Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Στις 4 Φεβρουαρίου το Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Αθήνα - Απομακρύνθηκε ο «μυστήριος» διοργανωτής Μιχάκης +vid


https://www.facebook.com/macedoniarally/ Αυτή είναι επίσημη σελίδα του Συλλαλητηρίου στην Αθήνα

Έπειτα από μία μαραθώνια σύσκεψη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, οι Παμμακεδονικές Ενώσεις, οι φορείς και τα σωματεία που εμπλέκονται έμμεσα ή άμεσα στο Μακεδονικό ζήτημα συναποφάσισαν ότι το Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, στις 14:00.


Φορείς, σωματεία και ενώσεις ξεκαθάρισαν στον νεαρό Δημήτρη Μιχάκη ότι δεν έχει καμία θέση στο Συλλαλητήριο της Αθήνας για τη Μακεδονία και ότι η διοργάνωση ανήκει πλέον στις Παμμακεδονικές Ενώσεις και σε άλλους φορείς που ορίστηκαν μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής.

Από την ίδια σύσκεψη προέκυψαν τα πρόσωπα που θα εκπροσωπούν τη Συντονιστική Επιτροπή στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Μεταξύ αυτών βρίσκεται και ο Μιχάλης Πατσίκας, συνδιοργανωτής του Συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης και ο Στέργιος Καλόγηρος, ιδιοκτήτης του Βεργίνα TV.

Οι πιέσεις από όλες τις πλευρές (Σύνδεσμοι Αποστράτων, Χριστιανικά Σωματεία, Μακεδονικοί Σύλλογοι) για την απομάκρυνση του Δημήτρη Μιχάκη ήταν αφόρητες. Έτσι τα δύο συγκεκριμένα πρόσωπα των Παμμακεδονικών Ενώσεων που στήριζαν τον Μιχάκη αναγκάστηκαν να κάνουν πίσω προκειμένου να σωθεί η τιμή του Συλλαλητηρίου.

thestival.gr

Η επίσημη ανακοίνωση  σχετικά με το συλλαλητήριο :

Αγαπητοί εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, σας ενημερώνουμε ότι σήμερα (25/1/2018) συγκροτήθηκε συντονιστική επιτροπή , τα μέλη της οποίας θα φέρουν αποκλειστικά την απόλυτη ευθύνη για τη διεξαγωγή του δεύτερου Πανελλαδικού Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία που θα διεξαχθεί Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 14:00.

Η επιτροπή όρισε υπεύθυνους επικοινωνίας τους :

1) Δημήτρη Φιλιππίδη - δημοσιογράφο Hellas FM Νέα Υόρκη- Παμμακεδονική Ενωση ΗΠΑ
2) Γεωργία Μπιτάκου –δημοσιογράφος/διοργανώτρια/τηλεοπτική παραγωγός
3) Μιχάλη Πατσίκα – μέλος "Θερμαϊκού Ώρα Μηδέν", συντονιστικό Θεσσαλονίκης
4) Γιώργο Τάτσιο –Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Mακεδόνων
5) Νίνα Γκατζούλη –Συντονίστρια Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου

Επιπρόσθετα μοιράστηκαν αρμοδιότητες στους φορείς ώστε να εξασφαλιστεί διοργανωτικά με απόλυτη επιτυχία η διεξαγωγή του Συλλαλητηρίου που ήδη είναι στο επίκεντρο της διεθνούς κοινότητας και από το οποίο εξαρτάται η εξέλιξη του μείζονος εθνικού ζητήματος.
Παρακαλούμε θερμά τα Ελληνικά ΜΜΕ να συμπορευτούν αυτή τη φορά με τον αγώνα του Ελληνικού Λαού με απόλυτη ευθύνη, συνέπεια και δέουσα προσοχή.
Καλούμε τον Ελληνικό Λαό να συνεχίσει εμψυχωμένος τον Αγώνα του.
Η εδαφική ακεραιότητα της χώρας απειλείται από την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας . Μόνο η μαζική συμμετοχή του Λαού μας στο Συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου μπορεί να το αποτρέψει.







https://www.facebook.com/macedoniarally/ Αυτή είναι η επίσημη σελίδα του Συλλαλητηρίου στην Αθήνα


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου