Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Ακροαριστεροί vs Ακροδεξιοί (μέρος 3ον) ~ Ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μόνοι σας


Για 3η συνεχόμενη χρονιά η προπαγάνδα συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Τα λιβανιστήρια των ΜΜΕ στην Ακροαριστερά και την Αριστερά γενικότερα, δεν κλείνουνε βλέφαρο. Από το πρωί έως το βράδυ πλέον οι πάντες μιλούνε για "Ακροδεξιούς". Κάτι είχαμε ψιλαστεί πριν 2 χρόνια και πήραμε screenshots...

Ο αριθμός των αποτελεσμάτων που παίρνει κάποιος ψάχνοντας σήμερα στη Google για τους όρους "Ακροαριστεροί" και "Ακροδεξιοί" είναι οι εξής:


Σεπτέμβριος 2018:




Παρατηρούμε ότι σε σύγκριση με το 2017, οι ακροαριστεροί αυξήθηκαν κατά 315%, ενώ οι ακροδεξιοί σφίγγουν κι εφέτος περαιτέρω τον κλοιό, με αύξηση 420%!

Μπορεί η ποσοστιαία αύξηση εφέτος να είναι αρκετά ανεβασμένη και για τους δύο όρους, ωστόσο τα αποτελέσματα που παίρνει κάποιος για τους "ακροδεξιούς είναι 30 φορές (ή εάν θέλετε 3.000% πάνω από τους "ακροαριστερούς"!


Οκτώβριος 2017:


Σεπτέμβριος 2016:











1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ
Οι πολιτικοί (και σε κάποιες περιπτώσεις και φυσικοί…) τους πρόγονοι (παππούδες), ήταν οι σφαγείς του ελληνικού λαού στην Πηγάδα του Μελιγαλά, στο Κιλκίς, στην Στριμάγκα, στο Περιστέρι, στα διυλιστήρια της Ούλεν και στους υπόλοιπους τόπους μαρτυρίας.

Οι πατεράδες τους, θέριζαν επί τρεις δεκαετίες, με το 45άρι της 17Ν. και τις βόμβες του ΕΛΑ.

Αυτοί, έκαψαν ζωντανούς τρεις συνανθρώπους μας –και μια αγέννητη ψυχή!- στην τράπεζα Μαρφίν! Αυτοί δολοφόνησαν εν ψυχρώ τους αγωνιστές Φουντούλη και Καπελώνη! Αυτοί έκαψαν με φωτοβολίδα το πόδι ακόμα και μιας δικιάς τους, της δικηγόρου Τσουκαλά! Αυτοί, έχουν κάνει δεκάδες επιθέσεις σε γραφεία της Χρυσής Αυγής και σε μεμονωμένους εθνικιστές. Τελευταίο τους «κατόρθωμα», ο παρ’ ολίγον θανάσιμος τραυματισμός της 19χρονης κοπέλας στο Αγρίνιο!

Συνήθως, αυτοί οι πωρωμένοι δολοφόνοι κρύβουν τα πρόσωπά τους με κουκούλες, όπως όλοι οι ρουφιάνοι, αλλά οι κουκούλες δεν μπορούν να κρύψουν το πραγματικό πρόσωπο του εγκληματικού κομμουνισμού, στο όνομα του οποίου δρουν! Του κομμουνισμού, που σε τούτον τον τόπο δεν έχει ιστορία, έχει ποινικό μητρώο! Του κομμουνισμού, που μόλις θα ξημερώσει του Ελληνισμού, θα συνιστά ειδεχθές κακούργημα και θα διώκεται ανηλεώς από το Εθνικό Κράτος! Κι αυτή τη φορά, χωρίς ημίμετρα!

Δημοσίευση σχολίου