Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Ο Μπουτάρης βγήκε μπουρδελότσαρκα (Βίντεο)Μίλησε για τη δική του «πρώτη φορά» και αποκάλυψε ότι σχεδόν πάντα χρησιμοποιεί φαρμακευτικά βοηθήματα για σεξουαλική διέγερση.

Σε οίκο ανοχής βρέθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, στο πλαίσιο της συνέντευξης που παραχώρησε στη διαδικτυακή εκπομπή «Ό,τι Thess», κατά τη διάρκεια της οποίας -εκτός από τα θέματα της πόλης του- αναφέρθηκε και στις επιθέσεις που δέχεται, τη σεξουαλική του ζωή, τον έρωτα και τις γυναίκες.Συγκεκριμένα, ο κ. Μπουτάρης μαζί με την κάμερα του «Ό,τι Thess» μπήκε σε οίκο ανοχής και μίλησε για τη «δική του πρώτη φορά». Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως σήμερα έχει σύντροφο και πως σχεδόν πάντα χρησιμοποιεί φαρμακευτικά βοηθήματα για σεξουαλική διέγερση. Όπως ανέφερε, έχει κάνει βόλτα στα περισσότερα από αυτά τα «μαγαζιά» της περιοχής για να έχει προσωπική άποψη.

Σχετικά με όσους του επιτίθενται για τα Gay Prides, τον αποκαλούν ανθέλληνα και Τούρκο, όπως δηλώνει τον λυπούν αλλά δεν τον ενοχλούν, καθώς τους χαρακτηρίζει «δήθεν ηθικούς».
Το βίντεο με τη συνέντευξη Μπουτάρη:


Πηγή: seleo.gr

1 σχόλια:

Dimitris είπε...

Ο Μπουτάρης κλείνει τον κύκλο της αντίληψης περιεκλογικού χιούμορ. Οι θεσσαλονικείς ψήφησαν το καλύτερο καρτούν, την πιο ακραία καρικατούρα. Και το πέτυχαν. Ο κ Γιάννης δίνει άφθονη τροφή για "χάζι" στη μίζερη καθημερινότητα της συμβασιλεύουσας. Μία για τη σκοπιανιάδα, μια με τα αριστερόστροφα τσιτάτα (καπιτάλας ο ίδιος), μια με τα μπουρδέλα και τα προσωπικά του περί του τρόπου που επιτυγχάνει τις φθίνουσες σηκωμάρες, είναι όντως ο δήμαρχος της καρδιάς μας.
Προφανώς, άλλη μια τέτοια επιλογή και θα στείλει την πόλη στον αστερισμό των Μόντυ Πάϊθονς. Αλλά σε μια χώρα που δεν είναι χώρα, αλλά προτεκτοράτο και ονυχοδρόμιο των επιστατών της, όλα δείχνουν ομαλά με τέτοιες επιλογές.

ΥΣ. Για τις επόμενες εκλογές προτείνω ανεπιφύλακτα τον τύπο που τρυγιρνάει στις Δυτικές, με ένα παπί στολισμένο με δέκα σημαίες μπάοκ και όλα τα σχετικά χαϊμαλιά.

Δημοσίευση σχολίου