Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Τα 1000 ευρώ του Αλή στη Western Union...


O Αλή μέτρησε στον πάγκο της Western Union 1.000 ευρώ.
Παραλήπτης: Χασάν Μωχάμεντ, Καράτσι, Πακιστάν.

Ο Αλή εισπράττει 400 ευρώ το μήνα κρατική επιδότηση, "Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα" λεφτά της Ε.Ε., δηλαδή (και) τα λεφτά των φόρων μας. Τα παίρνει απλώς επειδή κολύμπησε μέχρι τη Χίο, αιτήθηκε άσυλο ως "ομοφυλόφιλος, διωκόμενος για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό", έσκασε κάτι φράγκα σε ένα δικηγορικό γραφείο και μετά ενοικίασε μια κωλότρυπα στα Πατήσια αντί του ποσού των 50 ευρώ και της υποχρέωσης να πληρώνει τα κοινόχρηστα.
Ποιά κοινόχρηστα;

Με ξένο κώλο ομοφυλόφιλος ο Αλή. Το δικό μας κώλο.

Από τα 400 ευρώ το μήνα ο Αλή, ξοδεύει τα 200. Τα 50 στο ενοίκιο, τα 20 στις πουτάνες, τα 80 σε είδη ανάγκης και διασκεδάσεις, ντύσιμο - υπόδηση στους πάγκους των λαθρεμπόρων στην ΑΣΟΕΕ, τρώει στην ενορία, καθαρίζει κανένα τζάμι μαγαζιού για 2 ευρώ, τον φωνάζουν οι κολλητοί του για καμμια αρπαχτή. Μόλις μαζευτεί χιλιάρικο, πάει στη Western Union και τα στελνει στην πατρίδα του. Χωρίς Capital Controls. Οχι σαν εσάς τους μαλάκες που αιχμαλώτισε ο Τσίπρας τις καταθέσεις σας και σας τα δίνει λίγα λίγα ΑΜΑ γουστάρει και ΑΜΑ δε χρωστάτε φόρους οπότε θα τα αρπάξει επιτόπου. Πάνω από το μισό μας εισόδημα 'χάνεται' σε φόρους, τέλη, εισφορές κάθε λογής 'υπερ πατρίδος', μόνο όχι κατ' ανάγκη της δικής μας πατρίδος.

Ο αδερφός του Αλή, ο Χασάν, ειναι μεγαλοδικηγόρος και βγαζει 150 ευρω το μήνα. Απο το χιλιάρικο που του στέλνει ο Αλή, εισπράττει τα 980 ευρώ (τα 20 είναι η προμήθεια της εταιρείας) και με αυτά κάνει το κουμάντο του για να ζήσει.
Μόλις παραλάβει το έμβασμα, θα ξοδέψει 69 ευρώ ως εξής:

Με 50 ευρώ το μήνα θα νοικιάσει μια τριώροφη μεζονέτα με πισίνα στο Καράτσι.
Με 10 ευρώ τη μέρα θα νοικιάσει μια Maybach.
Με 4 ευρώ πληρωνει γεύμα δύο ατόμων στο καλύτερο εστιατόριο του Πακιστάν.
Με 5 ευρώ πηδάει στο master room της τριώροφης μεζονέτας τη Μις Πακιστάν όλη τη νύχτα αφού την κεράσει στο εστιατόριο όπου θα πάνε με τη Maybach πουλώντας μούρη στους πάντες.
Τα υπόλοιπα, τα τοκίζει σε ένα προθεσμιακό λογαριασμό, έχει αγοράσει και μετοχές της Pakistani Aerospace Co. και τσεπώνει μερίσματα, έχει κάνει και μια ασφάλεια ζωής στην NN για όλη την οικογένεια και όταν γυρίσει ο Αλή θα ανοίξουν Mall στο χωριό τους.

Μέχρι τότε, αξίζει κάθε κόπος και κάθε θυσία του Αλή. Το πιο δύσκολο απ' όλα, είναι να παριστάνει τον κακομοίρη, αλλά σε όλα συνηθίζει κανένας.

Και δεν υπάρχει ευκολότερο πραγμα από το να κερδίσεις τη συμπόνοια χορτασμένων αέργων που σε βλέπουν να κρατάς μια τσουγκράνα - αυτό που οι παπούδες τους θεωρούσαν αυτονόητη υποχρέωση από 7 χρονών - και ανατριχιάζουν στη σκέψη ότι αυτό θα μπορούσαν να υποχρεωθούν να το πράξουν κι εκείνοι.

Χορτασμένοι άεργοι, που ζουν από συντάξεις μανάδων και γιαγιάδων, διατροφές τέως συζύγων, μισθώματα κληρονομιαίων ακινήτων, πλουσιόπαιδα και μη που δεν κάνουν καμμία προσπάθεια να βγάλουν το ψωμί τους, γιατί δεν έχουν καμμία ανάγκη να κουραστούν για να βελτιώσουν τη ζωούλα τους. Ζουν τσάμπα και θα ήθελαν το αυτό να ισχύσει για κάθε άλλον άνθρωπο στον πλανήτη.

Μαντέψτε όμως; ο Τσάμπας, θα πεθάνει μια μέρα. Ελλείψει πόρων.

Και τότε, θέλω να δω όλους αυτούς, τους "φιλάνθρωπους με τα λεφτά των άλλων" που στηρίζουν τους "ομοφυλόφιλους με τους ξένους κώλους" στο γδύσιμο όλων των υπολοίπων που δε φταίνε σε τίποτα.

Βάζω στοίχημα ότι Εκείνοι οι ψεκασμένοι που πετάνε τη σκούφια τους για καυγά έτσι και σε ακούσουν από το διπλανό τραπέζι της καφετέριας να ομιλείς 'ρατσιστικά',
θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή της μάχης υπό τη μαύρη σημαία του ρατσισμού να καταδιώκουν τον Αλή με συνθήματα "Εξω οι ξένοι". Τότε που "περιουσία" θα είναι η ληγμένη κονσέρβα της ανθρωπιστικής βοήθειας.

Ανθρωπιστικής βοήθειας προς την Ελλάδα, γιατί η χώρα του Αλή, το Πακιστάν, δεν έχει πόλεμο... είναι μέλος του G8, πυρηνική δύναμη, διαθέτει κονδύλια για Αεροδιαστημικές ¨Ερευνες και για τους πτωχούς, "πηγαίνετε στην Ελλάδα κι ο Αλλάχ είναι μαζί σας. Να μας γράφετε και να μας στέλνετε και λεφτά".





Δείτε ακόμη:

Πώς βγάζουν οι λαθρομετανάστες τα μετρητά εκτός Ελλάδος





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου