Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Ακόμη μία απόπειρα βιασμού φοιτήτριας από λαθρομετανάστη


Νύχτα τρόμου το Σάββατο για μια 20χρονη Χανιώτισσα φοιτήτρια η οποία παρ`ολίγον να πέσει θύμα βιασμού.

Η άτυχη κοπέλα περπατούσε στην οδό Κ.Μάνου, κοντά στα Διαστήρια Χανίων, όταν ένας λαθρομετανάστης προσπάθησε να την βιάσει.


Ευτυχώς η 20χρονη πρόλαβε να διαφύγει και καλώντας την αστυνομία έδωσε την περιγραφή του επίδοξου βιαστή.

Σχεδόν μια ώρα μετά, περιπολούντες αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για έναν λαθρομετανάστη από Μαρόκο, ο οποίος θα οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη.

Πηγή: flashnews.gr


Μια γιαγιά στη Γερμανία πάντως δεν τη γλίτωσε:


Γερμανία: 19χρονος(;) λαθρομετανάστης βίασε στο δρόμο 90χρονη γυναίκα


Στη σύλληψη ενός λαθρομετανάστη από το Μαρόκο, ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε και να βίασε 90χρονη γυναίκα, η οποία επέστρεφε από την εκκλησία.

Το περιστατικό καταγράφηκε στις 2 Οκτωβρίου, στο Ντίσελντορφ μετά την κυριακάτικη λειτουργία. Η 90χρονη γυναίκα επέστρεφε στο σπίτι της, όταν την πλησίασε ο Μαροκινός, προκειμένου να της ζητήσει χρήματα. Όταν εκείνη αρνήθηκε, την έσυρε σε ένα αδιέξοδο και αφού την πέταξε στο χώμα, τη βίασε.

Η γυναίκα έδωσε την περιγραφή του 19χρονου και ξεκίνησε η αναζήτησή του. Τελικά, ο λάθρο αναγνωρίστηκε από έναν αστυνομικό σε σταθμό τρένου. Ο νεαρός άνδρας συνελήφθη και αφού διασταυρώθηκε ότι είναι ο δράστης μέσω του DNA, προφυλακίστηκε μέχρι να δικαστεί και ακολούθως απελαθεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνέλεξαν οι Γερμανοί αστυνομικοί, ο λαθρομετανάστης είχε αφιχθεί πριν λίγο καιρό από την Ισπανία, όπου είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική επίθεση σε έφηβη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου