Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Θεσσαλονίκη ~ Πιάσανε ανωμαλάρα μαύρο λαθρομετανάστη με πορνογραφία βρεφών!

Για κατοχή υλικού πορνογραφίας με βρέφη κατηγορείται 33χρονος αλλοδαπός, ο οποίος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αστυνομικοί τον σταμάτησαν το απόγευμα της Τρίτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για τυπικό έλεγχο, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν διαθέτει νόμιμα έγγραφα για τη διαμονή του στη χώρα, ο οποίος επιχείρησε πεζός, να αποφύγει τον έλεγχο.

Κατόπιν έρευνας βρέθηκε στο κινητό του τηλέφωνο πορνογραφικό βίντεο, όπου απεικονίζονται παιδιά κάτω των 2 ετών.

Ο 32χρονος, με καταγωγή από το Κονγκό, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που άσκησε εις βάρος του κακουργηματική δίωξη για την κατοχή αυτού του υλικού. Η δίωξη στρέφεται και κατ’ αγνώστων, μεταξύ άλλων, για παραγωγή και διάθεση υλικού παιδικής πορνογραφίας.

https://thetimes.gr/%ce%b8%ce%b5%cf%83%cf%83%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%af%ce%ba%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%ce%bb%ce%ae%cf%86%ce%b8%ce%b7-33%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%cf%84/

 

 

Θεσσαλονίκη: Αφγανός επιτέθηκε σεξουαλικά σε 11χρονο σε τουαλέτα εμπορικού κέντρου

Παραλίγο να τον βιάσει

Ένας 11χρονος δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από νεαρό Αφγανό στις τουαλέτες γνωστού εμπορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το thestival.gr, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (27/2). Ο 11χρονος επισκέφθηκε το εμπορικό μαζί με την μητέρα του. Κάποια στιγμή το παιδί θέλησε να πάει στην τουαλέτα. Ο δράστης είδε τον 11χρονο μόνο του στην τουαλέτα την ώρα που πλενόταν στον νιπτήρα και του επιτέθηκε.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του παιδιού, τον αγκάλιασε από πίσω και με το ένα χέρι του έκλεισε ασφυκτικά τοστόμα, ενώ προσπάθησε να τριφτεί στο σώμα του. Ο 11χρονος βρήκε τη δύναμη να αντιδράσει και να βγει από την τουαλέτα τρέχοντας.

Ο 11χρονος έντρομος ειδοποίησε την μητέρα του, που βρισκόταν κοντά. Εκείνη άρχισε να τρέχει για να προλάβει τον Αφγανό ο οποίος το έβαλε στα πόδια. Η γυναίκα στην προσπάθειά της να τον φτάσει έπεσε και χτύπησε. Ο υπάλληλος της εταιρείας φύλαξης του εμπορικού κέντρου ακινητοποίησε τον δράστη που συνελήφθη.

Στον δράστη αποδόθηκε η κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

 

 

 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα. Έχουν κλείσει τον λογαριασμό σου στο f/b ;;;;; 'Εγινε κάτι;

Κρασοπατήρ είπε...

Καλημέρα, ναι, πάπαλα κι ο λογαριασμός ως "krasoblog". Σαν "Krasodad" έχω κάτι μηνιαίες ποινές...

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα... Ίσως όμως είναι καλύτερα για σένα, θα βρεις την ησυχία σου!

Εγώ προσωπικά σε ευχαριστώ πολύ για όσα έχεις μοιραστεί μαζί μας τόσο καιρό!

Θα σε διαβάζω από εδώ πλέον.

Κρασοπατήρ είπε...

Φχαριστώ πολύ :) Το ότι βρήκα την ησυχία μου, έχεις δίκαιο. Μέσα στο άγχος εάν κάποια ανάρτηση θα "προκαλέσει" ή θα φάω ban κλπ.

Δυστυχώς, αν και το FB είναι από τα πλέον δημοφιλή και έχει πιο άμεση αλληλεπίδραση με πολλούς φίλους, μας τα έχει κάνει τσουρέκια. Μάλλον θα δώσω περισσότερη βάση εδώ στο blog κι αναμετάδοση από τον προσωπικό λογαριασμό ως "Krasodad". Όσο υπάρχει χρόνος από εδώ και πέρα, γιατί αρχίζουν και τα χωράφια μόλις στρώσει ο καιρός :):):)

Εβίβα.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε για τον αγώνα ενημέρωσης σου επί σειρά ετών . Ζούμε μια μοναδική εποχή όπου ο σταλινισμός και ο ναζισμός απέδειξαν την ομοαίματη καταγωγή τους και φωνές ενημέρωσης σαν τη δική σου στηρίζουν την έννοια της λογικής και της ιστορικής γνώσεως.

Δημοσίευση σχολίου