Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Άγριο ξύλο στην Αθήνα: Οπαδοί του ΠΑΟΚ διέλυσαν πορεία Πακιστανών (vid)


200 οπαδοί της ομάδας του ΠΑΟΚ που είχαν σκοπό να φτάσουν στη Νέα Σμύρνη για τον αγώνα με τον Πανιώνιο συναντήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας με 800 ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες από το Πακιστάν που πραγματοποιούσαν πορεία για τα γενέθλια του Μωάμεθ.

Οι λάθρο πέρασαν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ για χρυσαυγίτες λόγω των ασπρόμαυρων ρούχων και τους επιτέθηκαν. Όμως ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΛΑΘΟΣ. Οι δύο ομάδες συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα να σημειωθούν μάχες σώμα με σώμα. Οι ΠΑΟΚτσήδες πήρανε φαλάγγι τους Πακιστανούς και τα ΜΑΤ τρέχανε να τους προστατέψουν!


Τελικά οι οπαδοί διέλυσαν την πορεία των Πακιστανών ενώ τα πνεύματα ηρέμησαν μετά την επέμβαση της Αστυνομίας.


Στο βίντεο, σε κάποιο σημείο, ένας Πακιστανός, επιτίθεται ύπουλα από πίσω με κοντάρι σε έναν οπαδό του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια εμφανίζονται τα ΜΑΤ και χτυπάνε τον... Παοκτσή!
 
 


 
Ανέβηκε και νέο, ολοκληρωμένο βίντεο:
 





Έστω ότι οι Πακιστανοί μπέρδεψαν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ με Χρυσαυγίτες.
Από πότε, λαθρομετανάστες έχουν το δικαίωμα να επιτίθενται σε γηγενείς οπαδούς οιουδήποτε κόμματος της χώρας που τους ανέχεται στο έδαφός της;













Για λόγους backup, κρατάμε αυτό το κομμάτι:



Φιλήσυχοι λαθρομετανάστες που γιορτάζουν τα γενέθλια του αιμοσταγή, παιδόφιλου "προφήτη" τους, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, που τους προστάτεψε, αφού τα βρήκαν σκούρα όταν επιτέθηκαν ρατσιστικά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου