Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Μία ακόμη υπέροχη βραδιά χθες στην λαθροκρατούμενη Χίο ~ Εισβολείς, ακροαριστεροί & ΜΑΤ επιτέθηκαν σε κατοίκους


Έκτροπα και χρήση χημικών από τα ΜΑΤ σημειώθηκαν στη διάρκεια διαμαρτυρίας κατοίκων κατά λαθρομεταναστών στην κεντρική πλατεία της Χίου αργά το απόγευμα της Τετάρτης. Ομάδα κατοίκων επιτέθηκε κατά δημοσιογράφων του νησιού, ενώ πραγματοποίησε πορεία προς το κέντρο λαθρομεταναστών στη Σούδα, ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο και φωνάζοντας συνθήματα. Ομάδα λαθρομεταναστών μαζί με ακροαριστερούς πληρωμένους από ΜΚΟ απάντησε, ρίχνοντας πέτρες.


Σύμφωνα με το politischios.gr, η συγκέντρωση αρχικά ήταν ειρηνική, ωστόσο τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν μερίδα των διαμαρτυρομένων αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν πορεία με κατεύθυνση τον καταυλισμό του ΔΗΠΕΘΕ και της Σούδας, όπου διαμένουν περί τα 1.800 άτομα.

Προς στιγμήν επικράτησε πανικός μιας και η Αστυνομία δεν είχε ενημερωθεί για τη συγκεκριμένη πρόθεση των διαδηλωτών. Άμεσα τα ΜΑΤ απέκλεισαν τους διαδηλωτές υποχρεώνοντάς τους σε ευθεία πορεία προς το κτίριο του Οίκου Ναύτη.

Η κατάσταση ξέφυγε όταν οι διαμαρτυρώμενοι για δεύτερη φορά επιχείρησαν να σπάσουν τη γραμμή των ΜΑΤ και μέσω της οδού Οινοπίωνος να κατευθυνθούν προς τον καταυλισμό προσφύγων της Σούδας.





Η παρουσία των Δημοσιογράφων της Χίου ερέθισε τους διαμαρτυρόμενους με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να επιτεθούν στον Δημοσιογράφο Γιάννη Στεβή ρίχνοντάς του την κάμερα στο έδαφος και καταφέροντάς του χτυπήματα στα χέρια.

Μερίδα από το πλήθος κατάφερε να ξεφύγει από τον έλεγχο της Αστυνομίας, κυνηγώντας τους δημοσιογράφους οι οποίοι φυγαδεύτηκαν σε γειτονικά καταστήματα από απλούς πολίτες.

Τελικά, οι δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών και το επεισόδιο αυτό έλαβε τέλος.

Ωστόσο, οι διαμαρτυρίες κατά των λαθρομεταναστών δεν κόπασαν, καθώς ομάδα 150 ατόμων κινήθηκε προς τον καταυλισμό της Σούδας ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο και φωνάζοντας συνθήματα κατά των προσφύγων.

Σύμφωνα με το politischios.gr, όταν οι λαθρομετανάτες στον καταυλισμό αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε, αντέδρασαν και φώναζαν συνθήματα. Μάλιστα οι πιο θερμόαιμοι μέσα από τον καταυλισμό ξεκίνησαν να πετάνε πέτρες προς την ομάδα των 150 ατόμων.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων συνελήφθη ένας άπλυτος, μέλος Μ.Κ.Ο. στη Σούδα ενώ μία γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο εξ αιτίας της χρήσης χημικών.

Οι κάτοικοι της Χίου προανήγγειλαν νέα πορεία διαμαρτυρίας για το απόγευμα της Παρασκευής και πάλι στην πλατεία Βουνακίου.







1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ, ΩΣ ΠΟΤΕ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ?????????????????
ΔΙΑΒΑΣΤΕ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ...!!!!!!!
Η Κρήτη μετατρέπεται σε γκρίζα ζώνη με τη μεταφορά "προσφύγων".!!!!!!!

Η Κρήτη, εκτός από αβύθιστο αεροπλανοφόρο για τα επιθετικά σχέδια των ΗΠΑ και του Ισραήλ, μετατρέπεται και σε περιοχή αμφισβητούμενης κυριαρχίας (γκρίζα ζώνη) μετά την απόφαση για την μεταφορά τουλάχιστον 2.000 "προσφύγων" στο νησί. Αυτή την εγκληματική απόφαση υιοθέτησαν χθες οι δήμαρχοι της Κρήτης μετά από πρόταση της κυβέρνησης.

Στην απόφαση αυτή πρωτοστάτησαν ο δήμαρχος Ηρακλείου κ. Λαμπρινός και ο περιφερειάρχης κ. Αρναουτάκης. Στην απόφαση αυτή αντιτάχθηκαν μόνο δύο δήμαρχοι, Σφακίων και Αποκορώνου. Παρόντες ήταν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από Ηράκλειο και Λασίθι (Ηγουμενίδης, Βαρδάκης, Θραψανιώτης), αλλά και ο βουλευτής Ηρακλείου του ΚΚΕ κ. Συντυχάκης, που όλοι τους σιγοντάρισαν προκειμένου να υιοθετηθεί αυτή η εγκληματική για το νησί απόφαση.

Τι είναι όμως αυτοί οι "πρόσφυγες"; Πρόκειται για τους 3.000 και πλέον που η Γερμανία επιθυμεί να διώξει από την επικράτειά της για να τους φέρει στην Ελλάδα. Ποιοί είναι αυτοί; Δεν πρόκειται για πρόσφυγες, αλλά για όσους οι διωκτικές αρχές της Γερμανίας συνέλαβαν και κρατούν μετά τις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις που ακολούθησαν τις τρομοκρατικές ενέργειες σε Γερμανικό έδαφος φέτος το καλοκαίρι.

Με άλλα λόγια η Γερμανία επιθυμεί να διώξει υπόπτους για τρομοκρατία και εγκληματική ή παραβατική συμπεριφορά. Και πού θέλει να τους στείλει; Μα πού αλλού; Στην κατεχόμενη Ελλάδα και μάλιστα ειδικά στην Κρήτη. Έτσι θα πάρει μια και καλή την εκδίκησή της από τους Κρητικούς για το κάζο που έπαθε στην παλιά ναζιστική κατοχή.

Για να κατανοήσουμε το μέγεθος της απάτης σε βάρος της Κρητικών κι όχι μόνο, αρκεί θεωρούμε να τονίσουμε ότι η Γερμανία απαιτεί από την Ελλάδα να δεχθεί τους 3.000 και πλέον "πρόσφυγες" με βάση τη συμφωνία του Δουβλίνου ΙΙ. Μόνο που η συμφωνία αυτή δεν αφορά διόλου σε πρόσφυγες, αλλά μόνο και αποκλειστικά σε παράνομους μετανάστες.

Έτσι λοιπόν οι δήμαρχοι της Κρήτης με πρώτο τον περιφερειάρχη Αρναουτάκη - όνομα και πράγμα - αποδέχθηκαν την εγκατάσταση οιονεί εγκληματικών στοιχείων στο νησί τους, βαφτίζοντάς τους "πρόσφυγες". Γιατί; Η οφθαλμοφανής απάντηση είναι απλή: είναι τόσο δοσίλογοι, σύγχρονοι ταγματαλήτες των Γερμανών, που στο πρόσωπό τους βρίσκει τη δικαίωσή του κάθε παλιός εγκληματίας πολέμου που έβαψε με αίμα το νησί της Κρήτης. Μόνο η στολή τους λείπει.
http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2016/09/blog-post_14.html

Δημοσίευση σχολίου