Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Ο Μέγα-τάφος του πρώτου Αυτοκράτορα & ο Πήλινος Στρατός ~ Ελλήνων έργο; (Βίντεο NG)


Η πρόσφατη συγκλονιστική διαπίστωση ερευνητών ότι ο πυραμοειδής μέγα-τάφος της Κίνας δίπλα στον οποίο βρίσκεται ο Πήλινος Στρατός, ήταν έργο αρχαίων Ελλήνων, επιτάσσει την επανεγγραφή των βιβλίων της Ιστορίας.

Ο  Πρώτος Αυτοκράτορας της Κίνας επηρεάστηκε από την έλευση της τέχνης των ελληνικών αγαλμάτων στην Κεντρική Ασία τον αιώνα που ακολούθησε τον Μέγα Αλέξανδρο, ο οποίος πέθανε το 323 π. Χ. «Ένας Έλληνας γλύπτης θα πρέπει να βρισκόταν εκεί για να εκπαιδεύσει τους ντόπιους»

Ο Albert Lin και το  National Geographic Channel ξεθάβουν τα τρομερά μυστικά που κρύβονται στον τάφο του πρώτου αυτοκράτορα της Κίνας. Οι 8.000  Πολεμιστές Τερακότα είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου σε αυτό το μαυσωλείο...
που έχει το μέγεθος του σημερινού Μανχάταν.




Αυτή η έκταση 56 τετραγωνικών χιλιομέτρων (!) κρύβει  θαμμένους μέσα της, πολλούς και τεράστιους αρχαιολογικούς αλλά και πραγματικούς θησαυρούς. Οι ερευνητές ανακάλυψαν DNA Ευρωπαίων στα αρχαία τεχνουργήματα.

Αυτά τα σιωπηλά αγάλματα από πηλό, είναι ευρήματα που ξαναγράφουν την ιστορία και δίνουν μια πολύ διαφορετική εικόνα του αρχαίου κόσμου από ό,τι νομίζαμε ότι γνωρίζουμε.



 









*Ευχαριστούμε ακόμη μία φορά τον disi69



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου