Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Και το Όσκαρ Μαλακίας πάει στον... (Βίντεο)
Απίστευτες μπουρδολογίες μέσα στη Bουλή από τον κρατικοδίαιτο συμμορίτη του Σύριζα και προφανώς φρενοβλαβή, Γιαννούλη, που ζητάει να... ποινικοποιηθεί το ψήσιμο κρεάτων το αλκοόλ επειδή μπορεί να ενοχληθούν οι λαθροεισβολείς ισλαμιστές.

Χαλαρότατο όσκαρ μαλακίας!

Μην χάσετε αυτό το βίντεο:

“Δεν ξέρω σε ποια κατηγορία του Ποινικού Κώδικα να εντάξω αυτούς που διοργανώνουν στη Θεσσαλονίκη μπάρμπεκιου με χοιρινό και αλκοόλ έξω από προσφυγικές δομές. Ξέρω όμως ότι είναι ντροπή και κτηνωδία, και πρέπει να καταγγέλεται από κάθε Έλληνα πολίτη.”


Η αντίδραση ήρθε από τον βουλευτή της ΝΔ Κώστα Κυρανάκη που εξήγησε ότι δεν μπορούμε να περιορίζουμε τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών.


Κώστας Κυρανάκης: Να υπενθυμίσω ότι στην Ελλάδα επιτρέπεται η κατανάλωση χοιρινού και υπο προϋποθέσεις αλκοόλ. Δεν μπορεί να έρθει υπήκοος τρίτης χώρας και να επιβάλλει τις απόψεις του. Είναι απαράδεκτη η τοποθέτησή σας κ. Γιαννούλη γιατί περιορίζει δικαιώματα που έχει κάθε έλληνας πολίτης. Γιατί να περιοριστούν τα δικαιώματα των ελλήνων; Με ποια λογική;

Μπάρμπεκιου-πάρτυ με τη μορφή διαμαρτυρίας κατά των λαθρομετανάστευσης


Κάλεσμα στους πολίτες για μάζωξη έξω από τη δομή μεταναστών και προσφύγων στο πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου στα Διαβατά την Κυριακή 10 Νοεμβρίου και ώρα 12:00 απηύθυναν οι «Ενωμένοι Μακεδόνες».

Συγκεκριμένα, η οργάνωση γνωστοποιεί πως θα πραγματοποιήσει μπάρμπεκιου-πάρτι με τη μορφή διαμαρτυρίας κατά των λαθρομεταναστών υπογραμμίζοντας πως «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση των «Ενωμένων Μακεδόνων»:


«Εθνικιστική οργάνωση διοργανώνει «μπάρμπεκιου πάρτυ-διαμαρτυρία» στα Διαβατά, κατά των μεταναστών.

Όπως αναφέρουν στο διαδικτυακό τους κάλεσμα, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, στις 12:00 θα διοργανωθεί «Μπάρμπεκιου πάρτυ-διαμαρτυρία κατά της λαθρομετανάστευσης.

Με άφθονο χοιρινό κρέας και αλκοόλ!

Στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, κοντά στο χοτ σποτ!

Αντιστεκόμαστε με κάθε τρόπο στον εποικισμό της Ελλάδας και της Ευρώπης από τους κατευθυνόμενους ισλαμιστές κατά συντριπτική πλειοψηφία παράνομους μετανάστες.

Οι περισσότεροι παράνομα εισερχόμενοι μετανάστες δεν προέρχονται από χώρες εμπόλεμης κατάστασης. Διαθέτουν τεράστια ποσά στους δουλεμπόρους για να περάσουν σε Ευρωπαϊκό έδαφος, είτε καθαρά για τυχοδιωκτικό σκοπό είτε όπως προβλέπουν κάποια διεθνιστικά σενάρια για τον εποικισμό και την πληθυσμιακή και πολιτισμική αλλοίωση της Ευρώπης, υποβοηθούμενοι από τΙς ΜΚΟ της υποκριτικής και επιλεκτικής ψευτοφιλανθρωπίας!

Εμείς οι Ενωμένοι Μακεδόνες, σε αντίθεση με τις ΜΚΟ, θα υποστηρίζουμε ΠΑΝΤΟΤΕ τις τοπικές Ελληνικές κοινωνίες που αντιστέκονται!

Απέναντι στον διεθνιστικό και ισλαμικό λαθροεποικισμό της πατρίδας μας και της Ευρώπης...απαντάμε με ... άφθονο χοιρινό κρέας, με άθφονο αλκόολ, με άφθονο τρολάρισμα και αγωνιστική δράση!

Γιατί στην τελική...η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!».


https://www.facebook.com/events/707159156436370/Διοργανωτής μπάρμπεκιου έξω από το ΚΥΤ Διαβατών στον Realfm 97,8: Θέλαμε να κάνουμε κάτι ειρηνικό και ευρηματικό

“Θέλουμε να αφυπνίσουμε ακόμα πιο πολύ τον κόσμο, θέλαμε να κάνουμε κάτι ειρηνικό μεν ευρηματικό δε και θεωρώ ήδη με τον ντόρο που γίνεται το έχουμε πετύχει, γιατί θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Δημήτρης Ζιαμπάζης, επικεφαλής της κίνησης ‘Ενωμένοι Μακεδόνες’ και διοργανωτής του μπάρμπεκιου έξω από το ΚΥΤ Διαβατών, μιλώντας στο Realfm 97,8 και τους Γιώργο Χουδαλάκη και Νίκο Ρογκάκο.

“Το λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα εδώ στη βόρεια Ελλάδα ειδικά μετά τα νησιά εξελίσσεται σε φλέγον ζήτημα. Περιοχές γκετοποιούνται η μία μετά την άλλη, γειτονιές υποβαθμίζονται η μία μετά την άλλη, η ποιότητα ζωής πέφτει κατακόρυφα, συνεχώς έχουμε περιστατικά εγκληματικότητας τα οποία δεν δημοσιεύονται και οι τοπικές κοινωνίες έχουν αρχίσει να αντιδρούν. Θέλουμε να αφυπνίσουμε ακόμα πιο πολύ τον κόσμο, θέλαμε να κάνουμε κάτι ειρηνικό μεν ευρηματικό δε και θεωρώ ήδη με τον ντόρο που γίνεται το έχουμε πετύχει, γιατί θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ζιαμπάζης και σημείωσε:
“Τα Διαβατά έχουν γίνει μία υποβαθμισμένη περιοχή, δεν μπορούν πλέον να κυκλοφορήσουν οι κάτοικοι. Να σας ενημερώσω ότι οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους που έχουν έρθει εδώ δεν είναι καν πρόσφυγες, δεν έχουν έρθει από εμπόλεμες περιοχές... Δεν είναι καν πρόσφυγες, είναι τυχοδιώκτες”.
“Όπου χρειαστεί θα πάμε, πρώτα θα πάμε στις τοπικές κοινωνίες να τους χτυπήσουμε την πλάτη, γιατί και εμείς προερχόμαστε από γκετοποιημένες περιοχές, δεν ερχόμαστε από πλούσιες περιοχές... Κάθε μέρα έχουμε περιστατικά”, πρόσθεσε.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου