Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Αρχαίοι εξωγήινοι (11x13) ~ Πέρα από το Ρόσγουελ (Βίντεο)


Το Roswell είναι πιθανώς η γνωστότερη υπόθεση UFO στον πλανήτη. Η συντριβή ενός ΑΤΙΑ στην Αμερική το 1947, το σώμα ενός περίεργου πλάσματος και τα συντρίμμια που συγκεντρώθηκαν εξιτάρουν την φαντασία των απανταχού συνωμοσιολόγων και αποτελούν το "Άγιο Δισκοπότηρό" τους.

Στην εκπομπή, αποκαλύπτεται ότι συντριβές ΑΤΙΑ υπάρχουνε συνεχώς σε όλον τον πλανήτη, αλλά αποκρύβονται από τις κυβερνήσεις, οι οποίες προσπαθούνε να αντιγράψουνε την τεχνολογία τους!

Φυσικά όλοι γνωρίζουμε ότι στα συντρίμμια υπήρχε κομμάτι μετάλλου με την ελληνική λέξη "Ελευθερία".










Όλα τα προηγούμενα επεισόδια της σειράς, μπορείτε να τα αναζητήσετε στην κατηγορία "Περίεργα".



2 σχόλια:

r+w είπε...

Δύο παρατηρήσεις επί του βίντεο:
1) Πολύ βλακώδης η άποψη ότι οι εξωγήινοι ρίχνουν UFO στην γη για να μάθουμε την τεχνολογία τους. Εάν το θέλουν τόσο πολύ νομίζω ότι θα ήταν παραγωγικότερο να τα προσγείωναν ... και να μας έκαναν και μάθημα ακόμη.

2) Αφού τα UFO είναι φτιαγμένα με τόσο προηγμένη τεχνολογία τι έχουν τα ρημάδια και πέφτουν σαν ζαλισμένα κοτόπουλα;

Και μια παρατήρηση επί του κειμένου:
Εάν όντως έχουν βρει επιγραφές στα Ελληνικά πάνω σε συντρίμμια UFO τότε η ύπαρξη τόσων πολλών τμημάτων Ελληνικής γλώσσας σε όλα τα μεγάλα Πανεπιστήμια ανά τον κόσμο μπορεί να ερμηνευθεί όχι με βάση την αγάπη τους στην γλώσσα μας αλλά με την δημιουργία ικανών στελεχών που να μπορούν να επικοινωνούν με τους εξωγήινους όποτε αυτό χρειαστεί.

Κρασοπατήρ είπε...

Τα ρίχνουνε μόνοι τους οι εξωγήινοι για να μην ταράξουνε τους παππάδες και τις θρησκείες...

Δημοσίευση σχολίου