Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Πολωνία - Ελλάδα 1-1 ~ Euro 2012 +Βίντεο


Οι διεθνείς μας με ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο και με ένα κατάμεστο από κόσμο γήπεδο της οικοδέσποινας Πολωνίας, θα μπορούσαν να φύγουνε με τους 3 βαθμούς της νίκης εάν ευστοχούσε σε πέναλτι ο Καραγκούνης.

Άδικη η αποβολή με δύο αυστηρότατες κίτρινες κάρτες του Παπασταθόπουλου από τον Ισπανό διαιτητή, ενώ υπάρχει κι ένα ακυρωμένο γκολ του Σαλπιγγίδη.

Η εξέλιξη του αγώνα.

Μουδιασμένοι οι διεθνείς μας για τα πρώτα 20 λεπτά.

Στο 17ο λεπτό οι Πολωνοί άνοιξαν το σκορ και προηγούνται 1-0.

Μόλις 17΄ άντεξε η άμυνα της εθνικής στην πίεση των Πολωνών! Το... χάος στα αριστερά και η λάθος έξοδος του Χαλκιά «χάρισαν» στον Λεβαντόφσκι το πρώτο γκολ στο Euro 2012!


Γκόοολ ισοφαρίζει σε 1-1 ο Σαλπιγγίδης στο 51ο λεπτό!

Αλλαγή του Αβραάμ Παπαδόπουλου λόγω τραυματισμου. (Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με ρίξη χιαστού και βγαίνει νοκ-άουτ για 7 μήνες)

Αποβολή με 2η κίτρινη κάρτα του Παπασταθόπουλου στο 44ο λεπτό. Η Ελλάδα με 10 παίκτες!

Πολύ αυστηρές και οι δύο κάρτες που έβγαλε ο Ισπανός διαιτητής. Η Εθνική μας θα είναι με την πλάτη στον τοίχο για ένα ολόκληρο ημίχρονο.

Γκοοόλ στο 51ο λεπτό. Ισοφαρίζει σε 1-1 ο Σαλπιγγίδης που μπήκε ως αλλαγή.

Καθαρή ανατροπή του Σαλπιγγίδη στο 70ο λεπτό, πέναλτι για τους Έλληνες και αποβολή του τερματοφύλακα τον Πολωνών. Με 10 παίκτες και οι δύο ομάδες.

Αστοχεί στην εκτέλεση του πέναλτι ο Καραγκούνης δυστυχώς.

Ακυρώνουν οι διαιτητές γκολ του Σαλπιγγίδη στο 74ο λεπτό σε αμφισβητούμενη φάση για οφσάιντ.

Λήξη του αγώνα τελικό σκορ 1-1.

Ολική ανατροπή του κλίματος στο δεύτερο ημίχρονο με μια αγνώριστη Εθνική, παλικαρίσια εμφάνιση από τους διεθνείς μας, που αφήνει υποσχέσεις. Μεγάλη μορφή ο Σαλπιγγίδης και στήριγμα ο Κατσουράνης στο δύσκολο πρώτο ημίχρονο.


Ισπανός με... Πολωνικά σφυρίγματα
O Ισπανός ρέφερι Καρμπάγιο έδειξε δύο, τουλάχιστον αυστηρές κίτρινες στον Παπασταθόπουλο, ο οποίος είδε την άγουσα για τα αποδυτήρια στο 44'. Η... φιλο-πολωνική διαιτησία συνεχίστηκε με τον μη καταλογισμό πέναλτι σε χέρι του Περκίς, ύστερα από σέντρα του Νίνη στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου και με την ακύρωση γκολ του Σαλπιγγίδη στο 74ο λεπτό ως οφσάιντ.


Η επόμενη αναμέτρηση της Εθνικής μας, είναι την Τρίτη, 12 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα, κόντρα στην Τσεχία.

*Στο άλλο ματς του 1ου ομίλου (στον οποίο είναι η Ελλάδα), οι Ρώσοι συνέτριψαν με 4-1 τους Τσέχους.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου