Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Βίντεο σοκ! Ακροαριστεροί εκτόξευσαν φωτοβολίδα που καρφώθηκε στο πόδι γυναίκας και το έσπασε!!!


Σοκαριστικές εικόνες από τη στιγμή που μία φωτοβολίδα καρφώνεται στο πόδι μιας 55χρονης γυναίκας εν μέσω επεισοδίων στα Εξάρχεια κατέγραψε κάμερα του Euronews.

Μια γυναίκα, η δικηγόρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ, που βρισκόταν στην οδό Σπύρου Τρικούπη στα Εξάρχεια τραυματίστηκε σοβαρά από φωτοβολίδα ευθείας βολής, η οποία εκτοξεύτηκε από την πλευρά των ακροαριστερών κουκουλοφόρων.

Ξαφνικά, μια φωτοβολίδα ευθείας βολής η οποία εκτοξεύτηκε από την πλευρά των κουκουλοφόρων, καρφώνεται στο αριστερό της γόνατο.


Οι άνδρες των ΜΑΤ προσπαθούν να σβήσουν με πυροσβεστήρα τη φωτιά, ενώ λίγα λεπτά αργότερα τη μετέφεραν στην οδό Κουντουριώτου, όπου έσπευσαν περίοικοι για να τις προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τη μετέφερε στον «Ευαγγελισμό».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η φωτοβολίδα έσπασε το πόδι της γυναίκας, η οποία μπήκε άμεσα στο χειρουργείο.
Ακολουθούν σκληρές εικόνες:



























Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

«Χθες το βράδυ, ώρα 21:18, διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του νοσοκομείου, «Ο Ευαγγελισμός», γυναίκα 55 ετών, τραυματισμένη από φωτοβολίδα στο αριστερό πόδι και με σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα λόγω εισπνοής χημικών. Αμέσως οδηγήθηκε στο χειρουργείο όπου υπεβλήθη σε 6ωρη επέμβαση. (ορθοπαιδική και αγγειοχειρουργική). Νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, διασωληνώμενη σε σοβαρή κατάσταση».



Η γυναίκα που χτυπήθηκε από τη φωτοβολίδα στα Εξάρχεια, δεν ήταν τυχαία. Πρόκειται για την εγκληματολόγο Αναστασία Τσουκαλά, που, παρά τις καταγγελίες της ότι οι Έλληνες αστυνομικοί είναι στην πλειονότητά τους φασίστες, είχε διοριστεί το 2016 από τον ΣΥΡΙΖΑ στο γραφείο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ως αντιπρόεδρος και σύμβουλος για την εκπόνηση στρατηγικών μελετών που αφορούν στην πολιτική ασφάλειας και στην παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικού χαρακτήρα προς τον υπουργό...




Σχόλια:

Eύχομαι ολόψυχα στην άσχημα τραυματισμένη στα επεισόδια «για το Πολυτεχνείο» , που κόντεψε να καεί ζωντανή, την 50χρονη δικηγόρο, κάτοικο Εξαρχείων, διορισμένη του Σύριζα, υπέρμαχο του «πολιτισμικού έργου» των καταλήψεων στη Βίλλας Αμαλίας, με αρθογραφία για τον «Φασισμό της Ελληνικής Αστυνομίας» όπως έχει υποστηρίξει πολλές φορές στο παρελθόν «...από την εποχή της Χούντας» και αγωνίστρια πρώτης γραμμής δίπλα στη Ζωίτσα Κωνσταντοπούλου για την αποφυλάκιση του τρομοκράτη Νίκου Ρωμανού «για εκπαιδευτικούς λόγους», να μην χάσει το πόδι της και να γίνει γρήγορα καλά.
Εύχομαι αληθινά αυτό το περιστατικό να αποτελέσει το έναυσμα (ποτέ δεν ξέρεις) ώστε να πήξει έστω και τώρα -ποτέ δεν είναι αργά- ο εγκέφαλός της και έτσι να μην οπλίζει με τις αριστερές ανοησίες της τα χέρια των διαφόρων εν δυνάμει «Αριστερών» δολοφόνων.
Διότι την επόμενη φορά οι «Φασίστες - Κωλόμπατσοι» οι οποίοι την έσωσαν από τα φίλια πυρά, μπορεί να μην βρίσκονται δίπλα της για να σβήσουν τη φωτιά από κάποια άλλη δολοφονική βολή «επανάστασης» κάποιου ψεκασμένου «Αντίφα», ούτε για να καλέσουν το ασθενοφόρο ώστε να την μεταφέρει άμεσα στον Ευαγγελισμό, αν δηλαδή στην επόμενη βολή είναι εκ νέου τυχερή πάνω στην ατυχία της και δεν της σκάσει απευθείας στο κούτελο.
via Iskár Azif






Μία από τις ωραιότερες παροιμίες των Αγγλοσαξώνων είναι το "karma is a bitch" δηλαδή, όταν συντάσσεσαι με το διάολο, αυτός θα σε πάρει και θα σε σηκώσει ή αλλιώς η δική μας έκφραση "Θεία Δίκη"

Αυτό ακριβώς συνέβει και με την Αναστασία Τσουκαλά το αναρχοκομμούνι δικηγόρο που διορίστηκε αντιπρόεδρος του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας του υπουργείου προστασίας του (αναρχικού, παρακρατικού και λαθρομετανάστη) "πολίτη" από τον Τόσκα. Είναι η ίδια που το 2013, κατά τη διάρκεια διαλέξεων για το ρατσισμό και την ξενοφοβία στη Σχολή Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., κατηγορούσε δόκιμους αστυνομικούς ως φασίστες!

Είναι η ίδια που τον Δεκέμβριο του 2014, μαζί με τους γονείς των Νίκου Ρωμανού, Ανδρέα-Δημήτρη Μπουρζούκου και Γιάννη Μιχαηλίδη. έδινε συνέντευξη τύπου για τα "δικαιώματα" του τρομοκράτη Ρωμανού κατά τη διάρκεια της απεργίας πείνας. Είναι η ίδια που είχε αντιπαρατεθεί μαζί μου διαδικτυακά και με είχε εμμέσως απειλήσει για τις θέσεις μου. Είναι αυτή που από τις 10 Μαΐου, θα συμμετέχει στην εκπόνηση στρατηγικών μελετών που αφορούν στην πολιτική ασφάλειας και στην παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικού χαρακτήρα προς τον υπουργό Προστασίας του (αναρχικού, παρακρατικού και λαθρομετανάστη) "Πολίτη".

Εχθές λοιπόν η συγκεκριμένη βρισκόταν στα Εξάρχεια κοντά στους αστυνομικούς όπως κάθε φορά που γίνονται επεισόδια προκειμένου να διαπιστώσει αν οι αστυνομικοί φερθούν βίαια στους αναρχικούς και μη τυχόν και συλλάβουν κανένα για να παρέμβει . Κατά τη διάρκεια λοιπόν της καθόλα δολοφονικής επίθεσης των αναρχικών στους αστυνομικούς μία ναυτική φωτοβολίδα φωσφόρου από αυτές που είναι φτιαγμένες έτσι για να μη σβήνουν την πέτυχε στο γόνατο και την έκαψε παρόλες τις προσπάθειες των αστυνομικών για να τη σβήσουν (κατ' εμένα κακώς). Κατά τη διάρκεια δε που ρίσκαραν τη δική τους ζωή για να τη πάνε στο ασθενοφόρο, ούρλιαζε στους αστυνομικούς ότι εκείνοι φταίνε για τη φωτοβολίδα

Επειδή κατά τη δική τους άποψη, δηλαδή των αναρχοκομμουνιών είμαι σκατόψυχη, να τους επιβεβαιώσω και να πω ότι χαίρομαι αφάνταστα για το πάθημα της και ελπίζω να έχει πάθει και πολύ σοβαρές ζημιές. Μόνο όταν τα αναρχοκομμούνια περνάνε από τη κόλαση που φτιάχνουν για τους Έλληνες θα μάθουν, αφού πάθουν.

Με τις υγείες σας μανταμίτσα και σας εύχομαι τα χειρότερα και γρήγορα. Προσέξτε το βίντεο όπου η συγκεκριμένη καίγεται ζωντανή όπως τόσοι και τόσοι αστυνομικοί κατά καιρούς από τα συντρόφια της. 
Christina Sideris

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άντε αυτή είναι αριστερή (μπρρρρ.... ανατρίχιασες πάλι) αλλά ρε φίλε ο τίτλος "Βίντεο σοκ! Ακροαριστεροί εκτόξευσαν φωτοβολίδα που καρφώθηκε στο πόδι γυναίκας και το έσπασε!!!" είναι τουλάχιστον ανακριβής. Τους ξέρεις; Είστε φιλαράκια; Είναι όντως αριστεροί; Είναι βεβαιωμένο; Γιατί εγώ είδα ΠΟΛΛΑ καλόπαιδα που φορούσαν μαντίλες στο πρόσωπο (άρα δεν ήταν αναγνωρίσιμοι) και οι οποίοι σίγουρα δεν κουβαλούσαν κομματικές σημαίες μαζί τους. Θα μπορούσαν να είναι κάλλιστα αναρχικοί ή απλώς μπαχαλάκηδες. Και βέβαια το βίντεο που επικαλείσαι δεν δίνει κανένα στοιχείο.
Η λογική τα δεξιά παιδιά έχουν ανατροφή και δεν κάνουν τέτοιες ακρότητες δεν νομίζω πως μπορεί να υποστηριχθεί με σοβαρότητα και είναι το ίδιο αυθαίρετη με τον τίτλο του άρθρου.

Κρασοπατήρ είπε...

Εάν δήλωναν κάτι άλλο πέραν του "Αριστερού" θα τους είχανε μαζέψει σε 2 λεπτά. Οπότε, ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Κρασοπατερα δεν ξερω αν το πήρες είδηση; Μόλις δέχθηκες επίσκεψη απο τρόλ του ΣΥΡΙΖΑ ...

Κρασοπατήρ είπε...

Τρολ ή όχι, ορισμένα πράματα είναι αυτονόητα να λέγονται ή να γράφονται.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Κρασοπατέρα θέλοντας πραγματικά καλοπροαίρετα να απαντήσω στο σχόλιο σου
"Εάν δήλωναν κάτι άλλο πέραν του "Αριστερού" θα τους είχανε μαζέψει σε 2 λεπτά. Οπότε, ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ."
θα υποθέσω πως και οι κουκουλοφόροι που καίγανε το πολυτεχνείο ΓΙΑ ΔΥΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ επί κυβερνήσεων ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ ήταν βαμμένοι νεοδημοκράτες ή πασόκοι γιατί διαφορετικά θα τους είχανε μαζέψει σε δύο λεπτά.

Και αν συνυπολογίσουμε πως όλη η δομή της αστυνομίας ήταν και είναι (εκτός από τις κεφαλές που αλλάχτηκαν λόγω κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ) κυρίως δεξιών πεποιθήσεων (στοιχεία από το ΒΗΜΑ http://www.tovima.gr/society/article/?aid=463063) τότε φτάνουμε στο συμπέρασμα πως δεν είναι ιδιαίτερα παραγωγικός ως συλλογισμός αυτό που αναφέρεις.

Και μερικές παρατηρήσεις...
--- ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ troll του ΣΥΡΙΖΑ, και δεν κερδίζω τίποτε από αυτό που γράφω...
--- Παρακολουθώ το blog για αρκετό καιρό (από την εποχή που ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στο 5-6%) και συμφωνούσα σε πολλά με αυτά που έλεγε.
--- Εκτιμώ το γεγονός πως τα σχόλια είναι ελεύθερα και άμεσα αναρτήσιμα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είσαι τρόλ του ΣΥΡΙΖΑ μεν αλλά προσπαθεις να θολώσεις τα νερά δε.

Δηλαδή αγαπητέ η ομάδα νομικής προστασίας των μπαχαλάκιδων που ανέπτυξε ο ΣΥΡΙΖΑ πλάτη σε δεξιούς έβαζε τόσα χρόνια;

Δημοσίευση σχολίου