Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα να μάθεις τένις;


Με τον Στέφανο Τσιτσιπά να έκανε μόδα το τένις στην Ελλάδα, πολλοί σκέφτηκαν να ξεκινήσουν ένα ομολογουμένως ακριβό χόμπι που όμως έχει σίγουρα πολλά οφέλη. Πιστεύεται μάλιστα ότι μπορεί να είναι το ιδανικό άθλημα που βοηθά, όχι μόνο να ζούμε περισσότερο, αλλά και να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας. Ενδεικτικές τιμές για να έχεις μια ιδέα...


Για πολλούς ανθρώπους ένα από τα μεγαλύτερα κίνητρα για τον αθλητισμό είναι απλά η απώλεια βάρους. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι η τακτική άσκηση ενός αθλήματος είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσει κανείς ένα όμορφο σώμα. Το τένις βοηθά στην καύση του λίπους αφού είναι αερόβια άσκηση, αλλά και στην ευλυγισία και τη μείωση στρες!
Πόσο όμως κοστίζει να ασχοληθείς με αυτό το σπορ;

Στην Αθήνα, οι τιμές ιδιαίτερων μαθημάτων (δηλαδή εσύ και ο προπονητής) κοστίζουν από 20 ευρώ τα 30 λεπτά αλλά δίνεται η δυνατότητα να μοιραστείς την προπόνηση με κάποιον ακόμα και η τιμή να είναι 10 ευρώ το μισάωρο. Σε αυτόν τον χρόνο χτυπάς 600 μπαλιές και ενδείκνυται τουλάχιστον στην αρχή. Οι τιμές αυξάνουν - αν για παράδειγμα θελήσεις να επισκεφθείς... το Politia Tennis Club!
Στην Θεσσαλονίκη το μάθημα κοστίζει από 25 ευρώ την ώρα (όπως για παράδειγμα στη ΧΑΝΘ) και έπειτα σε άλλες εγκαταστάσεις από 25 - 30 ευρώ την ώρα (ιδιαίτερα) σε ομίλους, τα οποία πάλι μπορείς να τα μοιραστείς με κάποιον άλλο που προπονείστε μαζί.

Φυσικά οι τιμές μειώνονται αν θέλεις να μπεις σε γκρουπ - από 8 έως 10 ευρώ η ώρα τα τέσσερα άτομα - αλλά θα πρέπει να βρεις γκρουπ το οποίο ταιριάζει στο δικό σου επίπεδο.

Ακόμη να υπολογίσεις τον εξοπλισμό σου, δηλαδή τη ρακέτα που θα πρέπει αργά ή γρήγορα να αγοράσεις. Μια σχετικά καλή ρακέτα έχει από 40 ευρώ και άνω (ναι μπορεί να βρεις και ρακέτα άνω των 250 ευρώ).

Μάθε περισσότερα: 
Ομιλος Αντισφαίρισης Αθηνών: 210 9232872
Politia: 210 6200.003
ΧΑΝΘ: 2316 001 000
Όμιλος Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης (Ο.Α.Θ.): 231 041 1569

e-radio.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου