Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Kingsman 2: Φουλ της δράσης και εφέ στο 2ο trailer


Η 20th Century Fox κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το «Kingsman: The Golden Circle», το δεύτερο φίλμ απο το κωμικό franchise δράσης που ξεκίνησε το 2014 με την ταινία «Kingsman: The Secret Service». Το franchise που αποτελεί την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου comic του Mark Millar, εστιάζει στην βρετανική υπηρεσία κατασκοπείας Kingsman, που έχει σαν σκοπό την προστασία του κόσμου απο διάφορους παρανοϊκους τύπους.
«Οταν τα κεντρικά του Kingsman δέχονται επίθεση και ένας νέος κακός αναδύεται, ο Eggsy (Taron Egerton) και ο Merlin (Mark Strong) αναγκάζονται να συνεργαστούν με την Αμερικανική Υπηρεσία Statesman, με σκοπό την διάσωση του κόσμου.»
Στη σκηνοθεσία βρίσκεται πάλι ο Matthew Vaughn («Kick-Ass», «X-Men: First Class»), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με την Jane Goldman («Kick-Ass», «Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children»), βασισμένοι στους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Dave Gibbons και Mark Millar.
Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Gary ‘Eggsy’ Unwin επιστρέφει ο Taron Egerton, η Julianne Mooreυποδύεται την Poppy, τον «κακό» χαρακτήρα της ιστορίας, ενώ ο Jeff Bridges υποδύεται τον επικεφαλής της Statesman, της αμερικανικής υπηρεσίας κατασκοπείας.
Πρωταγωνιστούν επίσης οι Pedro Pascal, Halle Berry, Mark Strong, Channing Tatum, Vinnie Jones, Poppy Delevingne, Hanna AlströmElton John και ο Colin Firth.
Αν το πρώτο φίλμ κινήθηκε λίγο χαμηλότερα απ΄ότι περιμέναμε, η δεύτερη ταινία με το πολύ πλούσιο cast και τον Matthew Vaughn ξανά στο τιμόνι, δημιουργεί υψηλές προσδοκίες για ένα ακόμη παρανοϊκό και διασκεδαστικό φίλμ.
Το «Kingsman: The Golden Circle» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 22 Σεπτεμβρίου.
Δείτε το trailer:







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου