Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Φασιστερίλα ~ Μας ψήφισαν για να επιβαρύνουμε όσους ψήφισαν «ναι»


Ο νέος βουλευτής του ακροαριστερού μορφώματος του ΣΥΡΙΖΑ, που πήρε τη θέση της Βασιλικής Κατριβάνου, λέει με απίστευτο κυνισμό ότι το κόμμα του εξελέγη εκ νέου κυβέρνηση τον Σεπτέμβριο, «για να μετακυλήσει όσο μπορεί τα βάρη στους μενουμευρωπαίους, και αυτό ακριβώς κάνει»!

Για συνειδητή επιλογή της κυβέρνησης να επιβαρυνθούν όσοι ψήφισαν «ναι» στο δημοψήφισμα του Ιουλίου, που είχε ως σύνθημα το «Μένουμε Ευρώπη», κάνει λόγο ο Γιώργος Κυρίτσης, μία μέρα μετά την ορκωμοσία του στη Βουλή, όπου κατέλαβε τη θέση της Βασιλικής Κατριβάνου, η οποία παραιτήθηκε μετά τα δύο «όχι» που είπε στο «Υπερταμείο» και τον «κόφτη».


Αρθρογραφώντας στην «Αυγή», ο μέχρι πρότινος εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης για το προσφυγικό επιτίθεται στον «αστικό Τύπο» επειδή ασκεί κριτική στην κυβέρνηση και, αγνοώντας τα πρωτοφανή μέτρα, με τα οποία πλήττονται τα φτωχότερα στρώματα, όπως είναι όσοι ήταν δικαιούχοι του ΕΚΑΣ, ισχυρίζεται ότι η κυβέρνηση ασκεί ταξική πολιτική υπέρ των αδυνάτων.

Αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο κ. Κυρίτσης στο άρθρο του: «Οι νόμιμοι ιδιοκτήτες της χώρας, δηλαδή το αστικό μπλοκ και οι μιντιακές του εκπροσωπήσεις, είχαν συνηθίσει επί δεκαετίες να τοποθετούν την Αριστερά σε ένα εξαιρετικά βολικό γι' αυτούς σχήμα, εξαιρετικά επιτυχημένο, μάλιστα, στο μέτρο που μεγάλο κομμάτι της Αριστεράς το έχει ενσωματώσει απόλυτα. Με βάση αυτό το "βαρκιζαϊκό σχήμα", η Αριστερά οφείλει να έχει μια αναμενόμενη, μονοκόμματη και ευκόλως αντιμετωπίσιμη μετωπική προσέγγιση των πραγμάτων και να ηττάται ηρωικά. Και μετά να εισπράττει συγχαρητήρια και σεβασμό -όπως το σημερινό ΚΚΕ- για τη σταθερότητα των απόψεων και των πρακτικών της».

Και προσθέτει: «Αν πρέπει να κρατήσουμε μια ανάλυση της σημερινής πραγματικότητας μέσα από τα μάτια του αστικού στρατοπέδου, ας το κάνουμε μέσα από τα λόγια του προέδρου της ΝΔ και όχι των απελπισμένων σπιν του: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ διεξάγει έναν ακήρυκτο ταξικό πόλεμο υπέρ των χαμηλότερων στρωμάτων και εις βάρος των ευπορότερων».

«Γι' αυτό ακριβώς ψηφίστηκε τον Σεπτέμβριο, για να μετακυλήσει όσο μπορεί τα βάρη στους μενουμευρωπαίους, και αυτό ακριβώς κάνει» κατέληξε.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΡΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΣ Ή ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΟΥΡΟΧΑΥΛΩΝ;
ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΣ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΩΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, ΑΙΣΙΧΤΙΡ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.!

ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΓΙΑ 99+ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙ, ΕΝΑ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ, ΕΝΑΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ?

ΔΩΣΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΟΡΤΩΣΑΝΕ ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΕΓΙΝΕ, ΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ, ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ.!!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ, ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑ ΧΕΡΣΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ.!!

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΡΟΧΑΥΛΙΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ..!
ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?
ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ??

ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΑΠΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.? https://goo.gl/c3ls4x

Το ερώτημα που τίθεται πλέον επιτακτικά, είναι: Εμείς τι κάνουμε;
Α. Καθόμαστε και κοιτάμε τους πολιτικούς μας να μας ξεπουλάνε ασύστολα και τον κάθε «τεχνοκράτη» να μας πετσοκόβει κι άλλο; Μέχρι να μη μας μείνει καθόλου αίμα;
Ή
Β. Το παίρνουμε απόφαση να στείλουμε από εκεί που ήλθαν τους «δανειστές» και τους «εταίρους» μαζί με τους κόφτες τους και τους ελληνόφωνους υπηρέτες τους και παίρνουμε την Πατρίδα και τις ζωές μας πίσω;
Το Ε.ΠΑ.Μ. και εγώ, επιλέγουμε ξεκάθαρα το Β. Εσύ φίλε τι επιλέγεις; http://goo.gl/OaBEQ6

Μετά από το πολυνομοσχέδιο καταλύθηκε στην Ελλάδα η έννοια του κράτους..
"Με δύο ατομικές βόμβες η Ιαπωνία έδωσε λιγότερα από εμάς κατά την συνθηκολόγηση".
https://www.youtube.com/watch?v=OEOqVLpHaPY
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΧΑΠΑΤΑ?

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ?
ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ?
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ.!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΡΦΕΤΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΔΙΑΒΙΟΥΝΤΩΝ..!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Αγώνας συνεχιζεται.
Στο Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη Σύνταγμα Κυριακή, 29 Μαΐου στις 12:00 μ.μ.
Θελετε την Ελληνικη σημαια η την Γερμανική ???
Στην μεγάλη διαδηλωση της Επαναστασης να εισαι εκει.!
Σε μας έπεσε ο κλήρος για να σώσουμε την Ελλαδα.!
Όπλο μας η Ελληνικη σημαια.!
Εναντια σε ολα τα κομματα.!
Ολοι ΕΝΩΜΕΝΟΙ για την ΕΛΛΑΔΑ.!!!

Γιατι τιποτα μεγαλο δεν επετευχθη ποτε χωρις ρισκο, και τιποτα υπεροχο δεν επετευχθη ποτε χωρις κουραγιο..!!
https://www.facebook.com/events/1109287895777461/

Δημοσίευση σχολίου