Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Νέα κουπόνια P&G ~ Βουρ στον πατσά για φθηνότερα προϊόντα



Εδώ και 2-3 ημέρες η εταιρεία Procter & Gable, έκανε διαθέσιμα στο διαδίκτυο δεκάδες εκπτωτικά κουπόνια για αγορές των προϊόντων της (Ariel, Fairy, Pantene, Pampers, Gillette, Lenor, κλπ.).

Το πολύ καλό στην υπόθεση είναι ότι τα κουπόνια συνδιάζονται με οποιαδήποτε άλλη προσφορά  υπάρχει στο κατάστημα, όπου θα κάνετε τις αγορές σας.

Μερικές φορές η τελική τιμή είναι σχεδόν τσάμπα. Πήγα στο σούπερ σήμερα και...


αγόρασα την Oral-B που είχε αρχική τιμή 3,49 ευρώ. Στο κατάστημα υπήρχε έκπτωση -30% και σε συνδιασμό με το κουπόνι των 2 ευρώ, μου κόστισε... 44 λεπτά! **Εν τω μεταξύ αν την έπαιρνα 3 μέρες αργότερα, (με προσφορές 40% στον Μασούτη) θα μου κόστιζε 9 λεπτά!!!

Δεν έχασα την ευκαιρία κι εκτύπωσα το κουπόνι των 10 ευρώ για ηλεκτρική οδοντόβουρτσα braun - Oral-B αρχική τιμή 25 ευρώ, σε συνδιασμό με -40% του Μασούτη, τελική 4,99 ευρώ.

Ο εκτυπωτής πήρε φωτιά: Ανταλλακτικά πανάκια swiffer 20τμχ, αρχική τιμή 4 ευρώ, με έκπτωση Μασούτη 30% & κουπόνι 2,5 ευρώ, τελική τιμή... 30 λεπτά!

Στον Μασούτη επίσης υπάρχει προσφορά -40% αυτές τις ημέρες στα συμπυκνωμένα μαλακτικά ρούχων Lenor. Με αρχική τιμή 3,19 μου κόστισε τα 750ml, 91 λεπτά.

Νταξ, ψιλοτραβηγμένα τα παραδείγματα, δεν είναι σε όλα τόσο χαμηλή η τελική τιμή, αλλά με λίγο ψάξιμο στα ηλεκτρονικά φυλλάδια των super market & με κάνα κουπονάκι, τσούκου τσούκου μπορείτε να μειώσετε αρκετά τις (αρχικά τσουχτερές) τιμές στα ράφια.


***Προσοχή όμως, στα καρφούρ πρώτα αφαιρούνε το κουπόνι και μετά κάνουνε την έκπτωση στο προϊόν, οπότε το όφελος είναι μικρότερο από ότι στα υπόλοιπα σούπερ μάρκετ.


Το μόνο που χρειάζεται, είναι να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό (εντελώς δωρεάν εννοείται) και να έχετε έγχρωμο εκτυπωτή. *Τα κουπόνια αφού εκτυπωθούν, ισχύουν για 20 ημέρες (από 1 Ιουνίου 2013 η διάρκειά τους είναι 30 ημέρες). Για κάθε υπολογιστή υπάρχει όριο εκτυπώσεων μέχρι δύο διαφορετικούς λογαριασμούς (για εσάς π.χ. και το σύζυγό σας) και μπλοκάρονται αυτόματα τυχόν υπερβάσεις του ορίου.

http://www.epithimies.gr/%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%84%CE%B1/koyponi

Δείτε περισσότερα για τη διαδικασία ΕΔΩ



Και η Unilever δίνει κάτι αντίστοιχο. Τα κουπόνια της ανανεώνονται κάθε δύο μήνες, οπότε αυτά που υπάρχουν σήμερα θα ισχύουν μέχρι 31 Μαρτίου. Από Δευτέρα θα βγούνε και καινούρια. Μία πολύ καλή ευκαιρία είναι η προσφορά του Skip υγρό 3lt που δίνει ο Μασούτης από 13,29 με -40% =>7,97 ευρώ έως 8 Απριλίου, που σε συνδιασμό με το κουπόνι 3 ευρώ θα το πάρετε μόλις 4,97 ευρώ.

Στο νέο φυλλάδιο Μασούτη για το Πάσχα, υπάρχει προσφορά στα Cajoline μαλακτικά 750ml, που σε συνδιασμό με το κουπόνι, θα σας βγει τελική τιμή 90 λεπτά.

Το ΟΜΟ υγρό 2lt τελική τιμή 2,5 ευρώ.


Τα ηλεκτρονικά φυλλάδια των super markets:


http://www.carrefour.gr/ (Στα καρφούρ μπορείτε να χρησιμοποιείτε & τα κουπόνια από το Πρώτο Θέμα)

http://www.masoutis.gr/ (Στον Μασούτη μπορείτε να χρησιμοποιείτε & τα κουπόνια από τον Αγγελιοφόρο)

http://www.bazaarsm.gr/

http://www.5ae.gr/

http://www.veropoulos.gr  (Στον Βερόπουλο μπορείτε να χρησιμοποιείτε & τα κουπόνια από το Έθνος)

http://www.ab.gr/

http://www.discountmarkt.gr/

https://www.facebook.com/afroditiaee

http://www.arista.gr/

http://www.lidl.gr/

http://www.3bmarkets.gr/

http://www.arvanitidis.com.gr

http://www.okmarkets.gr/



Χρήσιμα: Για ιστοσελίδες με δωρεάν εκπτωτικά κουπόνια, τα οποία μπορείτε να τυπώσετε και να γλιτώσετε χρήματα για την  αγορά επώνυμων προϊόντων, δείτε ΕΔΩ για Unilever και ΕΔΩ για P&G
(Τα κουπόνια τα δοκίμασα στον Μασούτη, στον Μαρινόπουλο, στον Βασιλόπουλο, στον Γαλαξία, στα Bazaar και στα Discount Markt και μπορούνε να συνδιαστούνε με τυχόν άλλες προσφορές).  

Κουπόνια για προϊόντα Μινέρβα Χωριό ~ http://www.minervahorio.gr/el/ta-kouponia-mou/  
Κουπόνια για προϊόντα της Nestle ~ https://www.manamia.gr/coupons/index.html
Κουπόνια για σαμπουάν - κρέμα μαλλιών κλπ Elvive Loreal ~ http://bit.ly/myelvive  
Κουπόνια για προϊόντα Azax - Palmolive - Souplinehttp://www.colgate.com.gr/app/Palmolive/NaturaVerde/GR/TryItYourself.cvsp 
Κουπόνια από διάφορες εταιρείες για τα S/M Γαλαξίας στο https://www.trustanduse.com/


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

araγε θα μπορουσα να χρησημοποιησω 2 διαφορετικα κουπονια απο δυο site εννοω αλλα για το ιδιο προιον σε μια αγορα?

Κρασοπατήρ είπε...

Όχι, το κάθε ένα κουπόνι είναι για ένα μόνο προϊόν. Με 2 κουπόνια, θα πάρετε 2 τεμάχια.

Δημοσίευση σχολίου