Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Η Sinéad O'Connor ασπάστηκε το Ισλάμ, έβαλε μαντήλα κι άλλαξε όνομα vid+pics

 


Η διάσημη Ιρλανδέζα τραγουδίστρια Σίνεντ Ο’ Κόνορ ανακοίνωσε ότι ασπάστηκε το Ισλάμ και ως εκ τούτου άλλαξε το όνομά της σε...
Σουχάντα Νταβίτ Shuhada Davitt.



Όχι πια Σινέντ Ο’ Κόνορ: Η Ιρλανδή τραγουδίστρια της ποπ, που άλλοτε αποτελούσε είδωλο για εκατομμύρια έφηβους παγκοσμίως, που δίνει τα τελευταία χρόνια το δικό της τιτάνιο αγώνα με την διπολική διαταραχή ασπάστηκε το Ισλάμ, απαρνήθηκε το διάσημο όνομά της και μεταμορφώθηκε σε πιστή μουσουλμάνα. Και το όνομα αυτής; Σουxάντα Νταβίτ. Η λέξη «Σουxάντα», σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ σημαίνει «Μάρτυρες».

Η 51χρονη τραγουδίστρια ανήρτησε μάλιστα στο λογαριασμό της στο twitter φωτογραφίες στις οποίες φορά την παραδοσιακή τζιχάμπ καθώς και ένα βίντεο όπου ψάλλει μια πρόσκληση σε προσευχή.

Στην ανάρτησή της, στις 19 Οκτωβρίου, ανέφερε: «Με περηφάνια ανακοινώνω ότι έγινα Μουσουλμάνα. Αυτή είναι η φυσική κατάληξη κάθε νοήμονος θεολογικού ταξιδιού. Όλες οι γραφές οδηγούν στο Ισλάμ. Κάτι που καθιστά περιττές όλες τις άλλες γραφές». Στην ανάρτησή της, στις 19 Οκτωβρίου, ανέφερε: «Με περηφάνια ανακοινώνω ότι έγινα Μουσουλμάνα. Αυτή είναι η φυσική κατάληξη κάθε νοήμονος θεολογικού ταξιδιού. Όλες οι γραφές οδηγούν στο Ισλάμ. Κάτι που καθιστά περιττές όλες τις άλλες γραφές».















3 σχόλια:

Unknown είπε...

Έλα με την τρελόνγκα θα ασχολούμαστε τώρα;

Unknown είπε...

πανηλίθια,απλά

egripos είπε...

Οσοι αλλαξοπιστούν,είναι όντως πανηλίθιοι.Οσοι παραμένουν πιστοί,είναι σκέτο ηλίθιοι.

Δημοσίευση σχολίου