Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Ορθή η κίνηση ~ Την αλληλεγγύη μας στην Κινέζα

 
Οι αυστηροί έλεγχοι των αεροδρομίων σε ότι αφορά τα υγρά που μπορεί να μεταφέρει κανείς μέσα στο αεροπλάνο δεν κάνουν διακρίσεις.

Ακόμα και αν απέναντί τους βρίσκεται μία κυρία η οποία μεταφέρει ένα πανάκριβο μπουκάλι κονιάκ Remy Martin XO Excellence κόστους κοντά στα...
200 ευρώ. Και το οποίο της ζήτησαν να το αφήσει έξω από τις αποσκευές που θα έπερνε μαζί της στο αεροπλάνο, καθώς το περιεχόμενο ήταν παραπάνω από τα 100 ml που επιτρέπεται από τους διεθνείς κανονισμούς.


Εκνευρισμένη η Κινέζα επιβάτης, αποφάσισε να πάρει το αίμα της πίσω. Και εμπρός στους εμβρόντητους υπαλλήλους ασφαλείας του αεροδρομίου του Πεκίνου, κατέβασε... μονορούφι ολόκληρο το μπουκάλι από το ακριβό κονιάκ. Με προφανές αποτέλεσμα: να καταρρεύσει εμπρός στην πύλη εισόδου στο αεροπλάνο. Στο οποίο μάλιστα της είχε απαγορευθεί η είσοδος, καθώς οι ιθύνοντες ασφαλείας της αεροπορικής εταιρίας την θεωρούσαν ήδη μεθυσμένη.

Βέβαια η εν λόγω κυρία είχε περισσότερα προβλήματα να αντιμετωπίσει, καθώς η τόσο γρήγορη κατανάλωση τόσο μεγάλης ποσότητας αλκοόλ την έστειλε με το φορίο στο νοσοκομείο του αεροδρομίου για ιατρική βοήθεια. Εκεί, αφού κοιμήθηκε αμέτρητες ώρες, κατάφερε επιτέλους να ξυπνήσει. Και αφού ευχαρίστησε τους γιατρούς του νοσοκομείου, έφυγε προς τον προορισμό της. Πιθανότατα στο κοντινότερο... μπαρ που ήταν διαθέσιμο.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου