Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018

Μπλε Πλανήτης Επ.1 - Ένας Ωκεανός ~ Blue Planet II s01e01 (Βίντεο)


Η νέα συναρπαστική μίνι σειρά ντοκυμανταίρ παραγωγής 2017 του BBC, είναι μία πανδαισία εικόνων, χρωμάτων, ήχων και μοναδικών λήψεων σε μέρη που δεν είχαμε δει ποτέ μέχρι τώρα. Με εξαιρετική φωτογραφία και σκηνοθεσία και φυσικά με τον αγαπημένο όλων Sir David Attenborough, στην αφήγηση.

Το Blue Planet II επιστρατεύει καινοτομίες της θαλάσσιας βιολογίας και τεχνολογίες αιχμής προκειμένου να εξερευνήσει νέους κόσμους και να αποκαλύψει απόκοσμους τόπους και συμπεριφορές εκπληκτικών, σπάνιων ζώων.

Αποτελείται από επτά επεισόδια με σπάνια πλάνα και υλικό που δεν έχουμε ξαναδεί, από τον μυστικό κόσμο των ωκεανών. Οι τηλεθεατές θα έρθουν σε επαφή με ασυνήθιστα τοπία και συναρπαστικές ιστορίες από τον υδάτινο κόσμο. Σε διάστημα τεσσάρων ετών, η ομάδα του Blue Planet II πραγματοποίησε 125 αποστολές, σε 39 χώρες, παίρνοντας πλάνα από κάθε ωκεανό, και έχοντας περάσει πάνω από 6.000 ώρες στον βυθό, ώστε να μας φέρει πιο κοντά στις ζωές κάποιων από τα πιο ενδιαφέροντα θαλάσσια πλάσματα.

Το βίντεο είναι για πρώτη φορά με υπότιτλους και σε υψηλή ευκρίνεια, για να απολαύσετε στο μέγιστο βαθμό, αυτήν την νέα σειρά-σταθμό που στο IMDB έχει 9,7/10. Μην τη χάσετε!


Το πρώτο επεισόδιο, με τίτλο «One Ocean», μας ταξιδεύει από την έντονη ζέστη των τροπικών στους παγωμένους πόλους του πλανήτη. Η ζωή έχει εξαπλωθεί σχεδόν σε κάθε σημείο των ωκεανών μας, αλλά υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί κόσμοι, και ο καθένας αντιμετωπίζει τις δικές του, μοναδικές προκλήσεις.





2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά καλά και καλή χρονιά!!!
Ευχαριστούμε για το καλό και εποικοδομητικό βίντεο.
Μakis-Mac

Κρασοπατήρ είπε...

Καλή χρονιά να έχουμε. Εκτός απροόπτου, θα ανεβάσω και τα υπόλοιπα (αν και υποψιάζομαι κυνήγι από το BBC).

Δημοσίευση σχολίου