Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Τρεχάτε ποδαράκια μου ~ Παράταση γιοκ για φορολογικές δηλώσεις


Ενημέρωση 27 Ιουνίου: Μέχρι και την Δευτέρα 14 Ιουλίου η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων
 
Παράταση δύο εβδομάδων έδωσε σήμερα Παρασκευή η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών στη διαδικασία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων φυσικών προσώπων , επεκτείνοντας την καταληκτική προθεσμία της 30ης Ιουνίου έως και τα μεσάνυκτα της Δευτέρας 14 Ιουλίου.


Μέχρι και χθες το απόγευμα είχαν υποβληθεί μέσω του TAXIS περίπου 3,8 εκατομμύρια φορολογικές δηλώσεις και παρέμεναν εκτός περίπου 1,8 εκατομμύρια δηλώσεις. Έτσι, ο υπουργός Οικονομικών κ. Γκίκας Χαρδούβελης και ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Γ. Μαυραγάνης αποφάσισαν να παρατείνουν την υποβολή των δηλώσεων έως και τη Δευτέρα 14 Ιουλίου.


Το προηγούμενο άρθρο με τις παλινωδίες του Υπουργείου Οικονομικών...

Να σπεύσουν να υποβάλουν τη φορολογική τους δήλωση καλεί το υπουργείο Οικονομικών τους πολίτες, μέχρι τις 30 Ιουνίου που εκπνέει η προθεσμία.

Ειδικότερα το υπουργείο Οικονομικών εξέδωσε της εξής ανακοίνωσης σχετικά με τα δημοσιεύματα περί παράτασης της προθεσμίας υποβολής φορολογικών δηλώσεων:


«Το Υπουργείο Οικονομικών καλεί τους φορολογούμενους να σπεύσουν και να υποβάλουν τη φορολογική τους δήλωση εντός των υπαρχουσών προθεσμιών, δηλαδή έως τις 30 Ιουνίου.


Υπενθυμίζεται ότι μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί 3 εκατομμύρια δηλώσεις και εκκρεμούν ακόμη περίπου 2,8 εκατομμύρια».


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λεφτά Γιόκ. Θα πάρουν τ'αρχίδια μας.

Δημοσίευση σχολίου