Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Θεσσαλονίκη: Συμμορία ακροαριστερών επιτέθηκε και ξεγύμνωσε ποδηλάτη πριν λίγο


Επίθεση ενάντια σε ποδηλάτη που φορούσε μπλούζα με τη φράση «Μολών Λαβέ» πραγματοποιήσαν μέλη του ακροαριστεροφασιστικού χώρου, που βρίσκονται συγκεντρωμένα στην Καμάρα.

Συγκεκριμένα, 10 περίπου άτομα εντόπισαν...
τον ποδηλάτη, τον κυνήγησαν, τον έριξαν κάτω, τον χτύπησαν, του πήραν τη μπλούζα και έπειτα τον άφησαν να φύγει.

Σημειώνεται πως 80 περίπου ακροαριστεροί πραγματοποιούν αντισυγκέντρωση στην Καμάρα ενάντια στη διαμαρτυρία που θα ακολουθήσει από μέλη εθνικιστικών οργανώσεων στις 19.30 κατά της παράστασης «Εκκλησιάζοντες» στο θέατρο Αυλαία.

Πηγή: http://www.voria.gr/article/antiexousiastes-xegimnosan-ke-chtipisan-atomo-stin-kamara


Τί αναφέρει ο Θεσσαλονικιός ποδηλάτης:


''Και ναι λοιπόν... Πήγαινα για μάθημα και φορουσα μια μπλούζα που έγραφε πανω "μολων λαβε", δώρο της θείας μου από την Αθήνα... Πότε δεν είχα σχέση με πολιτικές παραταξεις κλπ...Η μπλούζα λοιπόν ήταν αρκετή για να μου την πέσουν όχι ένας ή δύο, αλλά περίπου 60 αναρχικοί και να με κάνουν όπως βλέπετε στη φωτογραφία... Διαβάζω 10 χρόνια για να καταφέρω "κατι" και κινδυνεψε η ζωή μου από ανθρώπους οι οποίοι βρήκαν ότι το δικό τους "κατι", είναι να δερνουν ανθρώπους που πήγαιναν στη δουλειά τους, απλά επειδή φορούσαν "λάθος μπλουζα"... Κι έτσι νιώθουν ότι είναι σημαντικοί...
Τα χω δει όλα παιδιά... Όχι απ αυτό που έπαθα... Τα χω δει όλα απ τους ανθρώπους που περπατάνε στους ίδιους δρόμους που περπατάω κι εγώ κι εσείς... Μου ξέσκισαν ρε την μπλούζα στη μέση της Καμάρας..."









Καταστροφή της αφίσας της παράστασης για δεύτερη φορά







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου