Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

20χρονη φοιτήτρια σάπισε στο ξύλο 40χρονο τσαντάκια στην Κρήτη

Η φοιτήτρια του Μαθηματικού από το Ηράκλειο, με διακρίσεις στην πυγμαχία, κατάφερε να ακινητοποιήσει τον τσαντάκια που επιτέθηκε στη φίλη της για να της αποσπάσει την τσάντα και τον έθεσε… knockOut

Το απόγευμα της Πέμπτης (17/02-17.30) η 20χρονη Δήμητρα Σακαδάκη, στην κεντρική αγορά του Ηρακλείου της Κρήτης, βρέθηκε να αντιμετωπίζει τσαντάκια ο οποίος επιτέθηκε στη φίλη της για να της αφαιρέσει την τσάντα.

«Πήγαιναν για καφέ, η φίλη της ήταν λίγο πιο μπροστά από εκείνη, καθώς μιλούσε στο τηλέφωνο. Ξαφνικά ένας κλέφτης, γύρω στα 40 επιτέθηκε στη φίλη της, χτυπώντας τη, για να της πάρει την τσάντα. Αμέσως η Δήμητρα τον έπιασε, ακολούθησε άγρια συμπλοκή μεταξύ τους, κατάφερε να τον ακινητοποιήσει και να τον αφήσει αναίσθητο, κάτω» περιγράφει ο πατέρας της 20χρονης, Μιχάλης Σακαδάκης.

Διερχόμενοι και αυτόπτες μάρτυρες στην κεντρική αγορά του Ηρακλείου, αντιλήφθηκαν την επίθεση, ενημέρωσαν την Αστυνομία και πλήρωμα της Άμεσης Δράσης Ηρακλείου μετέβη στο σημείο. Ο δράστης συνελήφθη και κρατείται στο Ά ΤΑ Ηρακλείου, και σε βάρος του υποβλήθηκε μήνυση.

Η 20χρονη Δήμητρα Σακαδάκη, κατά τη διάρκεια της συμπλοκής από χτύπημα που δέχθηκε από το δράστη, υπέστη κάταγμα ρινικού οστού. Με περίθαλψη Ωρυλά, προχώρησε σε ανάταξη και η 20χρονη αναρρώνει.

«Η Δήμητρα με έκανε για ακόμα μια φορά υπερήφανο! Για να προστατέψετε τα παιδιά σας, να μάθουν κάποια Πολεμική Τέχνη για να μπορούν να αμυνθούν σε οποιοδήποτε κίνδυνο που επιφυλάσσει η ζωή! Κυρίως τα κορίτσια!», επισημαίνει ο Μιχάλης Σακαδάκης, με αφορμή την εμπειρία της κόρης του.

 

https://www.nantiareport.gr/irakleio-tsantakias-epitethike-sti-fili-tis-syneplaki-me-to-drasti-ton-akinitopoiise-kai-synelifthi-apo-tin-astynomia/

 


 








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου