Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019

Το σκυλί τους είχε γενέθλια και του έκαναν δώρο μία γυναίκα για να κάνει σεξ pics+vid


Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως τα είχαν σχεδιάσει και τελικά η γυναίκα αντί να κάνει σεξ με τον σκύλο, έκανε με ένα από τα δύο αφεντικά του.

Τα έγγραφα μίας απίστευτης υπόθεσης κτηνοβασίας από τα Χριστούγεννα του 2017, δημοσιοποιήθηκαν την περασμένη Τετάρτη στο Τέξας. Σε αυτή λοιπόν, εμπλέκονταν τρία άτομα, δύο άντρες και μία γυναίκα.
Σύμφωνα με την αστυνομία του Χιούστον λοιπόν, ο Τζέριντ και ο Κέβιν Κουκ ήθελαν να κάνουν ένα δώρο στο σκύλο τους, Ράιντερ για τα πρώτα γενέθλια της ζωής του και κατέληξαν στην απόφαση να του βρουν μία γυναίκα για να κάνει σεξ. Ναι, μια γυναίκα...

Αυτή λοιπόν βρέθηκε στο πρόσωπο μίας κοπέλας που το προφίλ της στο Instagram είχε το όνομα, Ρεμπέκα Λιτλ και δήλωσε μεσίτρια.


Μόνο που το χρησιμοποιούσε το συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να βρίσκει ευκαιρίες... κτηνοβασίας.
Παράλληλα, παρουσιάστηκαν έγγραφα συνομιλίας από τα Χριστούγεννα του 2017, όπου ο Τζέριντ έλεγε στην Λιτλ πως περιμένει τον Κέβιν να τελειώσει από την δουλειά και να πάει να πάρει τον ίδιο και τον σκύλο, προκειμένου να πάνε να διασκεδάσουν.
Φυσικά η διασκέδαση ήταν το ερωτικό ραντεβού που είχε κλείσει για τον Ράιντερ. 
Μόνο που όταν έφτασαν στο ραντεβού, ο Ράιντερ ήταν πολύ ζωηρός, δεν καθόταν σε ένα σημείο, χοροπηδούσα συνέχεια και η επιθυμία των αφεντικών δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα.Έτσι, η Λιτλ έκανε σεξ μόνο με τον Τζέριντ και όχι με το συμπαθές τετράποδο. Κάτι ωστόσο δεν βοήθησε ωστε να γλιτώσει, καθώς στο Τέξας ακόμα και η οργάνωση κτηνοβασίας τιμωρείται από το νόμο.gazzetta.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά τα κτήνη στην υπόθεση ήταν οι "άνθρωποι" και όχι ο σκύλος

Δημοσίευση σχολίου