Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Η 72χρονη παντρεύτηκε τον 27χρονο μαυρούλη της +pics


Μια 72χρονη γυναίκα από τη Βρετανία παντρεύτηκε έναν 27χρονο άνδρα από τη Νιγηρία. Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι ρόδινα για το ζευγάρι καθώς όπως αναφέρει η Angela Nwachukwu εξαιτίας της βρετανικής γραφειοκρατίας ο 27χρονος σύζυγός της δεν έχει αποκτήσει ακόμα βίζα.

Η 72χρονη, που έχει έξι εγγόνια, συνεχίζει να δίνει μάχη προκειμένου ο Νιγηριανός σύζυγος της να αποκτήσει βίζα. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον Απρίλιο του 2015, μόλις τρεις μήνες αφότου ο 27χρονος της έκανε αίτημα φιλίας στο facebook.


Η Angela Nwachukwu που πήρε το επώνυμο του κατά 45 χρόνια νεότερου συζύγου της, δήλωσε ότι δεν γινόταν να μην ερωτευτεί τον άνδρα από τη Νιγηρία και ανέφερε ότι είναι καταρρακωμένη που η αίτηση τους για βίζα εκκρεμεί. 

Η συνταξιούχος, πρώην οδηγός ταξί, υποστηρίζει ότι έχει ξοδέψει 20.000 λίρες για χάρη του συζύγους της, τόσο για δικηγορικά έξοδα όσο και για αεροπορικά εισιτήρια.

"Ήταν τόσο ωραίος, με μεγάλα καστανά μάτια και ένα εντυπωσιακό σώμα. Μιλούσαμε για ώρες, λέγαμε για τις οικογένειες μας και τα χόμπι μας. Ήταν σαν να τον ήξερα χρόνια. Πριν το καταλάβω ανταλλάσσαμε μηνύματα καθημερινά" δήλωσε η 72χρονη στη βρετανική The Sun και πρόσθεσε ότι της έκανε πρόταση γάμου μέσω Skype. 

Ο γάμος έγινε στο Λάγος της Νιγηρίας και έκτοτε έχουν συναντηθεί άλλες δύο φορές. 

Πηγή: The Sun, Daily Mail




 
 



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ιδού και η σχετική απόφαση της 4ης Ολομελείας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, που συνήλθε στις 28-29/07/1948: «Η Ελλάδα είναι κράτος ιμπεριαλιστικό και κατέκτησε δια της βίας ολόκληρες περιφέρειες κατοικημένες από άλλες εθνότητες. Το ΚΚΕ διακηρύττει εν ονόματι των βασικών αρχών του μπολσεβικισμού για την Μακεδονία και τη Θράκη, το σύνθημα του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης μέχρι πλήρους αποχωρισμού από το Ελληνικό κράτος, του δικαιώματος για μια ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη και υποστηρίζει δραστήρια την επαναστατική πάλη του πληθυσμού των περιφερειών αυτών για την εθνική τους απελευθέρωση» («ΚΚΕ- Τα Επίσημα Κείμενα, τόμος 3ος).

Μερικούς μήνες αργότερα, τον Ιανουάριο του 1949, συνήλθε εκ νέου η Κ.Ε. του ΚΚΕ (5η Ολομέλεια) κι έλαβε την εξής απόφαση: «Στη Βόρεια Ελλάδα ο Μακεδονικός (Σλαβομακεδονικός) λαός τα ’δωσε όλα για τον αγώνα και πολεμά με μια ολοκλήρωση ηρωισμού και αυτοθυσίας που προκαλούν τον θαυμασμό. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας και της λαϊκής επανάστασης, ο μακεδονικός λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάστασή του, έτσι όπως τη θέλει ο ίδιος, προσφέροντας σήμερα το αίμα του για να την αποκτήσει». Αυτά τα κατάπτυστα κείμενα, τα οποία ισχύουν μέχρι σήμερα μιας και δεν έχουν αποκηρυχθεί από το ΚΚΕ, θα κυνηγούν τους κομμουνιστές εις τον αιώνα τον άπαντα! Κι όχι μόνο του ΚΚΕ, αλλά και τους υπολοίπους «διαδόχους» (ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ), διότι μέχρι το 1968 το ΚΚΕ ήτο ενιαίο κόμμα.

Τι θα γινόταν εάν επικρατούσαν οι συμμορίτες; Να αναφέρουμε περιληπτικά: Η Μακεδονία θα ήτο επαρχία των Σκοπίων, η Θράκη της Βουλγαρίας και η Ήπειρος της Αλβανίας. Εκατοντάδες χιλιάδες αν όχι εκατομμύρια Έλληνες, θα εξοντώνονταν στα ελληνικά «Γκουλάγκ». Σε κάθε περίπτωση, η κομμουνιστική περιπέτεια θα κατέρρεε το 1990 και εκατομμύρια ρακένδυτοι και πειναλέοι Έλληνες θα εγκατέλειπαν την ρημαγμένη πατρίδα και θα λαθρομετανάστευαν στις χώρες της Δύσεως, όπου θα ζούσαν κυνηγημένοι κάνοντας δουλειές του ποδαριού. Οι δε Ελληνίδες, θα κατέληγαν στα μπαρ και στους κακόφημους οίκους των ευρωπαϊκών πρωτευουσών. Με λίγα λόγια, θα ήμασταν οι Αλβανοί της Ευρώπης!

Αιωνία, λοιπόν, τιμή και δόξα αξίζει σ’ αυτούς που πολέμησαν για την ελευθερία και την ακεραιότητα της Πατρίδος. ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

Unknown είπε...

Μας γεμισες ...σαλια ...φασιστομουτρο , αντε να χαθεις.Διαβασε πρωτα ιστορια αγραμματε , και υστερα να ...αφηγεισαι γεγονοτα που σου ...τα ειπαν αλλοι ...σαν κι εσενα ! ! ! ! !

Δημοσίευση σχολίου