Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Κατάληψη στο ΕΠΑΛ υπέρ του μαθητή που τραμπούκιζε την καθηγήτρια!


Το βίντεο είναι περσινό (από τον Ιανουάριο 2019) και καταγράφθηκε σε σχολείο της Δυτικής Θεσσαλονίκης. Δώσανε στον αλβανό τότε μία ψωροαποβολή της μιας ημέρας και το κουκουλώσανε. Τώρα ερευνούνε, λέει, γιατί δημοσιεύθηκε προχθές. Να δεις που δεν θα απελάσουνε τον συγκεκριμένο (με αλβανική προφορά), αλλά θα τιμωρήσουνε αυτόν που το ανέβασε...

Σε μία κίνηση ως ''ένδειξη συμπαράστασης'' προχώρησαν οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Ευόσμου προς υποστήριξη του μαθητή που έβρισε με χυδαίο τρόπο την καθηγήτριά του. του οποίου ο μαθητής τραμπούκιζε την καθηγήτριά του, στο βίντεο που κυκλοφόρησε, για μία... απουσία.





Οι μαθητές του εν λόγω σχολείου προχώρησαν σε κατάληψη με σύνθημά τους ''όχι μαθητές στα δικαστήρια'', καθώς ο συγκεκριμένος μαθητής θα έμενε στην τάξη από απουσίες.

Οι μαθητές επίσης, έχουν την απαίτηση να μπορούν οι καθηγητές να τους επιβάλλονται και όχι να τους βάζουν αυστηρές ποινές.

Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας από βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, με την ωστόσο να καθηγήτρια να επιφυλάσσεται για το εάν θα κινηθεί νομικά.

Σύμφωνα με τον περιφερειακό διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρο Κόπτση, το βίντεο τραβήχτηκε τον Ιανουάριο του 2019 σε σχολείο της Θεσσαλονίκης. Όπως είπε σε δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, μετά το περιστατικό τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες και στον συγκεκριμένο μαθητή είχε επιβληθεί τότε η ποινή της αποβολής μίας μέρας για την συμπεριφορά του προς την καθηγήτρια.













1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το βίντεο δημοσιεύτηκε τώρα, προφανέστατα επειδή απεφοίτησε ο (παρανόμως) βιντεοσκοπών (επίσης) τσόγλανος, και δεν κινδυνεύει από αποβολές και τέτοια.

Δημοσίευση σχολίου