Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Βίντεο με εμετικό ΣΥΡΙΖΑίο δημοσιογράφο


Είναι απορίας άξιο πώς δεν επεμβαίνει εισαγγελέας να τους μπαγλαρώσει για τις μαλακίες που πετάνε δημοσίως. Δικαιολογεί τις δολοφονικές επιθέσεις σε Έλληνες διασώστες του ΕΚΑΒ σε αστυνομικούς και τον βαρύτατο τραυματισμό του 76χρονου μετά από το δυστύχημα με τη γυναίκα που πετάχτηκε μπροστά στο αυτοκίνητό του βραδιάτικα.

Η λύση για να μην έχουμε τέτοιες καταστάσεις είναι αυτονόητη:
Φτιάχνεις δομές σε ακατοίκητο νησί και τοποθετείς τους λάθρο εκεί, ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα ή φυσικά δεν τους επιτρέπεις να μπούνε καν στην Ελλάδα.


Οι διασώστες του ΕΚΑΒ παίζουν κορωνα - γραμματα τη ζωή τους, κάθε φορά που δέχονται κλήση να βοηθήσουν σε μέρη όπως αυτό, που έγινε χθες το δυστύχημα στο Ωραιόκαστρο. 
 
Όπως είπε στην εκπομπή LiveNews και στον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Αναπληρωτής Γραμματέας των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Δ. Ιορδανίδης, όχι μόνο δεν είναι η πρώτη φορά που οι διασώστες του ΕΚΑΒ γίνονται στόχος ενώ πάνε να σώσουν ζωές αλλά... υπάρχει και σχετική οδηγία, που τους ζητά να μένουν κοντά στους αστυνομικούς όταν πάνε σε τέτοια μέρη.

"Έχουν γίνει επανειλημμένα τέτοιες επιθέσεις, βέβαια πολύ μικρότερης έντασης... Υπάρχει και έγγραφο που μας λέει να μη μπαίνουμε μέσα σε αυτές τις δομές και να παραλαμβάνουμε τα περιστατικά κοντά στο χώρο της αστυνομίας. Να μη μπαίνουμε καθόλου μέσα γιατί είναι επικίνδυνη η κατάσταση".

«Οι συνάδελφοι, επειδή ο ένας γνωρίζει πολεμικές τέχνες, είδε μαχαίρι να τον πλησιάζει στον αυχένα. Έκανε "κωλοτούμπα" και το μαχαίρι χτύπησε το ασθενοφόρο. Δέχθηκε άπειρες γροθιές και επειδή γνωρίζει αυτοάμυνα, δε θρηνούμε θύματα από τους συναδέλφους. Σκεφτείτε στη θέση του να ήταν μία γυναίκα συνάδελφος...»2 σχόλια:

r+w είπε...

Το Ισλάμ επιτρέπει το δίκαιο του αίματος. Και αυτό έκαναν οι λαθρομετανάστες.

Έναντι του χυμένου αίματος του δικού τους ανθρώπου διεκδίκησαν το αίμα του οδηγού.

Αυτό τους λέει η θρησκεία τους.

Κρασοπατήρ είπε...

Μάλλον θα πρέπει να δικάζονται και με τους δικούς τους νόμους. Και να δουλεύουν με τα μεροκάματα που είχανε από εκεί που ήρθαν.

Δημοσίευση σχολίου