Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Τί συνέβη σε σχολείο στο Πέραμα με τη Χρυσή Αυγή; vid+pics




Ενημερώθηκα για το γεγονός από τα γνωστά μεγαλοσάιτ που δίνανε μόνο τις ανακοινώσεις των ακροαριστερών και λοιπών "προοδευτικών" κομμάτων και λέω, πάει, μακελειό έγινε, έπεσε ξύλο, καταστροφές, χαμός, κλπ.

Κάτσε λέω να δω και τη θέση της Χρυσής Αυγής (που φυσικά δεν παρουσιάζεται πουθενά) και βλέπω τον βουλευτή Λαγό...


...λαγουδάκι, πραγματική παναγίτσα, να συνομιλεί ήσυχα και ήρεμα με τους παρευρισκόμενους. Μάλιστα ήταν καλεσμένος στην διαμαρτυρία και  υπερασπιζόμενος την απόφαση με 86-0 του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού σχολείου Περάματος να μην μεταφερθούνε εκεί παιδιά λαθρομεταναστών όπως φασιστικά και παράνομα επέλεξαν να ενεργήσουν οι "αρμόδιοι" των υπουργείων.

Δείτε αρχικά τα γεγονότα όπως παρουσιάζονται από την Χρυσή Αυγή και μετά όπως η είδηση παρουσιάζεται από τα υπόλοιπα ΜΜΕ...

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ιωάννης Λαγός μετέβη σήμερα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου Περάματος, κατόπιν προσκλήσεως εκπροσώπων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Παρέμεινε στον χώρο του σχολείου από τις 8 το πρωί έως τις 3.30 το μεσημέρι και έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από το σύνολο των γονέων και των μαθητών.
Η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει το αίτημα της απόλυτης πλειοψηφίας του Συλλόγου, που με ψήφους 86-0 αποφάσισε πως δεν επιθυμεί την φοίτηση παιδιών από το Κέντρο Υποδοχής Σχιστού στο σχολείο τους.

Καταδικάζουμε τα επεισόδια που προκάλεσαν εξωσχολικοί αριστεριστές, οι οποίοι μετέβησαν εσπευσμένα στον χώρο για να τρομοκρατήσουν τους γονείς και τους ανήλικους Έλληνες μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Περάματος.

Καταδικάζουμε επίσης τους συκοφάντες των ΜΜΕ που ψευδολογούν σε βάρος του κόμματός μας: η παρουσία του βουλευτή μας και των γονέων που στάθηκαν στο πλευρό μας ήταν απολύτως ειρηνική.
Μεγάλος αριθμός μελών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων έχουν ήδη προβεί σε δηλώσεις προς τα ΜΜΕ, με τις οποίες ξεκαθαρίζουν πως η παρουσία της Χρυσής Αυγής στον χώρο του σχολείου ήταν απολύτως ειρηνική και είχε σκοπό την στήριξη των αιτημάτων τους. Γιατί κανένα κανάλι δεν προβάλλει τις δηλώσεις αυτές;
Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να στηρίζει με
 κάθε νόμιμο μέσο το πάγιο αίτημα των Ελλήνων πολιτών να ζουν με αξιοπρέπεια και ασφάλεια στον τόπο τους.







Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων Γονέων του Περάματος που αντιδρούν στην ενσωμάτωση παιδιών λαθρομεταναστών στο Δημοτικό Σχολείο - Φωτορεπορτάζ
Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 - 18:01  


Μεγάλη νίκη σημείωσε η Χρυσή Αυγή σε συνεργασία με τους γονείς και κηδεμόνες του Δημοτικού Σχολείου Νέου Ικονίου, αποτρέποντας την προγραμματισμένη εγκατάσταση παιδιών λαθρομεταναστών που θα πραγματοποιούνταν σήμερα στις εγκαταστάσεις του σχολείου.



Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον Συναγωνιστή και Βουλευτή Β’ Πειραιά Γιάννη Λαγό, παρευρέθηκε στο Νέο Ικόνιο Περάματος για να συμπαρασταθεί στον αγώνα των Ελλήνων γονέων του Δημοτικού σχολείου, ώστε να σταματήσει ένα ακόμα αντεθνικό σχέδιο που εξελίσσεται αυτή τη στιγμή και έχει στόχο τα παιδιά μας.




Με ύπουλες μεθοδεύσεις και παράνομες διαδικασίες, η ανθελληνική κυβέρνηση προωθεί την ένταξη παιδιών λαθρομεταναστών από το Πακιστάν και το Αφγανιστάν στο Δημοτικό σχολείο της περιοχής, δίχως να ρωτήσει αλλά ούτε και να ενημερώσει τους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών που είναι εγγεγραμμένα σε αυτό. Μετά από άτυπη και τυχαία ενημέρωση από μέλος του διδακτικού προσωπικού, οι γονείς κινητοποιήθηκαν και συγκεντρώθηκαν άμεσα με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για αυτές τις κινήσεις.



Κατά παράβαση του νόμου, και επιδεικνύοντας πρωτοφανή αδιαφορία απέναντι στις δημοκρατικές διαδικασίες, ο δήμαρχος της περιοχής δεν έθεσε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ως όφειλε, αλλά πήρε την απόφαση για την εκτέλεση του σχεδίου μόνος του, εντελώς παράνομα και αυθαίρετα. Προσπαθώντας να κερδίσουν χρόνο ώστε να φέρουν στο σχολείο τα παιδιά των λαθρομεταναστών κρυφά, και ενώ η διευθύντρια και οι υπεύθυνοι του σχολείου ήταν ενημερωμένοι σχεδόν ένα μήνα πριν, προσπάθησαν να καθησυχάσουν τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων λέγοντας ψευδώς πως δεν υπάρχει κανένα τέτοιο σχέδιο για το σχολείο τους. Όταν πλέον όλα έγιναν γνωστά, προσπάθησαν ξανά να κερδίσουν περισσότερο χρόνο ζητώντας από τους γονείς την δημιουργία σχετικής επιτροπής.



Σε απαίτηση των γονέων να δουν αποδείξεις πως τα παιδιά των λαθρομεταναστών είναι εμβολιασμένα, η διευθύντρια απάντησε πως δεν μπορεί να παρουσιάσει τα αντίστοιχα έγγραφα καθώς αποτελούν προσωπικά δεδομένα! Και όμως, στην εγγραφή ενός ελληνόπουλου στο σχολείο ζητάνε όχι μόνο φωτοτυπία βιβλιαρίου υγείας, αλλά και βεβαιώσεις από οδοντιάτρους και παιδίατρους, ώστε να πιστοποιήσουν την καλή υγεία του παιδιού. Με ποιο δικαίωμα αρνούνται να προσκομίσουν τα απαραίτητα ιατρικά έγγραφα που θα πιστοποιούν πως τα παιδιά μας δεν κινδυνεύουν από ελονοσία και φυματίωση, όταν υπάρχουν επιβεβαιωμένα κρούσματα στους καταυλισμούς των λαθρομεταναστών; Γιατί η διευθύντρια, παρά τις διαβεβαιώσεις προς τους γονείς πως έχει πραγματοποιηθεί ο εμβολιασμός, αρνήθηκε να υπογράψει σχετική υπεύθυνη δήλωση;



Οι γονείς και κηδεμόνες του Δημοτικού σχολείου Νέου Ικονίου, αρνούμενοι να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών τους, έδρασαν άμεσα θέτοντας το θέμα σε ψηφοφορία για να παραδώσουν το αποτέλεσμα στην διευθύντρια του σχολείου. Το αποτέλεσμα ήταν 86-0. Όλοι οι γονείς συμφώνησαν πως είναι ανεπίτρεπτο να γίνονται τα παιδιά μας πειραματόζωα στο παιχνίδι κάποιων «αλληλέγγυων» και στο όνομα μιας ψεύτικης δημοκρατίας που χαρακτηρίζει «ρατσιστή» όποιον υπερασπίζεται το αυτονόητο.



Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας προφανώς δεν άρεσε σε κάποιους αρμόδιους, οι οποίοι έσπευσαν να καλέσουν την αστυνομία για να τρομοκρατήσει τους γονείς και να διαλύσει την συγκέντρωση. Με άμεση παρέμβαση του Βουλευτή μας Γιάννη Λαγού, ο οποίος συνομίλησε με τα όργανα της τάξης, η συγκέντρωση συνεχίστηκε κανονικά, με τους αστυνομικούς να παρακολουθούν από απόσταση.



Για άλλη μια φορά τα συστημικά κανάλια, σε μια προσπάθεια να αποκρύψουν την αλήθεια, διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις υποκινώντας προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής. Απαντάμε πως η Χρυσή Αυγή παρευρέθηκε στο σχολείο μετά από πρόσκληση των γονέων, σε αντίθεση με τους αριστεριστές και τους εκπροσώπους διαφόρων ΜΚΟ που ήρθαν απρόσκλητοι, για να δημιουργήσουν ένταση και να εκφοβίσουν τους γονείς, οι οποίοι παρακαλούσαν την Χρυσή Αυγή να μην αποχωρήσει.



Επειδή ο τραμπουκισμός και οι απειλές των «επαναστατών» που κόπτονται για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών, ενώ αφήνουν τους Έλληνες έρμαια της μνημονιακής πολιτικής, δεν πέρασε, κατέφυγαν στην παλιά και δοκιμασμένη μέθοδο της κατασυκοφάντησης της Χρυσής Αυγής μέσα από τα συστημικά κανάλια με τα οποία ποτέ δεν έπαψαν να συνεργάζονται.




Δείτε πώς μεταδίδει την είδηση η κρατικοδίαιτη με τα λεφτά μας ΕΡΤ. Ούτε φωτογραφίες από τα... επεισόδια, ούτε βίντεο:

Αντιδράσεις για την εισβολή της Χρυσής Αυγής σε δημοτικό σχολείο στο Πέραμα
5:39 μμ | 1 ώρα πριν

 


















Την καταδίκη τους εκφράζουν πολιτικοί φορείς και το Υπ. Παιδείας για την απόπειρα της Χρυσής Αυγής να δημιουργήσει προβλήματα σε σχολείο που μετά την κανονική του λειτουργία θα υποδεχτεί προσφυγόπουλα στο Πέραμα.

Ένταση και φραστικά επεισόδια μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και γονέων και δασκάλων, προκλήθηκε στο Α’ Δημοτικό σχολείο Νέου Ικονίου στο Πέραμα στην οδό Νίκης 61, με αφορμή απόφαση να φοιτήσουν στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα 25 προσφυγόπουλα από το Σχιστό.
Σύμφωνα με πληροφορίες ομάδα περίπου 20 ατόμων με επικεφαλής τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγό, ήρθαν σε αντιπαράθεση με γονείς και δασκάλους ενόψει σύσκεψης που επρόκειτο να συγκληθεί στο σχολικό συγκρότημα για το θέμα της φοίτησης των προσφυγόπουλων. Η σύσκεψη τελικά πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του δημάρχου και του αντιδημάρχου Παιδείας Περάματος, γονέων και δασκάλων.

Έξω από το σχολικό συγκρότημα ήταν συγκεντρωμένοι και γονείς που δεν επιθυμούν τη φοίτηση των προσφυγόπουλων στο σχολείο, οι οποίοι μετά το πέρας της σύσκεψης φώναξαν συνθήματα εναντίον του δημάρχου.

Τo υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με σημερινή ανακοίνωσή του «καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τους προπηλακισμούς και τις απειλές που υπέστησαν η διευθύντρια και εκπαιδευτικοί στο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου Περάματος, και μάλιστα παρουσία των μαθητών, από ομάδα Χρυσαυγιτών, με επικεφαλής τον βουλευτή Γιάννη Λαγό»

«Το σχολείο, που έχει επιλεγεί για την εκπαίδευση των προσφυγόπουλων, δέχθηκε την εισβολή, ενώ ξεκινούσε η συνεδρίαση του Συλλόγου Γονέων. Οι ομάδα των Χρυσαυγιτών εισέβαλε στο σχολείο, χωρίς την απαιτούμενη άδεια, επιχειρώντας να μεταβάλει τον εκπαιδευτικό χώρο σε αρένα πολιτικής αντιπαράθεσης και σύγκρουσης», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Γιάννης Παντής δήλωσε: «Η σημερινή εμφάνιση των Χρυσαυγιτών, με επικεφαλής τον υπόδικο Γιάννη Λαγό, δεν θα ματαιώσει τη λειτουργία του σχολείου για τα προσφυγόπουλα.

Η υποχρέωση της Πολιτείας -που απορρέει τόσο από τον αξιακό, ηθικό κώδικα όσο και τις διεθνείς συμβάσεις που έχει υπογράψει η χώρα μας- να παρέχει εκπαίδευση σε όλα τα παιδιά των προσφύγων, θα τηρηθεί αταλάντευτα αναφέρει και προσθέτει ότι το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων έχει την υποχρέωση να θωρακίσει τις εκπαιδευτικές διαδικασίες από παρεμβάσεις εξωσχολικών, όποιοι κι αν είναι αυτοί, όποιους σκοπούς κι αν επιδιώκουν».

Τονίζει ότι για τον λόγο αυτό δεν έχει δοθεί σε κανέναν εξωσχολικό άδεια εισόδου στα σχολεία, ενώ τα φαινόμενα βίας και ρατσιστικών εκδηλώσεων δεν έχουν θέση στο σχολείο.

Σημειώνεται ότι τα 22 προσφυγόπουλα αφού τους γίνουν οι απαραίτητοι εμβολιασμοί θα ενταχθούν κανονικά στις τάξεις του σχολικού συγκροτήματος.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προπηλακισμοί και η επίθεση εναντίον εκπαιδευτικών, και μάλιστα παρουσία των μαθητών τους, στο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου Περάματος, από μέλη της ΧΑ υπό τις διαταγές και την καθοδήγηση του υπόδικου βουλευτή Λαγού, δείχνουν ότι η ΧΑ προσπαθεί να ξανασηκώσει κεφάλι. Τέτοια φαινόμενα οφείλουν να καταδικαστούν από κάθε δημοκρατικό πολίτη.
Να είναι σίγουροι οι υπόδικοι εγκληματίες νεοναζιστές ότι ούτε η Πολιτεία, ούτε το συγκροτημένο δημοκρατικό, αντιφασιστικό κίνημα δεν θα τους αφήσει να στάξουν το δηλητήριό τους σε νεανικές ψυχές. Το πρόγραμμα εκπαίδευσης προσφυγόπουλων, στο οποίο έχει ενταχθεί και το συγκεκριμένο σχολείο, οφείλει να συνεχιστεί απρόσκοπτα, όπως επιτάσσουν οι αξίες και οι αρχές του ανθρωπισμού μιας ευνομούμενης και δημοκρατικής χώρας».

Η ανακοίνωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για το ίδιο θέμα: «Οι υπόδικοι νεοναζί επιστρέφουν για μια ακόμη φορά στον τόπο του εγκλήματος, στις ίδιες γειτονιές που δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα.
Σήμερα, ακριβώς τέσσερα χρόνια μετά την δολοφονία του Σαχτζάτ Λουκμάν συνεχίζουν αμετανόητοι να χύνουν το ρατσιστικό τους δηλητήριο στις γειτονιές του Πειραιά.
Καταδικάζουμε την ρατσιστική επίθεση της Χρυσής Αυγής σε δημοτικό σχολείο του Περάματος. Το αποκρουστικό πρόσωπο της εγκληματικής συμμορίας επανεμφανίζεται. Στόχος αυτή την φορά το αυτονόητο δικαίωμα μικρών παιδιών στην εκπαίδευση.
Η τρομοκρατία τους δεν θα περάσει. Οι δημοκρατικοί πολίτες θα σταθούν δίπλα στα παιδιά των προσφύγων. Ελπίζουμε οι κρατικές αρχές να πράξουν το καθήκον τους».

Για το ΠΟΤΑΜΙ, ο βουλευτής Αττικής Γιώργος Μαυρωτάς, δήλωσε: «Η εισβολή στο Δημοτικό Σχολείο Ικονίου Περάματος και τα επεισόδια που προκάλεσαν υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής μάλιστα βουλευτή του κόμματος, έρχεται να μας θυμίσει τι εκφράζει αυτός ο χώρος. Αρκετά έχει ταλαιπωρηθεί η κοινωνία μας από τη ρητορική μίσους και τους τραμπουκισμούς. Τα μαθήματα βίας έξω από την ύλη των σχολείων και η Χρυσή Αυγή έξω από την πύλης τους».

H KEEΡΦΑ αναφέρει μεταξύ άλλων: «Με απύθμενος θράσος, ο υπόδικος Λαγός εισέβαλε με τάγμα χρυσαυγιτών στο Δημοτικό σχολείο του Ικονίου για να εμποδίσει τα παιδιά των προσφύγων να ξεκινήσουν μαθήματα. Αντί να σαπίζουν στη φυλακή μαζί με τους υπόλοιπους χρυσαυγίτες φονιάδες του Παύλου Φύσσα, οι νεοναζί επιχειρούν να ξαναπατήσουν πόδι στη ίδια περιοχή που επιτέθηκαν κατά των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ και των Αιγύπτιων αλιεργατών».

Από την πλευρά της η ΑΝΤΑΡΣΥΑ σημειώνει μεταξύ άλλων: «Σήμερα στο δημοτικό σχολείο του Ν.Ικονίου η ναζιστική αγέλη με επικεφαλής τον υπόδικο Λαγό επιχειρεί να επανέλθει στο κοινωνικό προσκήνιο. Mε την ανοχή της αστυνομίας χτύπησαν τη δ/ντρια του σχολείου, προπηλάκιζαν δασκάλους και γονείς, έβριζαν και τραμπούκιζαν  εκλεγμένους εκπροσώπους δασκάλων στη  ΔΟΕ και του συλλόγου των δασκάλων Κερατσινίου-Περάματος, «Ν.Πλουμπίδης». Όλα αυτά ενώ το σχολείο ήταν  εν λειτουργία και μπροστά στα μάτια αστυνομικής δύναμης που στην απαίτηση απο τους  εκπροσώπους των δασκάλων να παρέμβουν, η απάντηση του επικεφαλής αστυνομικού ήταν «σήκω φύγε μην τους δίνεις σημασία».
Στις γειτονιές που έδωσαν χρώμα και ζωή οι πρόσφυγες δέ θα αφήσουμε να κυριαρχήσει το μαύρο του φασισμού, του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, θα υπερασπιστούμε μαζί με τις τοπικές, εργατικές και κοινωνικές συλλογικότητες τα δικαιώματα των προσφύγων και των μεταναστών, στη μόρφωση τη ζωή και την αξιοπρέπεια.
Δεν θα αφήσουμε να ποτίσουν με το ρατσιστικό τους δηλητήριο τις εργατογειτονιές της φτώχειας και της ανεργίας στο Πέραμα και το Κερατσίνι, τα ναζιστικά μαντρόσκυλα των δουλεμπόρων της Ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης, των υπηρετών των εφοπλιστών και των μπράβων της νύχτας.
Δέν θα αφήσουμε να κυριαρχήσει ο φόβος στις τοπικές κοινωνίες και στην εκπαιδευτική κοινότητα».
Επίσης σήμερα Τρίτη έξω από το Εφετείο όπου συνεχίζεται η δίκη της Χρυσής Αυγής και με αφομή τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από τη δολοφονία του Πακιστανού εργάτη Σαχζάτ Λουκμάν
πραγματοποιήθηκε αντιφασιστική συγκέντρωση.

Φωτο: EUROKINISSI/Τατιάνα Μπόλαρη
Πηγή: AΠΕ/ΜΠΕ

Από τη ΝΔ, είχαμε τα εξής:

Ν. Δένδιας: Να αντιδράσει η πολιτεία
«Οι τραμπουκισμοί της Χρυσής Αυγής σε σχολείο στο Πέραμα είναι απολύτως καταδικαστέοι», δήλωσε από την πλευρά του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας. «Η Πολιτεία οφείλει να αντιδράσει», πρόσθεσε, σε ανάρτησή του στο Twitter.




Παρακάτω η αναγγελία της είδησης από το "Έθνος". Έχει καμία σχέση με όσα πραγματικά συνέβησαν;

Δείτε πώς δουλεύει η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ:



Καταρχήν τους αποκαλεί "χρυσαυγίτες" ενώ κανονικά θα έπρεπε να γράφει μέλη της Χρυσής Αυγής. Αποκαλεί απαξιωτικά υπόδικο τον βουλευτή κ. Γιάννη Λαγό, ο οποίος δεν εισέβαλε, δεν προπηλάκισε και δεν απείλησε κανέναν, όπως είδαμε στο βίντεο. Και το κυριότερο: Στο σχολείο ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΑΝ τα παιδιά των λαθρομεταναστών (ψηφοφορία 86-0) Ούτε μία φωτό του συμβάντος δεν δώσανε, παρά μία παντελώς άσχετη.


Η Εφημερίδα των Συντακτών Συμμοριτών αναφέρει πως ομάδα χρυσαυγιτών, με επικεφαλής τον Γιάννη Λαγό, εισέβαλαν σήμερα στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου, στο Πέραμα, και γρονθοκόπησαν δασκάλους και γονείς, ενώ καταγγέλεται ότι έξω από το σχολείο ήταν αστυνομικοί οι οποίοι παρέμεναν αμέτοχοι!


Και τελικά για να μην παίζουμε το παιχνίδι κανενός, δείτε και το βίντεο με την ένταση που προκάλεσαν οι γονείς, επειδή δεν τους άφηναν να πάνε στην ενημέρωση των "αρμοδίων" σχετικά με την τετελεσμένη απόφαση να τους στείλουνε παιδιά λαθρομεταναστών.








Μάλλον πολύ ασχολούμαστε με την υπόθεση, αλλά μιας και το ίδιο το υπουργείο ανέβασε βίντεο (ντεμέκ αμοντάριστο λέει, ενώ την ώρα της επίθεσης των ακροαριστερών στους γονείς, η κάμερα "κάτι έπαθε" κι επανήλθε την ώρα της ανταπόδωσης). Πάντως γενικά ο Λαγός, μάλλον να κατευνάσει προσπαθούσε όπως βλέπουμε συνέχεια παρά να τραμπουκίσει όπως μας λένε.






Είδανε φως και μπήκανε τα φασιστάκια της άκρας αριστεράς και τραμπουκίζουνε τους γονείς, όπως θα δείτε στα βίντεο, αλλά είναι ακόμη πολύ λίγοι και δεν τους παίρνει:












1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Οι δημοσιογράφοι που γράφουν ψέμματα, θα εκτελούνται." Το είπε ο στρατηγός Πραγιούτ.

(Αλλά αυτός βρίσκεται στην Ταϋλάνδη. Λιγάκι μακρυά, δυστυχώς.)

Δημοσίευση σχολίου