Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

Για τη λαθροεισβολή σε κάθε μεριά της Ελλάδας θα γίνει καμιά πορεία;

ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΦΡΑΟΥΛΕΣ με... όπλα. / ΣΦΑΓΕΙΟ στη Θεσσαλονίκη

Συναγερμός σήμανε στις 11:00 το πρωί της Παρασκευής στον Έβρο, όταν στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία με στελέχη της Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κομοτηνής, συνέλαβαν πέντε παράτυπους μετανάστες λαθροεισβολείς στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν 10 πιστόλια Τουρκικής κατασκευής των 9mm.



Tα στελέχη του Λιμενικού εντόπισαν τα άτομα, τέσσερις Σύρους και έναν Αλγερινό ηλικίας από 21 έως 42 ετών, την ώρα που τους μετέφερε ένα άλλο άτομο με ταχύπλοο από την Τουρκία στην ελληνική πλευρά στο Σουφλί. Ο οδηγός του ταχύπλοου αφού τους αποβίβασε στην συνέχεια επέστρεψε στην Τουρκία.

Όταν τα πέντε άτομα ξεκίνησαν να απομακρύνονται από την περιοχή ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν. Με έκπληξη οι λιμενικοί και οι αστυνομικοί, εντόπισαν στο σακίδιο του Αλγερινού, ηλικίας 21 ετών, δέκα πιστόλια τουρκικής προέλευσης διαμετρήματος 9mm, με σβησμένους τους αριθμούς σειράς. Παράλληλα κατάσχεσαν και τρία κινητά τηλέφωνα.

 


 

 

ΣΦΑΓΕΙΟ η Θεσσαλονίκη: Άγριο επεισόδιο μεταξύ Πακιστανών - Τρεις τραυματίες

Δύο ομάδες ατόμων με τουλάχιστον 20 άτομα, κρατώντας ρόπαλα και μαχαίρια στα χέρια, επιτέθηκαν η μία στην άλλη.

Άγριο επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην πλατεία Γαλοπουλου, στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, δύο ομάδες ατόμων με τουλάχιστον 20 άτομα, κρατώντας ρόπαλα και μαχαίρια στα χέρια, επιτέθηκαν η μία στην άλλη.

epeisodio__1_
epeisodio__2_
epeisodio__3_


Από το συμβάν τραυματίστηκαν τρεις νεαροί, από τους οποίους οι δύο πιο σοβαρά και μεταφέρονται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

epeisodio__4_
epeisodio__5_
epeisodio__6_
epeisodio__7_


Στο σημείο έφτασαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες προχώρησαν σε τουλάχιστον δέκα προσαγωγές ενώ συνέχισαν τις αναζητήσεις για τα υπόλοιπα άτομα. Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ Πακιστανών, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται βίαιο επεισόδιο.  

 Δείτε τι δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο protothema.gr:

 

 

 


 

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου