οι κατσαπλιάδες συμπατριώτες τους.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχει αλβανος που δεν εχει μπει φυλακη;

Αντωνης είπε...

Χαχαχα. Ελλα ντε!.

GEORGE ALEXIS είπε...

Κάποτε έκαναν επιχειρήσεις σκούπα. Ας αρχίσουν και τώρα. Να επανεξεταστούν όσοι έχουν Ελληνοποιηθει παράνομα και οι υπόλοιποι σιγά σιγά να πάνε στην πατρίδα τους. Όσο για εργάτες και τεχνίτες θα κάνουμε κουμάντο.

Λεωνιδας είπε...

Οποιος κανει κατι πηνικο αμεσως αφαιρεση αδειας παραμονης και διαφημιση να ξερουν

Unknown είπε...

ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.

tasos2222 είπε...

Ξυπνήστε και αρχίστε άμεσα όσοι δεν είστε δουλοπρεπείς να συγκεντρώνετε με κάθε μέσο βαρύ οπλισμό ( είναι νόμιμο ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ όταν η εθνική κυριαρχία απειλείται ξυπνήστε). Θα χρειαστούν τα όπλα για να προστατέψετε τα παιδιά σας αλλά και ως μέσω συναλλαγής και επιβίωσης σε περίοδο πολέμου.Αλίμονο στις πόλεις των οποίων οι πολίτες δεν φρόντισαν να συγκεντρώσουν εγκαίρως βαρύ οπλισμό και πυρομαχικά. Όσοι δεν είστε προδότες πηγαίνετε *σήμερα*στην αστυνομία της περιοχής σας να ενεργοποιήσετε τα δικαιώματα που σας δίνει το Σύνταγμα όταν εκείνο καταλύεται Μην αφήνετε με την σιωπή σας να καταπατούνται τα δικαιώματά σας αυτά. ΚΑΤΑΘΈΣΤΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ δείτε εδώ την διαδικασία, στην ομάδα Ιερή Δήλωση Άρθρο 120, στο αρχείο με ημερομηνία 31-1-18..καταθέστε το έγγραφο πάρτε αντίγραφο απ την αστυνομία κοινοποιήστε το δημόσια , και αρχίστε άμεσα να συγκεντρώνετε με κάθε μέσο βαρύ οπλισμό.
ΗΔΗ 1000δες πολίτες ΑΝΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΈΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΕΊ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΕΣ ΑΥΤΈΣ ΚΑΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΟΠΛΙΣΜΈΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΟΠΛΟΧΡΗΣΙΑ
ΔΕΊΤΕ την διαδικασία εδώ (προχωρείστε άφοβα, για ότι πληροφορίες πείτε μου) .
https://www.facebook.com/groups/986790621349334/2001542976540755/.

Δημοσίευση σχολίου