Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Οι ακροαριστεροί μισούν την Ελληνική Σημαία, αλλά στήνουν κώλο για την κρατήσουνε λαθρομετανάστες ~ O Τσίπρας έκανε δώρο μία στον Λαθραμίρ


O 11χρονος Λαθραμίρ, το λαθρομεταναστάκι από το Αφγανιστάν(;), που τις τελευταίες ημέρες μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ΜΜΕ,  βρέθηκε σήμερα μαζί με την οικογένειά του, στο Μέγαρο Μαξίμου (!!!).

Ο πρωθυπουργός επεφύλασσε ένα δώρο-έκπληξη για τον μικρό Αμίρ. Του χάρισε την ελληνική σημαία λέγοντας του μιας και δεν σου δώσανε την ελληνική, θα σου κάνω εγώ μια δώρο. Όπως έγραψε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του στο twitter:


«Κάποιοι στέρησαν από τον Αμίρ την τιμή να κρατήσει την σημαία μας. Σήμερα του την έδωσα για να θυμάται και να τιμά τις αρχές & τις αξίες μας».

Χθες ο πρωθυπουργός είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον μικρό Αμίρ και τη μητέρα του προκειμένου να τους εκφράσει την συμπαράστασή του, καθώς τα ξημερώματα της Παρασκευής δέχθηκαν επίθεση στο διαμέρισμα που διέμεναν.








6 σχόλια:

Παγάνι είπε...

Καραγκιόζης

Ανώνυμος είπε...

αριστεροι αναρχοκομουνιστες φονιαδες του παρακρατους της εαμοβουλγαρικης αριστερας του σταλινικου καθεστωτος καρανικα και ψευτοτσιπρα εστησαν την προβοκατσια με σκοπο την ενοχοποιηση κατατρομοκρατηση και συκοφαντηση του ελληνικου λαου ουτως ωστε να μην αντιδραει στον εποικισμο και στην εισοδο ακομα 5-6 εκατομμυριων μουσουλμανων
δεν θα περασει ο μισελληνικος μπολσεβικισμος και ο πολιτισμικος μαρξισμος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
η ελλαδα ανηκει στους ελληνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

( Οι ακροαριστεροί μισούν την Ελληνική Σημαία, αλλά στήνουν κώλο για την κρατήσουνε λαθρομετανάστες )
ΚΑΛΟ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε εδώ υπήρχε σοβαρός λόγος. Τώρα το κρασομπλόκ βρίσκεται σε μόνιμο hagover. Δυστυχώς γιατί μου άρεσε η κριτική ματιά του.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχω λόγια φίλε μου. Με αποστόμωσες με την εξαιρετική ευγλωττία σου...

Κρασοπατήρ είπε...

Ευχαριστώ για τα σχόλια, μας βοηθούν να γίνουμε καλύτεροι.

*Σχόλια απαξιωτικά και υβριστικά προς άλλους σχολιαστές, διαγράφονται.

Δημοσίευση σχολίου