Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Ο Σατανικός Κύκλος του Χίτλερ Επ. 5 ~ Η ομάδα του Ορεινού Παλατιού Μπέργκχοφ (Βίντεο HD)


1935, ο Χίτλερ θέλει να μετατρέψει το εξοχικό του σε δεύτερη βάση της κυβέρνησης και δίνει το έργο στον Ρούντολφ Ες. Ο Ες με τη σειρά του το αναθέτει στον Μάρτιν Μπόρμαν και του ανοίγει έτσι το δρόμο για να μπει στον στενό κύκλο του Χίτλερ και να εξελιχθεί σε οικονόμο του. Θα γίνει γνωστό ως το Ορεινό Παλάτι (Μπέργκχοφ). Ο Ες μην μπορώντας να αντιληφθεί ότι παραγκωνίζεται από τους υφιστάμενούς του, θα ξανακάνει το λάθος, προωθώντας τον αρχιτέκτονα Άλμπερ Σπέερ για τις προετοιμασίες των εκδηλώσεων στη Νυρεμβέργη. Οι επιτυχίες των νεοφερμένων θα φέρουνε το φθόνο "στην παλιά φρουρά" δημιουργώντας νέες αντιπαλότητες.


Η Γερμανία φαίνεται να ξεπερνά την κρίση του 1929 και σε όλη τη χώρα συντελείται μία παραγωγική αναγέννηση με ανάπτυξη της βιομηχανίας, έργα υποδομής αλλά και ισχυροποίηση του στρατού με νέα εξελιγμένα όπλα και αεροπλάνα.

Το 1936, ο Χίτλερ, πατώντας πλέον γερά στα πόδια του, ξεκινά τις εδαφικές επεκτάσεις παραβλέποντας τις ενστάσεις του Γκαίρινγκ. Για αρχή, η αποστρατικοποιημένη στα σύνορα με τη Γαλλία, γερμανική περιοχή της Ρηνανίας, όπου βρίσκει τους Γάλλους και Βρετανούς απροετοίμαστους. Εδώ θα λάμψει το άστρο του Γκαίμπελς που θα μεταφέρει τον δικό του στρατό από... δημοσιογράφους και κινηματογραφιστές και θα παρουσιάσει το γεγονός στο κοινό, σαν Χολυγουντιανή υπερπαραγωγή. Η γερμανική κοινή γνώμη θα ενθουσιαστεί και θα γίνει δεκτική πλέον σε σκηνές με στρατιώτες που παρελαύνουν...

Τον Μάρτιο του 1938 οι Γερμανοί προσαρτούν την Αυστρία χωρίς να πέσει ούτε μία σφαίρα. Η γενέτειρα του Χίτλερ τον υποδέχεται με θέρμη και οι εικόνες ενός ισχυρού ηγέτη κάνουνε τον γύρο του κόσμου.

Επόμενος στόχος η Τσεχοσλοβακία όπου υπάρχει μεγάλος αριθμός γερμανόφωνων στην περιοχή της Σουδητίας. Οι Βρετανοί και οι Γάλλοι που δεν θέλουνε να επαναληφθεί το μακελειό του Ά Παγκοσμίου Πολέμου, επικυρώνουνε την προσάρτηση της Σουδητίας με τη Συνθήκη του Μονάχου τον Σεπτέμβριο του 1938, μπροστά στον φόβο της γενικότερης επίθεσης στην Τσεχοσλοβακίας και η Γερμανία φαντάζει πλέον ανίκητη, (χωρίς μάχη ωστόσο), στα μάτια των Γερμανών και όλης της Ευρώπης.

Κάθε κίνηση του Χίτλερ, είτε λόγω συγκυριών, είτε λόγω προγραμματισμού είναι επιτυχής και χαίρει της τυφλής υπακοής όλου του κύκλου του, που ανταγωνίζονται πλέον ποιος θα τον υπηρετήσει ή κολακέψει περισσότερο.







Ακόμη, από την ίδια σειρά:






1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γέμισε η ελλαδα γκοιμ ηλίθιοι νεοελληνες έχετε φτάσει σε σημείο οχι μονο να προωθείτε μασονικά ψέμματα και προπαγανδες αλλα να έχετε ως δεδομένα κομμουνιστικά ψεμματα και ιστορικά ψευδή τους

Δημοσίευση σχολίου