Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Πλέον όλο και περισσότεροι υιοθετούν την πρότασή μας για τους λαθρομετανάστες


Η φωτό φτιάχτηκε για τις ανάγκες του Krasoblog στο Facebook (ζωή να 'χουμε να το θυμόμαστε -μας το ρίξανε οι ακροαριστεροί) τον Απρίλιο του 2018. Πολλοί νόμιζαν ότι έγινε για πλάκα και να πικάρουμε τους κομμουνιστές.

Όμως όχι. Aυτό ακριβώς κάνει και η Αυστραλία. Η πρόταση είναι εντός των κανόνων που επιτάσσει η διεθνής νομοθεσία, παρέχεις στους αιτούντες άσυλο αξιοπρεπή διαμονή και διατροφή, (τους φτιάχνεις και σινεμά-παιδικές χαρές για ψυχαγωγία), ΔΕΝ διαταράσσεις τον κοινωνικό ιστό βάζοντας μέσα του ένα ξένο σώμα, που -κακά τα ψέμματα- είναι μη αφομοιώσιμο λόγω του μεγέθους του και των ιδιαιτεροτήτων του. Πλέον η ιδέα υιοθετείται και από...Αριστερούς:  Γιώργος Καραμπελιάς: «Μαζέψτε όλους τους μετανάστες σε δυο-τρία ακατοίκητα νησιά του Αιγαίου».
*H Γυάρος έχει ανακυρηχθεί σε περιοχή Natura

Γιώργος Καραμπελιάς: «Μαζέψτε όλους τους μετανάστες σε δυο-τρία ακατοίκητα νησιά του Αιγαίου» 
 
 
Πρόταση-σοκ από διανοούμενο, που προέρχεται από την παραδοσιακή Αριστερά!
Μια πρόταση-σοκ για την αντιμετώπιση της όξυνσης του μεταναστευτικού προβλήματος, που προσλαμβάνει διαστάσεις πρωτοφανούς κρίσης για την Ελλάδα, έκανε ο γνωστός συγγραφέας-διανοούμενος Γιώργος Καραμπελιάς, που είναι επικεφαλής της κίνησης «Άρδην» και προέρχεται από τον χώρο της παραδοσιακής Αριστεράς.

Να συγκεντρώσει το Ελληνικό Κράτος όλους τους παράτυπους μετανάστες σε δυο-τρία ακατοίκητα νησιά του Αιγαίου, αφού πρώτα, με λεφτά της Ευρώπης, δημιουργηθούν -σε χρόνο ρεκόρ- όλες οι απαραίτητες υποδομές και να υποχρεωθούν να παραμείνουν εκεί μέχρι να αποφασιστεί η οριστική απομάκρυνσή τους από την Ελλάδα!Ο γνωστός συγγραφέας υπογράμμισε με έμφαση ότι μπορεί η πρότασή του σε ένα πρώτο άκουσμα να σοκάρει την κοινή γνώμη, αλλά αποτελεί την μόνη λύση:
  • Πρώτον, γιατί θα αποτρέψει έτσι να έρχονται όλο και περισσότεροι παράτυποι μετανάστες από την Τουρκία
  • Δεύτερον δεν θα αφήσει να προχωρήσει το σχέδιο μετεγκατάστασης των παρατύπων μεταναστών στην ηπειρωτική Ελλάδα, το οποίο θα λειτουργήσει -όπως είπε ο ίδιος- «σαν νάρκη στα θεμέλια της Εθνικής και Κοινωνικής συνοχής του Ελληνικού λαού».
«Αν προχωρήσει η μεταφορά των παρατύπων μεταναστών από τα ακριτικά νησιά του Αιγαίου στην ενδοχώρα θα υπάρξει επικίνδυνη αλλοίωση της ενότητας του Ελληνικού πληθυσμού, με εξαιρετικά επικίνδυνες συνέπειες, που θα προκύψουν τα αμέσως επόμενα χρόνια… Αυτοί που έρχονται από απέναντι, είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία Μουσουλμάνοι, έχουν συγκρουσιακές κουλτούρες σε σχέση με την Χριστιανική κουλτούρα της Ελλάδος και δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να ενσωματωθούν ομαλά στην Ελληνική κοινωνία, όπως συνέβη στο παρελθόν με τα μεταναστευτικά ρεύματα από τα Βαλκάνια και την Αν. Ευρώπη», συνέχισε ο εκδότης του περιοδικού «Άρδην».Όλα αυτά ειπώθηκαν στην εκπομπή του Πάνου Παναγιωτόπουλου «Western -Μια ώρα στην Άγρια Δύση της Ενημέρωσης», όπου, μετά τις δηλώσεις του, ο Γ. Καραμπελιάς, δέχτηκε προσωπική επίθεση από το παριστάμενο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Πιλάλη: «Τώρα που διαλύθηκε η Χρυσή Αυγή, έρχεστε εσείς και λέτε αυτά! Θέλετε δηλαδή να ανοίξουμε Μακρονήσια για τους μετανάστες!», υποστήριξε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ. Για να απαντήσει ο Γ. Καραμπελιάς: «Εμένα ο πατέρας μου ήταν στην Μακρόνησο! Και προσέξτε πως μιλάτε, γιατί εσείς καταντήσατε την Αριστερά τσιράκια της Μέρκελ και των Αμερικάνων!…».

Σε κάθε περίπτωση η πρόταση του Γ. Καραμπελιά  με δεδομένο ότι προέρχεται και από πρόσωπο, που στο παρελθόν είχε μεγάλη διαδρομή στον χώρο της Αριστεράς, έχει προκαλέσει αίσθηση και έγινε αφορμή να συζητείται. Από την πλευρά του, ο εμπνευστής της πρότασης, προσέθεσε ότι όχι μόνο δεν πρόκειται να πτοηθεί από τις επιθέσεις που γίνονται εναντίον του, αλλά σκοπεύει να επιμείνει και να εξηγήσει την πρότασή του περισσότερο γιατί πιστεύει ότι πρόκειται για την μόνη ενδεδειγμένη λύση για την κατοχύρωση του Εθνικού συμφέροντος της Ελλάδος.

https://www.otavoice.gr/roi-eidiseon-geniki/2019/11/giorgos-karampelias-mazepste-olous-tous-metanastes-se-dyo-tria-akatoikita-nisia-tou-aigaiou/0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου