Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020

«Δεν πειράζει.. Ένας μπάτσος λιγότερος» - Το εμετικό σχόλιο νοσηλευτή σε Διαγνωστική Κλινική στην αναγγελία θανάτου Αστυνομικού

Το υβριστικό σχόλιο νεαρού νοσηλευτή σε αναδημοσίευση ειδησεογραφικού διαδικτυακού ιστότοπου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για τον θάνατο του Υποδιοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Πυλαίας – Χορτιάτη από κορωνοϊό, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Ο ειδησεογραφικός ιστότοπος προχώρησε σε δημοσίευση αναφορικά με το θάνατο (22/12) του 54χρονου Αστυνόμου Ά Υποδιοικητή , του Αστυνομικού Τμήματος Πυλαίας- Χορτιάτη πατέρα δυο παιδιών, από κορωνοϊό, μετά από ένα μήνα νοσηλείας στο Νοσοκομείο. Σε υβριστικό σχόλιο “αλληλέγγυος” χρήστης μέσου κοινωνικής δικτύωσης, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση συναδέλφων του Αστυνομικού και πολιτών.

Ο Ε.Γ. νεαρός νοσηλευτής  σε Διαγνωστική Κλινική της πόλης, σε επίδειξη των πολιτικών απόψεων που ενστερνίζεται, έσπευσε να σχολιάσει, «Δεν πειράζει… Ένας μπάτσος λιγότερος».

Αστυνομικός και φίλος του θανόντος Αστυνόμου Ά, αποφάσισε να κινηθεί νομικά σε βάρος του, ενώ παράλληλα απευθύνθηκε και προς τη Διεύθυνση της Διαγνωστικής Κλινικής όπου εργάζεται ο “αλληλέγγυος” νοσηλευτής και ζήτησε εξηγήσεις. Ο Διευθυντής της κλινικής καταδίκασε απερίφραστα την πράξη του νοσηλευτή Ε. Γ. ο οποίος στο λογαριασμό του εξέφραζε γενικότερα θέσεις του “χώρου” με ύβρεις και χαρακτηρισμούς σε βάρος των Αστυνομικών.

Με νεότερή ανάρτησή του ο νοσηλευτής, Ε.Γ στο προφίλ του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, δήλωσε μετανιωμένος για το υβριστικό και απαράδεκτο σχόλιό του. «Με αφορμή ενός ατυχές σχολίου το οποίο έγινε σε ανάρτηση ειδησεογραφικού site  και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, δεν είχα την παραμικρή πρόθεση να προσβάλω τη μνήμη και την υπόληψη κανενός ανθρώπους αλλά αναφερόμενος με σαρκασμό στη θλιβερή πραγματικότητα που βιώνουμε τους τελευταίους μήνες καθώς ο θάνατος που βιώνουμε εμείς και οι γύρω μας έχει αφομοιωθεί σε τεράστιο βαθμό και έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Ως εκ τούτου ζητώ συγνώμη από την οικογένεια του θανόντος, καθώς καμία πρόθεση δεν υπήρξε από πλευράς μου για την αμαύρωση της μνήμης του. Καλό Παράδεισο και συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Καλά Χριστούγεννα », κατέληξε στο σχόλιό του ο Ε.Γ και “κατέβασε” τον λογαριασμό του από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

nantiareport.gr/

 

 

 
Ψυχολόγος του 401ΓΣΝ: “Είμαστε όλοι μαζί με τους κατοίκους του Ασπροπύργου” για την επίθεση με μολώτοφ και πέτρες κατά Αστυνομικών (φωτο)

Το σχόλιο γιατρού- ψυχολόγου σε δημοσίευση ειδησεογραφικού ιστότοπου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε την αντίδραση των ενστόλων,  και Αστυνομικός μας απέστειλε το σχόλιό του

Μετά το νοσηλευτή  του Διαγνωστικού Κέντρου της Θεσσαλονίκης, ένας ακόμα γιατρός αυτή τη φορά,  και ψυχολόγος ο οποίος ιδιοτεύει ενω ασκείται καθήκοντα του στο 401ΓΣΝ, έρχεται να προσβάλλει τους Αστυνομικούς να να δηλώσει τη στήριξή του σε ταραξίες “αρνητές της μάσκας” Ρομά και ομογενείς από τη Ρωσία, οι οποίοι επιτέθηκαν με μολώτοφ και πέτρες στους Αστυνομικούς στον Ασπρόπυργο (25/12)

Αστυνομικός αναγνώστης του NantiaReport.gr,  σχολίασε ιδιαίτερα ενοχλημένος καθώς το σχόλιο προέρχεται από γιατρό- ψυχολόγο με θέση στο 401ΓΣΝ. «Αυτόν τον πληρώνει το Ελληνικό Κράτος. Αυτός ο “ψυχολόγος” που είναι εμπαθέστατος κατά των αστυνομικών, θα μας εξετάσει -πιθανόν – στο 401ΓΣ Νοσοκομείο.
Ή ίσως και να είναι σε καμιά επιτροπή και να κρίνει σε ψυχοτεχνικά ποιοι θα εισαχθούν σε Σχολές. Να τους χαίρεται ο Στρατός, τιμάνε το Εθνόσημο», καταλήγει ο αναγνώστης του NantiaReport.gr.

Το ανησυχητικό φαινόμενο υγειονομικών οι οποίοι έχουν δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη, λαμβάνει διαστάσεις καθώς οι ιδεοληψίες τους, εκφράζονται και δημόσια. Και το ερώτημα το οποίο τίθεται, πώς μπορούν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους, ο ψυχολόγος και ο “αλληλέγγυος” νοσηλευτής της Θεσσαλονίκης, όταν οι απόψεις τους για μία μεγάλη κοινωνική ομάδα,  όπως είναι η αστυνομική οικογένεια και τα μέλη των οικογενειών τους, είναι μεταφορά των περιθωριακών ομάδων του αντιεξουσιαστικού χώρου;..

NantiaReport.gr Η περίπτωση του ψυχολόγος ενδεικτικά θα μπορούσε να χρίζει.. ψυχιάτρου!

 

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου