Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Μεθυσμένος Πακιστανός στην Κρήτη, προκαλεί, τρώει φάπες & αρχίζει τα καραγκιοζιλίκια +Βίντεο


Άγριος καυγάς σημειώθηκε, τα ξημερώματα, στην περιοχή του Μασταμπά με αποτέλεσμα ένας αλλοδαπός να καταλήξει στο νοσοκομείο και οι δύο Έλληνες που του επιτέθηκαν(;) να διώκονται από τη Δικαιοσύνη.

Όλα ξεκίνησαν όταν τη νύχτα, άγνωστο σε τι κατάσταση (μεθυσμένος ή μαστουρωμένος), ο 34χρονος Πακιστανός που μένει σε διαμέρισμα επί της οδού Αντ. Καστρινάκη βγήκε στο δρόμο κι άρχισε να φωνάζει. Κάποιος από τους γείτονες του έκανε παρατήρηση να ηρεμήσει, όμως ο αλλοδαπός συνέχιζε απτόητος...


Ο Έλληνας που νωρίτερα είχε προσπαθήσει να τον συνετίσει με τα λόγια, βγήκε έξω από το σπίτι του κι ακολούθησε λογομαχία. Ο άνδρας έβγαλε ένα λοστό και χτύπησε στο κεφάλι τον Πακιστανό, ενώ προς βοήθεια του Έλληνα προσέτρεξε ένας δεύτερος Έλληνας, ο οποίος εκείνη την ώρα περνούσε από το σημείο με το αυτοκίνητό του.

Ο 34χρονος Πακιστανός μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου του έκαναν ράμματα κι αμέσως μετά πήρε εξιτήριο, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η υγεία του. Εν τω μεταξύ ο 43χρονος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και μαζί με τον Πακιστανό, που φαίνεται πως βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα, θα οδηγηθούν αύριο στον Εισαγγελέα. Όσο για το φερόμενο “πρωτεργάτη” του επεισοδίου, αναζητείται από τις αρχές.

Cretalive



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου