Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Γραφείο τελετών χορηγός σε... ομάδα μπάσκετ της ΘεσσαλονίκηςΈναν χορηγό με «ιδιαίτερο περιεχόμενο» θα έχει στην φανέλα της η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Μ.Ε.Ν.Τ. που αγωνίζεται στην Α' ΕΚΑΣΘ.

Στο κέντρο της φανέλας της ομάδος θα κάνει «μπάμ» με την παρουσία του ο «Fanis Baboulas & Son», μια εταιρεία με Γραφεία Τελετών που επιλέγει να διαφημίσει τις υπηρεσίες της με πρωτοποριακούς τρόπους.
 
Η ανακοίνωση της χορηγίας:


«Κορίτσια, θάψτε ιστορία! Μεγάλοι χορηγοί στη Γυναικεία Ομάδα της ΜΕΝΤ!

Ο Fanis Baboulas & Son, μετά από μία σεζόν όπου στάθηκε δίπλα στα πιο παραγωγικά πολιτιστικά κύτταρα της χώρας, στήριξε - μέσω του πρώτου Unboxing Οίκου Τελετών στον κόσμο - 10 φιλανθρωπικά ιδρύματα και ταξίδεψε με τις χορηγίες του μέχρι και την Αμερική, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του και με τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Μ.Ε.Ν.Τ.

Η Μ.Ε.Ν.Τ. αποτελεί ένα από τα ιστορικότερα σωματεία της Θεσσαλονίκης, με δεκάδες διακρίσεις σε όλα τα τμήματά της και με τεράστιο έργο στις παιδικές ακαδημίες. Στην εκκίνηση της νέας εποχής της, λοιπόν, η εταιρεία μας στέκεται «σύμμαχος» στην προσπάθεια των κοριτσιών να έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρά τους.

Ο αθλητισμός, άλλωστε, είναι ζωή.

Και η ζωή η υψηλότερη μορφή Τέχνης».

http://www.thessnews.gr/article/102244/grafeio-teleton-chorigos-se-omada-mpasket-tis-thessalonikis-foto


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου