Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Φασιστοτραμπούκικη επίθεση στον Θάνο Τζήμερο από κομμουνιστή +vid


Τετάρτη βράδυ στο Περιφερειακό Συμβούλιο!

Σαν ταύρος, αναψοκοκκινισμένος, ο Γιάννης Πρωτούλης του ΚΚΕ και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, κατευθύνεται προς το έδρανο του Θάνου Τζήμερου.

Τον πλησιάζει, τον φτύνει και εκσφενδονίζει πάνω του τον καφέ που είχε εκείνη τη στιγμή μπροστά του ο πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά.

Το ημερολόγιο δείχνει Νοέμβριος 2019 και ο Γιάννης Πρωτούλης έγινε έξαλλος επειδή ο Τζήμερος υποτήριξε τον εμπορικό σύλλογο του Αιγάλεω που ζήτησε να παραταθεί κατά δύο ώρες το εορταστικό ωράριο λειτoυργίας των καταστημάτων.


Επίθεση κατά του Θάνου Τζήμερου εξαπέλυσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννης Πρωτούλης, ο οποίος μάλιστα φέρεται να κινήθηκε απειλητικά εναντίον του κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του συμβουλίου της Περιφέρειας Αττικής, στην οποία ετέθη θέμα παράτασης λειτουργίας κατά δύο ώρες στο Δήμο Αιγάλεω. Αργά το απόγευμα ο κ. Τζήμερος μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Χολαργού και κατέθεσε μήνυση.

Όπως αναφέρει ο κ. Τζήμερος το θέμα ξεκίνησε κατά τη συζήτηση του αιτήματος του εμπορικού συλλόγου του Δήμου Αιγάλεω να παραταθεί λόγω εκδηλώσεων για δύο ώρες το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων. Το ΚΚΕ αντέδρασε έντονα διά του κ. Πρωτούλη με αποτέλεσμα ο κ. Τζήμερος να σχολιάσει «πως γίνεται ένα κομματικός υπάλληλος που είναι άεργος επί της ουσίας, να εκπροσωπεί τα συμφέροντα των εργαζομένων». O Θάνος Τζήμερος ξεκίνησε να κατηγορεί τον Πρωτούλη ως «σταλινοφασίστα» και «εκπρόσωπο κόμματος που θέλει να φέρει στην Ελλάδα τη δικτατορία και τον εμφύλιο». Η αντίδραση του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης δεν άργησε να έρθει, με τον Πρωτούλη να αποκαλεί τον Θ. Τζήμερο εκτός μικροφώνου, «ξεφτίλα», «επαγγελματία ρουφιάνο», «Ναζί με κοστούμι» και «αποτυχημένο που πήρε στις εκλογές μόνο 0,5% αν και τον στήριζαν όλες οι γερμανικές βιομηχανίες».

Στο σημείο αυτό, ο Πρωτούλης άρχισε να τον βρίζει με σκαιό τρόπο αποκαλώντας τον φασίστα και άλλα σχετικά, πλησίασε κοντά του και τον έφτυσε στο πρόσωπο και του πέταξε την κούπα με τον καφέ που είχε μπροστά του.

Η συνέχεια, κατά τον κ. Τζήμερο έχει ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον. Κάλεσε την αστυνομία η οποία έφτασε στον χώρο που συνεδρίαζε το περιφερειακό συμβούλιο αλλά δεν άφησαν τους αστυνομικούς να συλλάβουν τον Πρωτούλη.

«Μετά το Πανεπιστημιακό άσυλο υπάρχει και το περιφερειακό» τόνισε ο ίδιος ο οποίος αργά το απόγευμα βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα Παπάγου και κατέθεσε μήνυση σημειώνοντας πως ναι μεν έχει τη διαδικασία του αυτοφώρου εν τούτοις δεν βλέπει να συλλαμβάνεται ο Γιάννης Πρωτούλης.
«Ενοχλούνται για αυτά που λέω αλλά θα τα λέω» τονίζει και επισημαίνει ότι «όταν συμβιβάζεσαι με την ανομία την υποθάλπεις. Θεωρώ υποχρέωσή μου ως πολίτης και ως πολιτικός να καταδεικνύω την ανομία και να πράττω τα δέοντα».









Πρωτούλης Γιάννης, 41 χρονών, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής από το 2014. Υπήρξε Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ (2007-2011), βουλευτής Β΄ Αθήνας (2007-2012). Σήμερα είναι υπεύθυνος του Εργατικού Συνδικαλιστικού Τμήματος της ΚΕ από το 2015. Διετέλεσε μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Αθήνας (2001 – 2006).





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου