Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Κατεβάστε ~ Η τεχνική της αναλογικής & ψηφιακής φωτογραφίας 2018


Διαθέσιμη για δωρεάν κατέβασμα η 10η ψηφιακή έκδοση του αρχείου - Ιανουάριος 2018.
 

Αγαπητή αναγνώστρια, αγαπητέ αναγνώστη,
το βιβλίο αυτό έχει σκοπό να καλύψει όλες τις απαραίτητες γνώσεις για την αναλογική και την ψηφιακή φωτογραφία, που θα χρειαστεί ένας ερασιτέχνης ή σπουδαστής ή επαγγελματίας φωτογράφος.


Η ύλη του έχει βασιστεί σε προσωπικές σημειώσεις, που...
είχαν πραγματοποιηθεί σταδιακά, κατά τη διάρκεια μιας σειράς μαθημάτων φωτογραφίας, που έγιναν από το 1991 ως σήμερα. Μετά από τις απαραίτητες διορθώσεις και αναθεωρήσεις προέκυψε η έκδοση αυτή. Το σύνολο των περιεχομένων αφορά προσωπική συγγραφή, από γνώσεις που αποκτήθηκαν, από μελέτη βιβλίων ή άρθρων σε περιοδικά, από ανταλλαγή απόψεων με φωτογράφους και κυρίως από τις εφαρμογές και τον πειραματισμό πολλών χρόνων. 

Η έκδοση πραγματοποιήθηκε σε τυπογραφική και σε ηλεκτρονική μορφή.  
 
Η ηλεκτρονική έκδοση προσφέρεται δωρεάν, για να είναι προσιτή σε κάθε ενδιαφερόμενο. Ανανεώνεται κάθε χρόνο με διορθώσεις, αλλαγές και προσθήκες, λαμβάνοντας υπόψη τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τις απόψεις των αναγνωστών. Το κόστος αναλαμβάνουν οι χορηγοί, που παρουσιάζονται στις σελίδες της ψηφιακής έκδοσης, συμβάλλοντας ουσιαστικά στο έργο αυτό. 
Η τυπογραφική έκδοση πραγματοποιείται μετά από την εξάντληση της προηγούμενης και περιέχει όλες τις διορθώσεις, τις αλλαγές και τις προσθήκες, της πιο πρόσφατης ηλεκτρονικής μορφής.
Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί οκτώ ηλεκτρονικές εκδόσεις και τρεις τυπογραφικές.
Παρακώτω αναφέρονται αλαλυτικά όλες οι αλλαγές που έχουν γίνει σε κάθε ανανέωση της έκδοσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου