Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Μαλακίτσες Μπουτάρη με πασαρέλα μέσα στα ξερόχορτα της Παραλίας


Δείτε τον Γιάννη Μπουτάρη σε ρόλο... μοντέλου σε πασαρέλα [εικόνες - video]Σ' αυτό το "ντεφιλέ", τα μοντέλα ήταν στην κυριολεξία γυναίκες και άντρες της "διπλανής πόρτας" και τα ρούχα ήταν φτιαγμένα, όχι από πανάκριβα υλικά, αλλά από αντικείμενα που βρίσκεις καθημερινά στα ...σκουπίδια!

Η "πασαρέλα της ανακύκλωσης" στήθηκε...
για ακόμη μια χρονιά από τον σύλλογο "Φίλοι Νέας Παραλίας" στον Κήπο του "Απογευματινού Ήλιου" με στόχο να ευαισθητοποιήσει σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.

Σχεδιαστές επαγγελματίες, ερασιτέχνες της μόδας, αρχιτέκτονες, καλλιτέχνες του χώρου της ζωγραφικής και του θεάτρου, επιστράτευσαν τη φαντασία και το ταλέντο τους, συνθέτοντας με ευτελή ανακυκλώσιμα υλικά, μοναδικές δημιουργίες, τις οποίες παρουσίασαν στο κοινό, σε μία ξεχωριστή performance, με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Σε ρόλο guest star, παρήλασε και ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μπουτάρης, χωρίς όμως να φοράει κάποια δημιουργία για την περίσταση, αλλά τις αγαπημένες του ...τιράντες. Όσο για τα μοντέλα, αυτά επιλέχθηκαν από τους ίδιους τους δημιουργούς, ως models for a day, για να φορέσουν ρούχα από χαρτί, καπάκια, κιλίμια ή πλαστικές σακούλες, όπως αυτές που συλλέχθηκαν από την παραλία "Παράδεισος" της Θάσου για να φτιαχτεί μια μοναδική φούστα!

pasarela-1200

Ευφάνταστες ήταν και οι ονομασίες που έδωσαν οι εμπνευστές τους στις συνολικά 50 δημιουργίες, με ξεχωριστές το "ραντεβού στο σαλόνι της γιαγιάς", που πήρε το φόρεμα από πλεκτές κουρτίνες και άλλα υφάσματα, το "ερωτικό ραντεβουδάκι της χάρτινης υψηλής ραπτικής" με τα χάρτινα φορέματα και το «όταν η σταχτοπούτα γίνεται αναποφάσιστη ή απλώς προνοητική» με μια κατασκευή με πολλά μονά παπούτσια!



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου