Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Ο Σατανικός Κύκλος του Χίτλερ Επ. 3 ~ Η πτώση του Ρεμ (Βίντεο HD)


Αντιμέτωποι με μάχες εξουσίας, προδοσίες και συνωμοσίες, οι πιο κοντινοί ναζιστές του Χίτλερ αναλαμβάνουν τον έλεγχο της Γερμανίας και χαράσσουν το τραγικό μέλλον της.

Δραματοποιημένη σειρά ντοκυμανταίρ, παραγωγής 2017.

Στο τρίτο επεισόδιο:



Με το κραχ του αμερικανικού χρηματιστηρίου το 1929, τα δάνεια από ΗΠΑ σταματούν. Ο Χίτλερ ήταν ο μονος που προειδοποιούσε προεκλογικά για την συγκεκριμένη πιθανότητα. Δημιουργείται έτσι μία μοναδική ευκαιρία λίγο πριν την οριστική κατάρρευση των Ναζί, που από γραφικοί, πλέον φαντάζουν ως... προφήτες, με τον Γκαίμπελς να κερδίζει τον κόσμο στους δρόμους και τον Γκαίρινγκ μέσα στη Βουλή.

Στις εκλογές του 1930 οι Ναζί πολλαπλασιάζουν τις έδρες τους.Τότε εμφανίζεται στο προσκήνιο ο ατιμασμένος από το Ναυτικό Ράινχαρντ Χάιντριχ που θα αναλάβει την κατασκοπεία εχθρών και φίλων των Ναζί.

Οι αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις, τα τεράστια ποσοστά ανεργίας και τα... μαγικά κόλπα του Γκαίμπελς, εκτοξεύουν τη δημοτικότητα και την αποδοχή των Γερμανών για το πρόσωπο του Χίτλερ. Το 1933 με την καταλυτική παρέμβαση του Γκαίρινγκ, ο Χίτλερ παίρνει επιτέλους το χρίσμα του Καγκελαρίου της Γερμανίας σε κυβέρνηση συνασπισμού.

Ο Γκαίρινγκ γίνεται Υπουργός Εσωτερικών της Πρωσίας όπου μετατρέπει την εκεί αστυνομία στη γνωστή σε όλους Γκεστάπο με αρμοδιότητες πολιτικής κατασκοπείας και τρομοκρατίας προς όφελος του κόμματος των Ναζί, αλλά και δικού του.

Πλέον μόνος αντίπαλος είναι οι παντοδύναμοι Κομμουνιστές, τους οποίους ο Χίτλερ χτυπά με σφοδρότητα μετά την πυρπόληση της Βουλής. Αλλά ακόμη και τώρα, το κόμμα πρέπει να απαλλαγεί από τις έρριδες στο εσωτερικό του και να τιθασσεύσει τα ανεξέλεγκτα Τάγματα Εφόδου, για να διατηρήσει την ισχύ του. Ο αρχηγός τους, ο Ρεμ, πρέπει να βγεί από τη μέση...







Ακόμη, από την ίδια σειρά:


Επ. 1 ~ Ήρωες και χαμένοι 

Επ. 2 ~ Ανασύνταξη




1 σχόλια:

Unknown είπε...

Άρε ηλίθιοι νεοελληνες έχετε φτάσει σε σημείο οχι μονο να προωθείτε μασονικά ψέμματα και προπαγανδες αλλα να έχετε ως δεδομένα κομμουνιστικά ψεμματα και ιστορικά ψευδή τους!η κατάσταση σας ειναι τραγική!!!
Το παίζεται και πατριώτες όταν δεν έχετε ιδέα ούτε απο αληθινή ιστορία ούτε ποιος ηταν και τότε και τώρα ο αληθινός εχθρός!! κάτι όμοιοι σας θα λένε τα ίδια και για το "δικτάτορα" (σύμφωνα με την προπαγάνδα τους) Καντάφι σε μερικά χρονιά αν δεν το κάνετε ήδη !

Δημοσίευση σχολίου