Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Αρχαίοι Εξωγήινοι S12E10 ~ Τα Ουράνια Αρχεία - The Akashic Record HD (Βίντεο)


Κατά τη διάρκεια των αιώνων υπάρχουν μάντεις και προφήτες όπως ο Νοστράδαμος και η (ελληνίδα;) Μπάμπα Βάνγκα, που υποστηρίζουν ότι έχουνε πρόσβαση σε μία «Ουράνια Βάση Δεδομένων» χωρίς χρονική επισήμανση.

Μάλιστα υποστηρίζουν ότι σε αυτές τις πληροφορίες έχουνε πρόσβαση «άλλες οντότητες», που βρίσκονται σε «διαφορετικές σφαίρες».

- Υπήρξαν άλλες προσωπικότητες με παρόμοια πρόσβαση και τί έκαναν με αυτές;
- Ποιός ανέβασε αυτές τις πληροφορίες στο... Συμπαντικό cloud;

- Εάν η Ανθρωπότητα βρίσκεται σε μια προκαθορισμένη διαδρομή,, τί έχουμε "δρομολογηθεί" να πετύχουμε;


*Ευχαριστούμε τον omadaE για τους υπότιλους

Όλα τα προηγούμενα βίντεο της σειράς, μπορείτε να τα παρακολουθήσετε υποτιτλισμένα στην κατηγορία "Περίεργα".

  

Baba Vanga


Γεννήθηκε το 1911 στην Στρώμνιτσα και για όνομα (σύμφωνα με τοπικό έθιμο) όταν το παιδί κλάψει για πρώτη φορά, ρώτησαν έναν ξένο. Αυτός είπε "Ανδρομάχη", αλλά θεωρήθηκε "πολύ ελληνικό" και απορρίφθηκε(!). Ρώτησαν έναν δεύτερο ξένο κι αυτός με τη σειρά του έδωσε πάλι το ελληνικό "Ευαγγελία", που τελικά το αποδέχθηκαν.

Η κατά κόσμον Vangelia Pandeva Dimitrova ή γνωστότερη ως Baba Vanga, πέθανε το 1996 σε ηλικία 85 ετών. Η γυναίκα πριν πεθάνει είχε προβλέψει πολλά από τα δεινά που βρήκαν τον πλανήτη μας. Το τσουνάμι του 2004, τους Δίδυμους Πύργους, το φαινόμενο του θερμοκηπίου.

Η γυναίκα αυτή ήταν τυφλή και μπορούσε να προβλέψει το μέλλον. Ζούσε στην Βουλγαρία και όπως λένε όσοι έχουν μελετήσει την πορεία της, είχε προβλέψει την άνοδο του ISIS πολλές δεκαετίες πριν και μάλιστα είχε μιλήσει για εισβολή των τζιχαντιστών στην Ευρώπη.


Η συμπαθής γριούλα δεν πέφτει μέσα σε όλα: 
Αμάν αμάν ~ Η Baba Vanga είπε ότι το 2016 πάπαλα η Ευρώπη
 
Σχετικό με το σημερινό επεισόδιο:
Αρχαίοι εξωγήινοι (5x5) ~ Ο παράγοντας Αϊνστάιν (Βίντεο)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου