Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Η ΕΡΤ σταματά να μεταδίδει ζωντανά τις ομιλίες στελεχών της Χρυσής Αυγής


Η ΕΡΤ σταματά να μεταδίδει ζωντανά τις ομιλίες στελεχών της Χρυσής Αυγής, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Διονύσης Τσακνής.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση δημοσιογράφου για το σημερινό άρθρο της Εφημερίδας των Συντακτών Συμμοριτών σχετικά με την μετάδοση ομιλίας της Χρυσής Αυγής από τη δημόσια τηλεόραση, ο Πρόεδρος της ΕΡΤ Διονύσης Τσακνής δήλωσε τα εξής:


"Η ΕΡΤ προσφάτως είχε αποστείλει ερώτημα στο ΕΣΡ σχετικά με το αν υποχρεούται ή όχι να μεταδίδει ομιλίες και εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής. Το ΕΣΡ αποφάσισε – όπως είναι γνωστό σε όλους, συμπεριλαμβανομένου και του συντάκτη του εν λόγω άρθρου – ότι βάσει του άρθρου 15 του Συντάγματος, η ΕΡΤ υποχρεούται να τηρεί αφ’ ενός την αρχή της αναλογικής ισότητας, αφ’ ετέρου δε, να μη μεταδίδει εκδηλώσεις ρατισμού και ξενοφοβίας, νομικές έννοιες όμως , που όπως αναφέρει το κείμενο της απόφασης, “δεν έχουν τύχει ακόμα νομολογιακής επεξεργασίας και εξειδίκευσης”.
 
Ως εκ τούτου, η Διοίκηση της ΕΡΤ αποφασίζει:
1. Οι ομιλίες στελεχών της Χρυσής Αυγής δεν θα μεταδίδονται ζωντανά.
2 Συγκροτείται υπηρεσιακή επιτροπή, η οποία θα κρίνει το κατά πόσο το υλικό των μαγνητοσκοπήσεων  είναι μεταδόσιμο ή όχι.

Για την ανεξαρτησία και την αδιάβλητη λειτουργία της επιτροπής εγγυώμαι ο ίδιος".




Το γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: 

"Η σταλινική λογοκρισία που επιβάλλει η ΕΡΤ και τα κομματόσκυλα του Σύριζα στην Χρυσή Αυγή είναι παράνομη και αντισυνταγματική. Οι χρυσοπληρωμένοι κομμουνιστές υπάλληλοι του Τσίπρα να σεβαστούν επιτέλους το μισό εκατομμύριο Ελλήνων ψηφοφόρων του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας."

Η Ελλάδα κατέστη και επισήμως Λαϊκή «Δημοκρατία» του Τσιπριστάν, αφού μετά από δήλωση του Κομισάριου Τσακνή γίνεται η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που επιβάλλεται καθεστώς σταλινικής λογοκρισίας.

Ευχόμαστε στον «σύντροφο» Κομισάριο Τσακνή να ιδρύσει και επιτροπή «Αλήθειας» στα πρότυπα του αντίστοιχου «υπουργείου» στο μυθιστόρημα του Όργουελ και να εξαφανίζει την Χρυσή Αυγή και από τις φωτογραφίες...

«Δημοκρατικά» μεγαλεία στην Ελλάδα! Μόνο τα γκούλαγκ λείπουν για όσους αντιστέκονται στην ξενοκρατία!

Υ.Γ.: Όσον αφορά την... προσωπική εγγύηση του «συντρόφου» Κομισάριου, προφανώς πρόκειται περί κάποιου κακόγουστου αστείου, αφού η μόνη εγγύηση που μπορεί να δώσει ένας τέτοιος «ογκόλιθος δημοκρατίας» είναι για ακόμα περισσότερη λογοκρισία.

Υ.Γ. 2: Αυτά τα ρετάλια του «υπαρκτού σοσιαλισμού» πληρώνονται από το υστέρημα του Ελληνικού Λαού;

1 σχόλια:

r+w είπε...

Άρχοντας ... όταν είσαι δημοκράτης δεν κρύβεται ...

Δημοσίευση σχολίου