Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020

Αυτά είναι τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ που θα πραγματοποιούν δρομολόγια του ΟΑΣΘ +picsΣε εξέλιξη εργασίες σε εκατό οχήματα που προμηθεύτηκε το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης- Τοποθετούνται ακυρωτικά μηχανήματα, τηλεματική και wifi.

Εργασίες προκειμένου να είναι έτοιμα τα λεωφορεία που αγόρασε το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης και θα εξυπηρετούν τα δρομολόγια εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr το ΚΤΕΛ έχει αγοράσει εκατό συνολικά οχήματα, τα οποία αυτή την περίοδο βρίσκονται στην Αθήνα και βάφονται σε λευκό χρώμα. Τα οχήματα πάνω τους θα φέρουν το λογότυπο του ΚΤΕΛ. Οι εργασίες που πραγματοποιούνται στα οχήματα αυτή την περίοδο περιλαμβάνουν την τοποθέτηση ακυρωτικών μηχανημάτων και την εγκατάσταση συστήματος τηλεματικής. 

Όπως αναφέρει στο makthes.gr ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Στέφανος Τσόλης τα οχήματα θα διαθέτουν επίσης πρόσβαση στο διαδίκτυο (wi fi). «Τα οχήματα είναι αστικού και ημιαστικού τύπου» σχολιάζει.

Ως προς την χωρητικότητα έχουν εξασφαλιστεί λεωφορεία με τρεις πόρτες τα οποία διαθέτουν 25 θέσεις καθήμενων και 60 όρθιων αλλά και οχήματα με δυο πόρτες στα οποία οι θέσεις για καθήμενους είναι 35 και για όρθιους 60. 

Όπως εκτιμά ο κ. Τσόλης η σύμβαση του υπουργείου Μεταφορών με τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης (θα την υπογράψει ο ΟΣΕΘ με τα ΚΤΕΛ και τον ΟΑΣΘ) με την οποία θα εκχωρείται μέρος του συγκοινωνιακού έργου του ΟΑΣΘ θα υπογραφεί τις προσεχείς εβδομάδες και τα πρώτα λεωφορεία θα βγουν στο δρόμο στις αρχές Φεβρουαρίου. 

«Αυτή τη στιγμή από τον ΟΑΣΘ πραγματοποιείται το 55% των δρομολογίων εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης εξαιτίας της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει ο Οργανισμός. Όταν θα βγουν τα λεωφορεία μας στους δρόμους θα πραγματοποιούν όλα τα δρομολόγια, όπως άλλωστε είμαστε υποχρεωμένοι» τονίζει στο makthes.gr ο κ. Τσόλης.

bus10.jpg

bus3.jpg

bus4.jpg

bus8.jpg

bus11.jpg

bus13.jpg

bus14.jpg

bus15.jpg

bus16.jpg

bus1.jpg

bus2.jpg


https://www.makthes.gr/ayta-einai-ta-leoforeia-toy-ktel-poy-tha-pragmatopoioyn-dromologia-toy-oasth-fot-250390

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου