Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Άνοιξε η ιστοσελίδα για το κοινωνικό μέρισμα koinonikomerisma.gr ~ Οι τελικοί πίνακες με τα ποσά και τα κριτήρια χορήγησης


Μάλλον ήμουν τυχερός που μπήκα με την πρώτη και τράβηξα το screenshot, μετά από λίγο βγάζει σφάλμα στην ιστοσελίδα.

Άνοιξε η ειδική ιστοσελίδα για την υποβολή αιτήσεων διανομής του κοινωνικού μερίσματος Koinonikomerisma.gr. Οι χρήστες μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά, μπαίνοντας σε αυτήν.

Ενημερωθείτε αν είστε δικαιούχοι και δηλώστε ότι αποδέχεστε το Κοινωνικό Μέρισμα σε 6 βήματα

Βήμα 1. Με την είσοδό σας στο σύστημα θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε τον ΑΜΚΑ σας και να συναινέσετε στην επεξεργασία των στοιχείων που απαιτούνται (τα δικά σας, του/της συζύγου και των προστατευόμενων τέκνων σας).
Βήμα 2. Μετά την συναίνεση σας, εμφανίζεται φόρμα που αναφέρει κάποια προσωπικά στοιχεία σας (το ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, φύλο κτλ), οικονομικά στοιχεία (φορολογητέο και αφορολόγητο ετήσιο εισόδημα), περιουσιακά στοιχεία (αξία ακίνητης περιουσίας, τόκους καταθέσεων) και μια λίστα με τα μέλη του νοικοκυριού σας.
Βήμα 3. Απαραίτητη είναι η συμπλήρωση αριθμού λογαριασμού (IBAN) στον οποίο είστε δικαιούχος ή συν-δικαιούχος. Σας προτρέπουμε να εισάγετε ένα e-mail και τον αριθμό ενός κινητού τηλεφώνου που θα χρησιμοποιηθούν για αποστολή τυχόν ειδοποιήσεων.
Βήμα 4. Σε περίπτωση που το νοικοκυριό σας έχει και ενήλικα φιλοξενούμενα μέλη, για να δείτε αν πληροίτε τα κριτήρια απαιτείται η συγκατάθεση των φιλοξενούμενων ατόμων μέσω των κωδικών τους Taxisnet για την προσπέλαση των στοιχείων τους από την Α.Α.Δ.Ε. Αν για κάποιο άτομο απαιτείται συναίνεση αναφέρεται ευκρινώς.
Βήμα 5. Εφόσον έχουν δοθεί όλες οι τυχόν απαιτούμενες συναινέσεις των ενήλικων μελών του νοικοκυριού σας, εμφανίζεται η πληροφορία αναφορικά με το εάν πληροίτε τα κριτήρια ή όχι.
Βήμα 6. Για να καταστείτε δικαιούχος πρέπει να πατήσετε το κουμπί [Έγκριση -Συναίνεση]. Εάν πληροίτε τα κριτήρια του κοινωνικού μερίσματος 2017, εμφανίζεται και το ποσό του κοινωνικού μερίσματος που αντιστοιχεί στο νοικοκυριό σας. Στην αντίθετη περίπτωση, εμφανίζονται οι λόγοι αναλυτικά.
Αν δοκιμάσετε την επιλογή που βρίσκεται επάνω δεξιά στην οθόνη "είσοδος με διαπιστευτήρια Taxisnet" τότε εμφανίζεται η παρακάτω σελίδα:


Επιλέγοντας Συνέχεια στο TaxisNet το σύστημα σας ζητάει τους προσωπικούς σας λογαριασμούς της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ).

Αφού βάλετε τους κωδικούς σας, εμφανίζεται το παρακάτω μήνυμα:


Πατώντας Εξουσιοδότηση, σας ζητείται να πληκτρολογήσετε τον ΑΜΚΑ σας κι εάν είναι όλα ok, μπαίνετε στο σύστημα.Αναλυτικά οι πίνακες και τα κριτήρια για την χορήγηση του κοινωνικού μερίσματος έχουν ως ακολούθως:
Οι πίνακες είναι από...
https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/379673 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τρεχατε ζωα, μη ξεχασετε να τους πειτε ευχαριστω και να τους γλυψετε και τα παπουτσια...ΑΠΟ ΚΑΤΩ .!
https://uploads.disquscdn.com/images/4d3e003692d6b60a020056c2b7881aaa990935c45db32edb67cd48299c544966.jpg

Ανώνυμος είπε...

Μακροχρόνια άνεργος, παίρνω ΚΕΑ.

Όμως λόγω τεκμηρίων (αρχαίο ΙΧ και σπίτι που μου παραχωρήθηκε) δεν μου δίνει «κοινωνικό μέρισμα».


Μαλακίες έλεγαν οι Συριζαίοι στα κανάλια

Ανώνυμος είπε...

γλυφτε γελοιοι ενα καθεστως ΣΑΠΙΟ ΣΑΝ ΚΙΕΣΑΣ.
https://uploads.disquscdn.com/images/4d3e003692d6b60a020056c2b7881aaa990935c45db32edb67cd48299c544966.jpg

Δημοσίευση σχολίου