Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Συγνώμη, τώρα καταλάβατε ότι οι ΣΥΡΙΖΑίοι είναι παρανοϊκοί;


Απλά το πολιτικομιντιακό κατεστημένο τους σιγοντάρει τόσο, που αντί να τους έχουνε ξεσκίσει στις συλλήψεις για συμμετοχή σε τρομοκρατία, εθνική προδοσία, δολοφονίες, βομβιστικές ενέργειες και εμπρησμούς, αυτοί κοντεύουνε να κυβερνήσουνε τη χώρα...

Το βίντεο με τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ιφικράτη Αμυρά, είναι απλώς η κορυφή του παγόβουνου.




Καλά κρατεί η προεκλογική κόντρα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ με πεδίο αντιπαράθεσης να αποτελούν – αυτή τη φορά – οι απόψεις του κ. Ιφικράτη Αμυρά περι αντάρτικου πόλεων, τον οποίο όμως ο κ. Γιάννης Μιχελάκης χαρακτηρίζει ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Η απάντηση της Κουμουνδούρου ήταν άμεση και σε ανακοίνωσή της αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «Ο Ιφικράτης Αμυράς έχει τόση σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, όση έχει και η ΝΔ με την πραγματικότητα και την αξιοπιστία. Δηλαδή, καμία απολύτως». Συγκεκριμένα, ο κ. Μιχελάκης κατήγγειλε ότι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα ο κ. Ιφικράτης Αμυράς, παρακινεί δημόσια μέσω βίντεο ομάδες πολιτών σε αντάρτικο πόλεων. Στο βίντεο ο κ. Αμυράς εμφανίζεται να ζητά από τους πολίτες να πάρουν όπλα, μαχαίρια και τσεκούρια και να προβούν σε πυρπολήσεις και καταλήψεις Αναλυτικά, ο κ. Μιχελάκης δήλωσε : «Σοκ προκαλεί η σημερινή αποκάλυψη, ότι ο κ. Ιφικράτης Αμυράς, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, σε δημόσια παρέμβασή του, καλεί ομάδες πολιτών να κάνουν αντάρτικο πόλεων, να προμηθευτούν όπλα, μαχαίρια, τσεκούρια, μολότοφ, να προβούν σε εκτελέσεις, να πυρπολούν δημόσια κτήρια, να κάνουν απαγωγές πολιτών και κάθε άλλο αδίκημα του ποινικού κώδικα.

Φαίνεται μάλιστα, ότι ο κ. Ιφικράτης Αμυράς, διατηρεί προνομιακή σχέση με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα. Αρχικά, άλλωστε, είχε περιληφθεί στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Αθήνας, όπως αυτό ανακοινώθηκε με επίσημο δελτίο Τύπου στα ΜΜΕ (και δημοσιεύτηκε στις 21/4 στην ηλεκτρονική έκδοση της κομματικής εφημερίδας «Αυγή», και σε όλα τα ΜΜΕ) αλλά μετά από το σάλο που προκλήθηκε, αποσύρθηκε διακριτικά, χωρίς όμως να διαγραφεί ποτέ. Ο ΣΥΡΙΖΑ τέτοιες απόψεις τις αποσιωπά, αλλά δεν τις καταδικάζει. Τις υποθάλπει και τις ενθαρρύνει. Οι πολίτες όμως έχουν καταλάβει. Το σοκ που προκαλούν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι περιθωριακές συνιστώσες του στους Έλληνες πολίτες, άλλοτε ως οπαδοί του τρομοκράτη Κουφοντίνα, άλλοτε ως καθοδηγητές αντάρτικου πόλεων, άλλοτε ως προστάτες των κουκουλοφόρων, συγκλονίζει τους Έλληνες. Οι πρακτικές, όμως, αυτές δεν θα περάσουν!».

Από την άλλη η Κουμουνδούρου απάντησε ως εξής : «Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα και βγάζω τα παπούτσια μου να μη βραχεί η ομπρέλα»… Ο Ιφικράτης Αμυράς έχει τόση σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, όση έχει και η ΝΔ με την πραγματικότητα και την αξιοπιστία. Δηλαδή, καμία απολύτως. Δυστυχώς για τους ίδιους, τα όρια μεταξύ γελοιοποίησης και πανικού είναι πλέον δυσδιάκριτα για τη ΝΔ και τον κ. Σαμαρά».

 







Κοκαϊνομανής o Ζίζεκ;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο γραφικός Ιφικράτης Αλμυράς χωρίς καμιά αμφιβολία είναι ενεργούμενο των απογόνων της αστικής τάξης που κάλεσαν τους Εγγλέζους κατά την διάρκεια του εμφυλίου να σφάξουν τον ελληνικό λαό….η ΝΔ και οι φασιστικές συνιστώσες της και σε διαπλοκή με ξένα κέντρα παίζουν το τελευταίο τους χαρτί στην απόπειρα να παραδώσουν την χώρα και την δημοκρατία στις «αγορές»?

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης μιλά στο ΕΔΩ ΣΥΝΤΑΓΜΑ webtv του Ιφικράτη Αλμυρά
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=o7v-qiM3nk4

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ

Εάν μελετήσει κάποιος την συμπεριφορά και τη φρασεολογία των κάθε είδους αριστερών στα τηλεοπτικά παράθυρα, εύκολα διαπιστώνει την κακία και το μίσος που εκπέμπεται από τα μάτια τους τα λόγια τους, ακόμα και τις κινήσεις του σώματός τους.

Αμετανόητοι μπολσεβίκοι όλοι, ανεξαρτήτως ηλικίας, από τον ροζ ΣΥΡΙΖΑ, έως τους εξωκοινοβουλευτικούς ακροαριστερούς, ποτέ δεν μετάνιωσαν για τα κακουργήματα που διέπραξαν σε βάρος του ελληνικού λαού και πάντοτε είχαν στο άρρωστο μυαλό τους κάποια ρεβάνς απέναντι στην Ελλάδα και την εκδίκηση για την Βάρκιζα του 1945 και τη συντριβή τους στον Γράμμο- Βίτσι το 1949. Πιστεύουν πως σήμερα έχουν μια τέτοια ευκαιρία και ονειρεύονται μια σύγχρονη κυβέρνηση του βουνού, όπου την θέση των κατσαπλιάδων του Βελουχιώτη και του Βαφειάδη θα πάρουν ψευτοδιανοούμενοι καθηγητάδες με μούσια και αλογοουρές. Ενόσω όλα αυτά τα νούμερα κινούνται στα όρια του γραφικού και το μόνο που κάνουν είναι να ξερνούν τηλεοπτική χολή και μίσος κατά της Ελλάδος δεν τρέχει τίποτε. Αν όμως το πράγμα ξεφύγει και όλοι αυτοί καταστούν πραγματικά επικίνδυνοι για την πατρίδα, υπάρχουν οι δυνάμεις εκείνες που θα αναλάβουν να καθαρίσουν το τοπίο, όπως ακριβώς έκανε ο Εθνικός Στρατός το 1949.

Ανώνυμος είπε...

Χαρακτηριστικό επίπεδο συζήτησης σε μπλογκς οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ:

o Omadeon στο http://omadeon.wordpress.com/2012/05/02/catastroika-etc/#comments έγραψε:
13/06/2012 at 22:58
Αντε και γαμήσου από δω χάμου που “πρέπει και να πάρω θέση”…
Είσαι και ΠΟΛΥ μουνόπανο να χαρακτηρίσεις ΕΣΥ, το νεο-φιλελεύθερο τσουτσέκι αυτό εδώ το μπλογκ.

ΔΕ σου φτάνουν όλα τα κανάλια και οι τόνοι προπαγάνδας που προωθούν τις άρρωστες μνημονιακές “απόψεις” σου? Σιγανό ποταμάκι, άη σιχτίρ κι από μένα λοιπόν. Στα μπλογκ ΔΕΝ περνάνε τέτοια κόλπα.

Απάντηση
o Ο Αιρετικός στο http://omadeon.wordpress.com/2012/05/02/catastroika-etc/#comments έγραψε:
13/06/2012 at 23:03
Σαμαρικέ προπαγανδιστούλη της πορδής, σου απάντησα ήδη. Μην ελπίζεις ότι θα έχεις την τελευταία λέξη. Πάρε τον πούλο μαλάκα. Τους σαμαρικούς εκβιασμούς να τους αφήσεις στην άκρη – ούτε ο Σόιμπλε δεν τολμά πια να τους ξεστομίσει. Τράβα λοιπόν καλύτερα να κλαφτείς για τους θολοκουλτουριάρηδες συριζαίους που προπηλακίζουν κακόμοιρους μνημονιακούς. Τράβα στο antinews, στο olympia.gr… Σου ταιριάζουν πιο πολύ αυτοί οι χώροι. Και δεν απάντησες για τις συνεργασίες της παράταξής σου με τη Χρυσή Αυγή. Καλά ρε, είστε τόσο ξεφτίλες εκεί στη ΝΔ ώστε συνεργάζεστε ανοιχτά ακόμα και με τους Ναζί; Παλιά τουλάχιστον γαμώ το ξεσταύρι μου το κάνατε στη ζούλα μη σας πάρει κανείς χαμπάρι. Τόσο απελπισμένοι είστε ρε άχρηστοι γαμώ τα κουμπαράκια σας και τα “ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό”; Άντε μου στο διάολο γελοίε.

ΥΓ. Τα ξεχέσματα που σου ρίχνω, ελεεινέ εκβιαστή της πορδής που η ύπαρξή σου είναι το καλύτερο επιχείρημα υπέρ των εκτρώσεων και της αντισύλληψης, τα έχω ήδη συζητήσει με τον omadeon. Και λίγα σου έχω ρίξει μαλάκα. Συμφωνούμε και οι δυο απόλυτα. Η γραμμή μας ήταν πάντα: μηδενική ανοχή στους ψεύτες, τους εκβιαστές, τους συκοφάντες και τους προπαγανδιστές (και ειδικά τους μουλωχτούς σαν κι εσένα). Ας πρόσεχες.

Τα’θελε ο κώλος σου.

Ο Αιρετικός στο http://omadeon.wordpress.com/2012/05/02/catastroika-etc/#comments έγραψε: ειδικά αυτό περί “Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος” – κι είσαι και ηλίθιος, γιατί δεν καταλαβαίνεις ότι η ΔΗΕ δεν ασχολείται με το αν κάποιοι διαφώνησαν στο ίντερνετ, αλλά με πιο σοβαρά θέματα.

Συνοψίζοντας όλες τις βρισιές των οπαδών του Τσίπρα στο παραπάνω μπλογκ έχουμε τα εξής:

Άει σιχτίρ κομματόσκυλο!
Αντε και γαμήσου από δω χάμου που “πρέπει και να πάρω θέση”…
Άντε μου στο διάολο παλιοκανάγιες,
Γελοίε.
δε θα δει τις βρισιές σου η μαμά σου για να σε μαλώσει. Κυρίως επειδή γαμιέται μαζί μου.
Δικό μας τσαρδί είναι εδώ πέρα, όπως γουστάρουμε μιλάμε και ρίχνουμε και καντήλια και χριστοπαναγίες
Ε λοιπόν, άντε στο διάολο βρωμολαμόγια.
είσαι ένα νουδούλικο οργανάκι) κατ’εντολήν των χρηματοδοτών του για είχα το… θράσος να σε ξεχέσω
Είσαι και ΠΟΛΥ μουνόπανο
είσαι τελικά πολύ μαλάκας
μαλάκα νουδούλη
μαλακίες σου να τις πουλήσεις πουθενά αλλού
Ο σεβασμός κερδίζεται, δεν προαπαιτείται.
οπαδέ και συνοδοιπόρε των δοσιλόγων
Ουστ από’δω χάμου λοιπόν.
παπαρολόγε
πάρε τον πούλο
πρέπει να είσαι πολύ κοροϊδάρα
πρόθυμε συγκάτοικε των νεοναζί
σε κάτι ανέντιμους προπαγανδιστούληδες σαν κι ελόγου σου. ρε ψωλοκοπάνα;
ΣΙΧΑΜΕΝΟ
στην καλύτερη θα έτρωγες μια μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση
Τα βρισίδια στο ίντερνετ επιτρέπονται. τα βρισίδια που σου έχω ήδη ρίξει κι άμα έχω όρεξη μπορώ να σου ρίξω βρίσε κι εσύ. Στ’αρχίδια μου. Στην τελική, και να βρίσεις,
τσουτσέκια


Wikipedia, στο λήμμα "Ρόζα Λούξεμπουργκ"
• «Στην αστική κοινωνία ο ρόλος της Αριστεράς είναι ο ρόλος του κόμματος αντιπολίτευσης. Σε κόμμα εξουσίας επιτρέπεται να υψωθεί μόνο πάνω στα ερείπια του αστικού κράτους»

Δημοσίευση σχολίου