Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Προκλητική η υποψήφια ΠτΔ Αικατερίνη Σακελλαροπούλου σε δίκη για την Προδοσία των Πρεσπών


Διαβάστε για την κυρία ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ!
ΦΡΙΞΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!

Σημείωση Krasoblog: Τον Οκτώβριο του 2018 ο ΣΥΡΙΖΑ την προτείνει για Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ). Λίγες εβδομάδες μετά, εκδικάζονται οι αιτήσεις ακύρωσης της Προδοσίας των Πρεσπών. (Υπήρξε μέλος της μειοψηφίας που διαφώνησε με την κατάργηση του νόμου Ραγκούση για την ιθαγένεια, ενώ το 2018 υπό την προεδρία της το ΣτΕ αποφάσισε ότι είναι νόμιμη και αναγκαία η ένταξη των "προσφυγόπουλων" στα σχολεία).

(...)Αυτά είπε κατά την εκδίκαση της αίτησης ακύρωσης της συμφωνίας για την Μακεδονία στις 7/12/2018 η εξωνημένη αυτή που της δίνουν αντίδωρο την θέση της ΠτΔ για την νομιμοποίηση της προδοσίας της Μακεδονίας μας!Αρχικα μας ζήτησε να ολοκληρώσουμε την συζήτηση σε 20 λεπτά 3 δικηγόροι.
Οι δυο παριστάμεθα για την αίτηση ακύρωσης των Παμμακεδονικών και της ομοσπονδίας πολιτιστικών σωματείων Μακεδόνων και ο άλλος δικηγόρος για αυτοτελή δική του αίτηση ακύρωσης κατά της συμφωνίας των Πρεσπών.

Οι άλλοι δυο άρρενες δικηγόροι της ζήτησαν ευγενέστατα να μας επιτρέψει τουλάχιστον μισή ώρα ανα δικηγόρο δεδομένης της σπουδαιότητας της υπόθεσης και των δυο ξεχωριστών αιτήσεως ακύρωσης.

Ήταν αγενέστατα ανένδοτη φωνάζοντας στους δυο δικηγόρους ότι δεν ακούει κουβέντα γιατί όλες οι υποθέσεις είναι σημαντικές και πολλές και δεν μπορούν ν ασχοληθούν οι κύριοι δικαστές περισσότερο με μια υπόθεση.

Επιτακτικά είπε "δεν ακούω τίποτα, μοιραστείτε 20'".

Τότε φανερά εκνευρισμένη της είπα "δεν πρόκειται να γίνει αυτό. Δεν θα συζητήσουμε σε 10 λεπτά τον διαμελισμό της Ελλάδας".

Εκείνη μου απάντησε "δεν πάμε καλά"....

Φράση του συρμού από πρόεδρο ανώτατου δικαστηρίου δεν έχει ξανακουστεί....

Και "είναι απλό το θέμα. Τι θα μας πείτε; η πράξη αφορά τις εξωτερικές σχέσεις της χώρας".....

Τελικά πράγματι επέτρεψε περισσότερο χρόνο στις αγορεύσεις με συστηματική παρενόχληση εμου.
Μάλιστα σε κάποια στιγμή που μιλούσα για ΙΔΡΥΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ που θα σημάνει την αρχή του διαμελισμού της πατριδας μας μου απάντησε:
"Είναι ελεύθεροι να κάνουν ο,τι θέλουν" !!!!!!!!!!
οι αυτονομιστές (για τους οποιους μιλούσα), στον χώρο της Μακεδονίας μας!!!!!!!

Για να της απαντήσω " Ε, όχι! Οι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΝ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ".
Τότε οι Μακεδόνες που είχαν κατακλύσει την αίθουσα της ολομέλειας του στε ξέσπασαν σε γιουχαίσματα στα λόγια της και σε χειροκροτήματα στα δικά μου λόγια.

Τρομοκρατημένη από την ζωντάνια του κόσμου η κυρία αυτή αποχώρησε μαζί με τους δικαστές της κι έντρομη μου ζητούσε διαβεβαιώσεις μέσω του φρουρού της ότι ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΟΡΜΗΞΟΥΝ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ που είχαν πράγματι δικαίως αγριέψει, ώστε να ξαναβγεί και να συνεχίσει την διαδικασία.

ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΤΙΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΜΕ ΑΓΩΓΗ ΚΑΚΟΔΙΚΙΑΣ, όπως τους πρότεινα.

Τουλάχιστον δεν θα μας την φόραγαν ως πρόεδρο της δημοκρατίας με αγωγή κακοδικίας στον φάκελο της η οποία θα ευσταθούσε τουλάχιστον ως προς το ότι η απόφαση ΕΙΧΕ ΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΩΝ γι' αυτό και δημοσιεύθηκε 20 ώρες μετά την κατάθεση τους (Πέμπτη στις 3 κατατέθηκαν οι Φάκελοι Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι είχε δοθεί στην δημοσιότητα η απόφασή της).......

Η τότε δημοσίευση μου.



https://aridaia-gegonota.blogspot.com/…/12/blog-post_346.ht… <==ΑΥΤΟ! Επέτρεψαν οι σύμβουλοι του συμβουλίου της επικρατείας που απέρριψαν την αίτηση μας στις 14/12 μια μόλις ημέρα μετά την κατάθεση των υπομνημάτων, λιγότερες από 20 ώρες....
Η κυρία Σακελλαρόπουλου, πρόεδρος του συμβουλίου της επικράτειας, στις 7 Δεκέμβρη με διέκοψε τουλάχιστον 4 φορές για να τελειώνω τα μόλις 18 λεπτά αγόρευσης μου, για να ακυρώσουν την κατάπτυστη.

Όταν τους είπα τελικά ότι 3ο αυτονομιστικό σωματείο ξεφύτρωσε στην Αριδαία με τίτλο "μακεδονική κίνηση για την διδασκαλία της ντόπιας γλώσσας κίρτσε μάικο" κι ότι αυτό το έκανε η ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ που δήθεν δεν ισχύει κι ότι αυτό πρέπει να ακυρώσουν, η κυρία αυτη, αντίδικονομικά (γιατί δεν κάνουμε διάλογο την ώρα της αγόρευσης), μου απάντησε:
"Είναι ελεύθεροι να κάνουν ο,τι θέλουν...."

Η κυρία αυτή διορίστηκε στα τέλη Οκτώβρη ως πρόεδρος του ΣτΕ. Είναι πανθομολογουμένως η νεότερη, και η λιγότερο εμβριθής περί τα νομικά....
Η κυρία αυτή και οι υπόλοιποι σύμβουλοι πλην ΔΙΚΑΣΤΗ ΠΟΤΑΜΙΑ, έχουν συνεργήσει στην επιβουλή εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας μας.
Βοήθησαν τον διαμελισμό της Ελλάδας.
Άμεσα θα δοθεί στην δημοσιότητα η κατάπτυστη απόφαση τους.
Για να γνωριζόμαστε.....











3 σχόλια:

Unknown είπε...

Κάποιο λάκο έχει η φάβα.

Unknown είπε...

Μητσοτάκουλα μου φαίνεσαι πολύ λίγος.

Πολυθεϊστής είπε...

Τό μόνο καλό της υπόθεσης είναι οτι τώρα ο/η Πτ«Δ» θα είναι κυριολεκτικά γλάστρα!

Δημοσίευση σχολίου