Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Ο επίορκος θα γίνει τίτλος τιμής


Όταν ακόμη και οι καταδικασμένοι, δολοφόνοι, δεν απολύονται και δεν χάνουν τα μισθολογικά τους δικαιώματα, γιατί είναι κρατικοί και όχι ιδιωτικοί υπάλληλοι ενταγμένοι στην «δύναμη» των 10.000 απατεώνων κρατικών που κοντεύουν να ρίξουν την κυβέρνηση μην ξαφνιαστείτε αν μελλοντικά ονομαστούν αντιστασιακοί πατριώτες. Άλλωστε ήδη αντί απατεώνες αποκαλούνται απλώς επίορκοι.

Εάν μάλιστα τα κόμματα υπολογίσουν ότι οι συγκεκριμένοι απατεώνες μπορούν να προσφέρουν 50-100.000 ψήφους θα ζητηθεί από την κοινωνία να τους αναγνωρίσει ως «κακοποιηθέντα άτομα» της πολιτικής προπαγάνδας και των μέσων ενημέρωσης...


Ο λόγος;

  Στην Ελλάδα δεν έχει καμία σημασία τι λέει η δικαιοσύνη. Αν δουλεύεις στο κράτος και κλέψεις ένοχος είσαι μόνο αν το πουν οι συνδικαλιστές και τα στημένα Πειθαρχικά Συμβούλια.

Τον δρόμο προς την μαφία και τα γνωστά κουκουλώματα των πειθαρχικών τον στρώνει κατ αρχήν το γνωστό πολιτικό παραμύθι ότι «...δεν μπορούμε να βιαστούμε να τους καταδικάσουμε αφού δεν έχουν ολοκληρωθεί όλες οι Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις ( οι γνωστές αμαρτωλές ΕΔΕ) που δεν είναι τίποτε άλλο από τις έρευνες-μαϊμού που κατά τεκμήριο κάνουν επίσης απατεώνες που τους τσάκωσαν αλλά δεν βρήκαν τίποτε... εναντίον τους.

 Όταν όμως η κρατική μαφία δεν μπορεί να καλύψει το χοντρό παιχνίδι απατεωνιάς στο δημόσιο και φθάνει στο σημείο να αποκαλύψει βρωμιές και λοβιτούρες είναι πολύ δύσκολο πλέον με μια αντικειμενική έρευνα να απαλλαγούν οι συγκεκριμένοι απατεώνες.

Τότε δεν τους σηκώνει ούτε η μαφία του κράτους.

Σε αυτούς λοιπόν ανήκουν οι 10.000 και πλέον που σε πρώτη φάση οδηγούν την κυβέρνηση σε αναγκαστικό ανασχηματισμό και σε δεύτερη φάση ίσως στην πρώτη μεγάλη ρωγμή την συμφωνία συγκυβέρνησης.

Και για να πάρετε μία γεύση του τι σημαίνει να δουλεύεις για το κράτος σας παραπέμπω στην μεγάλη δημοσιότητα που πήρε χθες από ηλεκτρονικές εφημερίδες και την τηλεόραση η εξωφρενική καταγγελία ότι οι δύο ταμίες-ληστές των 710.000 ευρώ του Δήμου Παγγαίου που δολοφόνησαν τον Δήμαρχο ,γιατί τους ανακάλυψε, πληρώνονται από τους φορολογούμενους το 50% του μισθού τους επειδή δεν έχουν καταδικαστεί υπηρεσιακά!!!

Και γιατί δεν έχουν καταδικαστεί;

Γιατί με νόμο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας του 2007 ορίστηκε ότι οι απατεώνες ( κατά κόσμο επίορκοι) κρατικοί υπάλληλοι θα παίρνουν το 50% του μισθού τους μέχρι να χαρακτηριστούν ένοχοι και από το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο.

Επειδή λοιπόν το συγκεκριμένο Δευτεροβάθμιο δεν έχει συγκληθεί από το 2010 που οι δολοφόνοι μπήκαν στην φυλακή, δηλαδή, 3 ολόκληρα χρόνια, ο μισός μισθός τους κατατίθεται κανονικά. Για υπερωρίες δεν ξέρω...

Σκεφθείτε τι θα γίνει αν η μαφία του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού εκφράσει αμφιβολίες για την ενοχή τους και δεν τους καταδικάσει...

Θα τους πληρώνουμε όσο ζουν και όταν βγουν από την φυλακή θα πάνε πάλι στην θέση του Ταμία του Δήμου. Και αυτό γιατί δουλεύουνε στο κράτος.

Αν ήταν ιδιωτικοί υπάλληλοι και τους τσάκωναν στην Εταιρία ούτε μετανάστες θα μπορούσαν να πάνε μετά την φυλακή...

Προσέξτε τώρα.

Η είδηση χάλασε κόσμο αλλά δεν βρέθηκε ούτε ένας υπουργός –εγώ θα ήθελα ο πρωθυπουργός- να πάρει θέση. Να ζητήσει συγνώμη από τους φορολογούμενους που πληρώνουν και να διακόψει αυτήν την πρόκληση στο πρόσωπο όσων δεν δουλεύουν στο κράτος για να έχουν τέτοια σκανδαλώδη προνόμια.

Θα με χαρακτηρίσετε ίσως υπερβολικό που μιλάω για μαφία στους Δήμους.

Μα αν όλη η απατεωνιά των κρατικών υπαλλήλων δεν χωθεί στους Δήμους, στα Νοσοκομεία, στις Εφορίες και στην Πολεοδομία πως θα κάνει την δουλειά που εντέλλεται... και από τους πολιτικούς προστάτες.

Δείτε μόνο δύο στοιχεία.

Στους 1000 απατεώνες κρατικούς υπαλλήλους ( από την μαφία των 10000) οι περίπου 700 ήταν κρατικοί υπάλληλοι των Δήμων. Οι άλλοι 300 ήταν κρατικοί γιατροί και εφοριακοί.

Όποιος μετά από αυτά επιμένει να αποκαλεί τους απατεώνες επίορκους ας διαβάσει και αυτήν την ιστορία που έζησα προσωπικά και μετέφερα στα παραπολιτικά της οικονομικής εφημερίδας ΕΞΠΡΕΣ που έγραφα εκείνη την εποχή.

Στα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης και μόλις είχε συσταθεί το υπουργείο Βιομηχανίας- Ενέργειας και είχε μεταφερθεί στην οδό Μιχαλακοπούλου. Υπάλληλος μεγάλης Εταιρίας έχει αναλάβει να παραδώσει σε Διευθυντή του υπουργείο φάκελο με ένα γερό μάτσο χρημάτων και μια κάρτα με ευχαριστίες εντός του φακέλου βεβαίως. Ο θυρωρός του υπουργείου της απαγόρευσε την είσοδο γιατί δεν ήταν ώρα κοινού και της συνέστησε να παραδώσει τον φάκελο στο πρωτόκολλο που ήταν στο ισόγειο και ελεύθερο για το κοινό. Η φουκαριάρα, χωρίς να ξέρει τι έχει μέσα ο φάκελος, τον πρωτοκόλλησε στο όνομα του συγκεκριμένου Διευθυντή!!!

Ο φάκελος με το παραδάκι πήγε στο πρωτόκολλο της Γενικής Διευθύνσεως που ανήκε ο Διευθυντής και ανοίχθηκε!!!.

Ο συγκεκριμένος Διευθυντής ουδέποτε καταδικάσθηκε γιατί η Ένορκη Διοικητική Εξέταση και το Πειθαρχικό «αποφάνθηκαν» ότι μπορεί να ήταν δόλος του επιχειρηματία!!!.

Ο συγκεκριμένος υπάλληλος συνταξιοδοτήθηκε ως Γενικός Διευθυντής... Του Γιώργου Κράλογλου / capital.gr1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η διαφθορα εχει φτασει και στη δικαιοσυνη .

Πληκτρολογειστε τις λεξεις κλειδιά σε αναζητηση

" διακστης σε κολπο με πλαστη διαθηκη "

και θα δειτε το μπλογκ...

Δημοσίευση σχολίου