Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

Καταδικάστηκαν οι λαθρομετανάστες της ΑΡΣΙΣ στην Αιανή για τη ρατσιστική επίθεση ~ Ο ένας ήταν μούφα ανήλικος +vid


*Ο ένας από αυτούς εξετάστηκε και βρέθηκε ότι είναι μούφα ανήλικος και καταδικάστηκε ως ενήλικος. Ένας ακόμη που δήλωνε ανήλικος... ενηλικιώθηκε ακριβώς εκείνες τις ημέρες...

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019 στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης, η εκδίκαση της υπόθεσης για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στις 16 Ιουνίου στην Αιανή, μεταξύ των λαθρομεταναστών που φιλοξενούνται στην περιοχή και τη σωματική βλάβη που υπέστη o 18χρονος Έλληνας Γ.Μ. Ο 18χρονος, που δέχτηκε στο κεφάλι πισώπλατα τα χτυπήματα των ασυνόδευτων λαθρομεταναστών είχε χάσει αμέσως τις αισθήσεις του, ενώ στη συνέχεια δέχτηκε και χτυπήματα σε όλο του το σώμα.

Από την ακροαματική διαδικασία προέκυψε, ότι από τους έξι κατηγορουμένους ο ένας ενήλικας αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών.


Οι υπόλοιποι πέντε κρίθηκαν ένοχοι ως κατηγορούνται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες .

Πιο συγκεκριμένα, ο ένας κατηγορούμενος κρίθηκε ενήλικας από το δικαστήριο και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με αναστολή και μεταβολή της κατηγορίας από “Βαριά σωματική βλάβη σε “επικίνδυνη σωματική βλάβη”, όπου ποινικά είναι πιο ελαφριά κατηγορία, ενώ  άσκησε έφεση και θα κριθεί σε δεύτερο βαθμό.

Οι υπόλοιποι τέσσερις "ανήλικοι" κατηγορούμενοι, κρίθηκαν ένοχοι ως κατηγορούνται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και τους επιβλήθηκαν αναμορφωτικά μέτρα (καμιά απέλαση πότε θα δούμε; ), με την ανάθεση της επιμέλειας στον δικαστή ανηλίκων. Υπενθυμίζεται ότι οι λαθρομετανάστες έχουνε αιτηθεί κι άσυλο...


Δείτε το βίντεο του KOZANILIFER.GR με τις δηλώσεις των δικηγόρων Μπαλατσούκα Σπύρου και Λιάλιου Χρήστου:




Ας θυμηθούμε πώς παρουσίαζε το θέμα η ΕΡΤ που πληρώνουμε με το στανιό μέσω ΔΕΗ...

"Επεισόδιο ανάμεσα σε ανήλικους πρόσφυγες που διαμένουν σε δομή φιλοξενίας στην Αιανή Κοζάνης και σε παρέα νεαρών κατοίκων σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής μετά από λογομαχία που έφερε της δυο ομάδες στα «χέρια», με αποτέλεσμα ένας 18 χρονος κάτοικος Αιανής να μεταφερθεί για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Κοζάνης".

Οι νταγλαράδες από το Πακιστάν χαρακτηρίζονται "προσφυγόπουλα". Ενώ ο πιτσιρικάς από την Ελλάδα, "κάτοικος Κοζάνης"...










0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου