Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Τεστ: Ποιό μάτι προτιμάς;




Λένε ότι τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής… 

Διάλεξε το μάτι που σε αντιπροσωπεύει περισσότερο και δες τι λέει για την προσωπικότητά σου.










1. Έχεις «ανοιχτή» ψυχή. Είσαι το είδος ατόμου που θα υποδεχθεί ο καθένας στη ζωή και την καρδιά του. Είσαι ο τύπος ανθρώπου που θα ρισκάρει ακόμα κι αν πληγωθεί, από το να επιλέξει να κλειστεί στον εαυτό του.
Δεν θα δείξεις στον κόσμο τους φόβους ή τις ανασφάλειές σου. Πιστεύεις ότι τα προβλήματα πρέπει να αντιμετωπίζονται ιδιωτικά. Ίσως να είσαι, επίσης, το είδος του ανθρώπου που βρίσκει ανακούφιση βοηθώντας τους άλλους!

2. Έχεις συνείδηση. Πάντα προσπαθείς να δώσεις την ψυχή σου σε ό,τι κάνεις και θεωρείς ότι οι πράξεις σου επηρεάζουν τις ζωές των άλλων. Όταν είσαι ανήσυχος ή αναστατωμένη, θα προσπαθήσεις να το κρατήσεις για τον εαυτό σου. Σε ενδιαφέρει να γίνεις ο καλύτερος άνθρωπος που μπορείς.
 


3. Θα μπορούσες να είσαι μια βασανισμένη ψυχή. Είσαι το είδος του ανθρώπου που έχει ένα άσχημο παρελθόν που εξακολουθεί να σε επηρεάζει και σήμερα; Θεωρείς ότι η ζωή σου κάνει κάποιο κακόγουστο αστείο. Είσαι πάντα σε έναν αγώνα να βρεις την εσωτερική σου ειρήνη και γαλήνη όπου είναι δυνατόν. Μπορεί να είσαι εσωστρεφής και να προσπαθείς να εξορθολογίσεις το σύνολο των σκέψεών σου. Έχεις υπομείνει πολλά και τα κρατάς για τον εαυτό σου. Είσαι, όμως, ειδικός στο να ξανανεβαίνεις κάθε φορά που πέφτεις ψυχολογικά.
 


4. Φιλοσοφική προσέγγιση. Έχεις την τάση να σκέφτεσαι συνέχεια και για τα πάντα. Πάντα ψάχνεις το βαθύτερο νόημα των πραγμάτων. Μερικές φορές μπορεί να είσαι τόσο χαμένος στις σκέψεις σου που είναι δύσκολο να αντιληφθείς την πραγματικότητα. Μήπως προσπαθείς να κρύψεις από τον κόσμο πόσο αβέβαιος αισθάνεσαι; Θεωρείς τη ζωή ένα λαβύρινθο, αλλά μπορείς ακόμα να απολαύσεις τη βόλτα μέσα από αυτόν. Μπορεί να μην μπορείς πάντα να καταλάβεις το νόημα αυτών που συμβαίνουν, αλλά συμβιβάζεσαι με την κατάσταση.
 


5. Αινιγματικός. Η ζωή και η ψυχή σου είναι γεμάτη αντιφάσεις, έχεις πολύ ασταθή διάθεση και βρίσκεις ακόμα και ο ίδιος συχνά δύσκολο να καταλάβεις τι σου συμβαίνει. Συνήθως δεν αποκαλύπτεις στους άλλους την προσωπικότητά σου. Δεν κάνεις λανθασμένες ενέργειες, προσπαθείς να προχωράς με σταθερά βήματα τις περισσότερες φορές, αλλά απολαμβάνεις την μυστηριακή και αινιγματική ζωή που ζεις!
 


6. Είσαι ευαίσθητη ψυχή. Αισθάνεσαι τα πάντα και δεν ξεχνάς τίποτα. Έχεις βαθιά συναισθήματα και μερικές φορές οι πιο μικρές λεπτομέρειες μπορούν να σε επηρεάσουν και την ίδια στιγμή όταν γελάς νιώθεις ότι έχει επουλωθεί η πληγή. Προσπαθείς να μην δείχνεις στον κόσμο πόσο εύθραυστος είσαι. Αντί γι” αυτό δείχνεις στον κόσμο πόσο έξυπνος και εύστοχος είσαι. Διαισθάνεσαι αυτά που πρόκειται να έρθουν.
 


7. Είσαι πολύ ενεργητικός ή παθιασμένος. Είσαι των άκρων. Είσαι της λογικής «όλα ή τίποτα». Είσαι απόλυτος στις απόψεις σου και συνήθως πέφτεις με τα μούτρα σε γρήγορες και δραστικές αποφάσεις. Προσπαθείς να κρύψεις το άγχος σου, αλλά έχεις πολλή ενέργεια και μπορεί να είσαι αρκετά νευρικός. Συχνά είσαι υπερβολικά δραματικός.
 


8. Εκκεντρικός. Είσαι ο τύπος του ατόμου που έχει περίεργα και ασυνήθιστα ενδιαφέροντα, σκέψεις και πρακτικές. Είσαι αλλόκοτος. Δεν δίνεις προσοχή σε κανόνες ή την παράδοση. Κάνεις τα πάντα με τον δικό σου τρόπο, χωρίς να λαμβάνεις υπόψη τις συνέπειες που μπορεί να αντιμετωπίσεις. Δείχνεις σε όλους πόσο διαφορετικός είσαι και δεν έχεις τίποτα να κρύψεις. Πραγματικά δεν σε νοιάζει αν οι άνθρωποι σε κρίνουν. Εύχεσαι όλοι να ήταν σαν εσένα. Είναι καλό να είσαι αντισυμβατικός.
 


9. Διαισθητικός. Έχεις έκτη αίσθηση στο πώς αντιλαμβάνεσαι τους άλλους ανθρώπους και τον κόσμο. Μπορείς να καταλάβεις πολλά και μόνο από τις εκφράσεις του προσώπου κάποιου ή τον τόνο της φωνής του. Είναι δύσκολο για κάποιον να σε χειραγωγήσει. Δείχνεις στον κόσμο αυτό ακριβώς που θέλεις να δείξεις.

Μπορείς να εκφραστείς καλά και είσαι εξαιρετικός ακροατής. Είσαι συνειδητοποιημένος στο ποιος είσαι και τι θέλεις.
perierga.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγω προτιμώ το αυγο μάτι .... αλλά δεν το έχει εδω γμτ ...
Δεν θα μάθω ποτες για την προσωπικότητά μου γμτ ;;;

Δημοσίευση σχολίου