Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Οι Ρώσοι, λέει, διοργανώνουν τις πορείες... ~ Θα δάκρυζε ακόμη κι ο Γκαίμπελς


Ο πανικός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα πρέπει να είναι απερίγραπτος από τις αντιδράσεις που συναντούν τα στελέχη της κάθε φορά που αποτολμούν να εμφανιστούν σε κάποια πόλη της Μακεδονίας. Το διαρκές γιουχάισμα των ανθρώπων που διέπραξαν την επαίσχυντη προδοτική συμφωνία των Πρεσπών δεν προκαλεί μόνο κατάρρευση στα δημοσκοπικά ποσοστά των κυβερνώντων αλλά και έντονη ανησυχία στα ξένα αφεντικά τους απ' ό,τι φαίνεται. Έτσι οι Αμερικανοί αποφάσισαν να αναλάβουν δράση και να πετύχουν με έναν σμπάρο δύο τρυγόνια - αφενός να πλήξουν τη ρωσική πλευρά, και αφετέρου να βοηθήσουν τον Τσίπρα και τον Καμμένο, τους δύο πειθήνιους υπηρέτες τους δηλαδή, να ορθοποδήσουν έπειτα από την επικοινωνιακή πανωλεθρία που έπαθαν με το σκοπιανό.


Η ιδέα ότι τάχα η ρωσική πρεσβεία βρίσκεται πίσω από τη διοργάνωση των συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία και των αυθόρμητων λαϊκών εκδηλώσεων οργής προς τους κυβερνώντες, αποτελεί γκαιμπελικής έμπνευσης ελεεινή πολιτική αλητεία. Έχοντας ως επικοινωνιακό όχημα την εφημερίδα «Καθημερινή» η οποία υπήρξε ανέκαθεν το φερέφωνο της αμερικανικής πρεσβείας, και επιπλέον έχει μετατραπεί εδώ και μήνες στο κύριο όργανο άσκησης φιλοσκοπιανής προπαγάνδας στην Ελλάδα, οι εγχώριοι ΝΑΤΟτσολιάδες αριστεροί διέδωσαν τη φήμη πως δήθεν όσοι αντιδρούν στην επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών χρηματίζονται από τους Ρώσους. Έφθασαν μάλιστα στο σημείο να υπονοούν ότι η ίδια ξένη δύναμη επιχειρεί να αλώσει ακόμα και την ελληνική στρατιωτική ηγεσία προετοιμάζοντας πραξικόπημα! Πρόκειται για το αποκορύφωμα της πολιτικής αθλιότητας. Ο στόχος δεν είναι άλλος από το να κατασυκοφαντηθεί η τεράστια πλειονότητα των αγνών Ελλήνων πατριωτών που αντιδρούν δυναμικά στην εσχάτη προδοσία της εκχώρησης της Μακεδονίας, και να παρουσιαστούν ως πληρωμένοι εγκάθετοι. Η ελληνική Αριστερά το ξέρει άλλωστε καλά αυτό το παιχνίδι αφού έχει ειδίκευση στη λασπολογία και στις σταλινικές μεθόδους προπαγάνδας.

Θα πρέπει να είναι κανείς πολύ αφελής για να πιστέψει ότι η ψοφοδεής κυβέρνηση Τσίπρα που φοβάται και τον ίσκιο της, που τη φτύνει καθημερινά ο Τούρκος και αυτή λέει ότι ψιχαλίζει, που δεν τολμάει να αντιμιλήσει ούτε στους Σκοπιανούς και στους Αλβανούς, θα τολμούσε ποτέ από μόνη της να προκαλέσει σε τέτοιο βαθμό μια υπερδύναμη όπως η Ρωσία απελαύνοντας διπλωμάτες της. Όπως πολύ σωστά έχει επισημανθεί, μια κυβέρνηση που δεν τολμάει ούτε καν να χαλιναγωγήσει τις δραστηριότητες του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής ή να απελάσει τους λαθρομετανάστες που καθημερινά φθάνουν σωρηδόν στα νησιά μας, δεν θα διανοείτο ΠΟΤΕ να φερθεί με τέτοιον τρόπο έναντι της Ρωσίας. Άλλωστε άλλη σκοτούρα δεν είχε η άχρηστη ελληνική κυβέρνηση που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ούτε τις καλοκαιρινές μπόρες ή να σταματήσει τις επιδρομές του «Ρουβίκωνα» στα καλύτερα φυλασσόμενα κτήρια της χώρας, από το να παρακολουθεί στενά τους Ρώσους διπλωμάτες και να καταγράφει τις δραστηριότητές τους και τις επαφές τους. Εντάξει, το πιστέψαμε! Είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εκτελεί ρητή εντολή των υπερατλαντικών αφεντικών της (όπως έκανε και με τη δήθεν επίλυση του σκοπιανού στο πόδι, όταν τσακίστηκε να προλάβει την προθεσμία που της έβαλαν χωρίς να ξέρει ουσιαστικά τι υπογράφει) και ενεργεί με τις δικές τους πλάτες, με τις δικές τους υποδείξεις και για δικό τους λογαριασμό

Φυσικά κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν μπορεί να δεχτεί ότι η Ρωσία ή οποιαδήποτε άλλη χώρα κόπτεται για τα ελληνικά συμφέροντα. Τα δικά του συμφέροντα εξυπηρετεί κάθε κράτος και κανενός άλλου. Η Ρωσία έχει αναγνωρίσει τα Σκόπια ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας» από το 1992, όπως έχουν κάνει και οι Αμερικανοί, οι Κινέζοι, τα «αδέρφια» μας οι Σέρβοι, και δεκάδες άλλες χώρες. Και βέβαια ούτε μπορεί κανείς να πιστέψει ότι κάηκε καρφί των Αμερικανών για την προάσπιση των ελληνικών δικαίων στο ζήτημα της Μακεδονίας. Αν όλοι αυτοί οι δήθεν φίλοι μας ήθελαν πραγματικά να ταχθούν υπέρ της Ελλάδας, δεν θα ενθάρρυναν τους ξετσίπωτους Σκοπιανούς παραχαράκτες της Ιστορίας παρέχοντάς τους διεθνή αναγνώριση με τρόπο που προσβάλει ευθέως τις ελληνικές εθνικές ευαισθησίες. Άρα όσο φιλέλληνες είναι οι Ρώσοι, άλλο τόσο είναι και οι Αμερικανοί - δηλαδή καθόλου, αφού μας έχουν γραμμένους στα παλιά τους τα παπούτσια και κοιτούν μόνο το τι μπορούν να κερδίσουν από εμάς. Το να ρισκάρουμε όμως να χαλάσουμε τις σχέσεις μας με τη μία από τις δύο υπερδυνάμεις, από την οποία εισάγουμε 1,5 εκατομμύριο τουρίστες κάθε χρόνο και στην οποία εξάγουμε τα μισά αγροτικά μας προϊόντα, είναι τουλάχιστον ανοησία! 

Τόσο οι Αμερικανοί όσο και οι Γερμανοί φίλοι, εταίροι και σύμμαχοί μας έχουν επανειλημμένα αποδείξει ότι δεν διστάζουν να εξευτελίσουν την Ελλάδα με κάθε ευκαιρία προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα. Η συμπεριφορά των Αμερικανών απέναντι σε έναν άλλον σύμμαχό τους τον οποίο πραγματικά σέβονται, όπως είναι το Ισραήλ, είναι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετική από αυτή που έχουν έναντι της Ελλάδας. Απέναντι στο Ισραήλ το οποίο έχει διαχρονικά σοβαρή εξωτερική πολιτική και πατριωτικές κυβερνήσεις, οι Αμερικανοί είναι εξαιρετικά προσεκτικοί και δεν υπάρχει περίπτωση να το θίξουν ακόμα και στις περιπτώσεις που έχει ολοφάνερα άδικο - πόσο μάλλον στις περιπτώσεις που έχει δίκιο. Αντιθέτως, απέναντι στην Ελλάδα ξέρουν πως οι ελληνικές πολιτικές ηγεσίες αποτελούνται από γλοιώδεις οσφυοκάμπτες και καρπαζοεισπράκτορες, ότι είναι έτοιμες και πρόθυμες να κάνουν ακόμα και τούμπες για να τους ικανοποιήσουν, και ότι πουλάνε και τη μάνα τους για να κρατήσουν την εξουσία και τα προνόμιά της. Συνεπώς είναι φυσικό να φέρονται οι Αμερικανοί σε κάθε σύμμαχό τους ανάλογα με την αξιοπρέπειά του και το φιλότιμό του.


Stirlitz

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου